2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbuldum kızlar saolun daemon aşı olmuşsun geçmiş olsun canım ağrın sızın çok yoktur umarım

tesekkur ederımm:sinifsinif:
eh ıste cok abartılcak kadar degılde kolumda var bıraz agrı

bizim burasıda bembeyaz oldu..camların önü buz resmen,dışarıyı gördükçe içim donuyo

doktorda soyledı canım.
aynı zamnda hamılelerın olması gerekn bı ası.

cunkı dogumda sezeryan olursa veya allttan kesmek zorunda klınırsa eger kullanılan malzemeler tetanosa sebep olabılıryormus.
hamılelıkte herkese yapılıyor

çok saolun kızlar inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza

ben biraz yavaş hareket ediyorum sanırım neyse alışıcam hızınıza inşallah biraz pratik yaptıktan sonra:)

selam kızlar
bi kaç gündür yazılarınızı takip ediyordum ve bugün arannıza katılmaya karar verdim kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim

hoşgeldnnnnnnnn

kızlar bebişlerinizin hareketlerini çok net hissetmeye başladınızmı ben bazen bişiyler hissediyorum gibi artık ama hergün hissedemiyorum henüz hissedemeyincede panikliyorum hafiften acaba iyimi diye size de oluyormu böyle ben mi çok pinpirikliyim

anladııım bana henüz demedi dr ondan sordum cnm

ben ilk kez bugün hissettim çok mutluyum :dance:

19 HAFTALK OLDM HALA HISSTMYRM YAAA SENN NEKDRLIKKİboshayallersmile

hadi bakalım beyzacım bundan sonra devam eder artık hareketlere sanırım çok güzel bişiy yaa

zemuszemus
ben henüz cok hafif hissediyorum zaten..hem de sürekli değil cok nadiren..bugün mesela hiç hissedememiştim.demin pıt pıt bişey oldu sol tarafımda ohhh dedim arkadas da ne oldu diyooorrr zemuszemus

güneşim benimkide 18+4 canım şuan en son 10 gün önce gittim dr a çok iyiydi minnoşum özledim sanırım ben onu ya(

hadi bakalım beyzacım bundan sonra devam eder artık hareketlere sanırım çok güzel bişiy yaa

canım sen öğretmenmisin ne öğretmenisin bende matematik mezunuyum ama formasyon almadım kafamçokkarıştı dersanede etüt hocalığına başlamıstım ama düşük tehlikesi olunca cıkmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…