2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zemuszemus

ben henüz cok hafif hissediyorum zaten..hem de sürekli değil cok nadiren..bugün mesela hiç hissedememiştim.demin pıt pıt bişey oldu sol tarafımda ohhh dedim arkadas da ne oldu diyooorrr zemuszemus

evet dimi insan aynen öyle oluyor ohhh diyosun bi:))))

canım içerden pıtır pıtır hissediyorum ben..
sanki bişi içerden minik minik dokunuyomus gibi
öle çok şiddetli tekme gibi fln değil
gündüzleri işyerindeki koltugum büyük benim
onda böle hafif kaykılmış otururken hissediyorum en çok
ama bazı günler hissetmediğim de oluyo
mesela pazar günü hissetmedim hiç
dün de 1-2 kere hissettim o kadar
ama bugün maaşallah kuduruyo içerde velet

bende ingilizce öğretmeniyim 6 senem bu yıl devletteyim maalesef kaydirigubbakcemile3

benimde öyle aynen canım bikaç gün kıpır kıpır sonra bikaç gün sessiz sakin bazen geceleri uykumda hissediyorum hareket etmeyince hep dinleme modunda oluyorum

ama 20. haftadan sonra daha netleşir diyorlar o zaman daha bir rahta oluruz artık

:roflol:
beyzoş gel kız sayalım beraber
kaydirigubbakcemile3
keman ,piyano kaydirigubbakcemile3
dümbelekdelikafadulden
ay benım yavrum artık her gun merhaba dıyo bana hele gecelerı ama dun aksam hıc oynamadı bı gece kıprastı o kadar..

kıss yerım ben gelınımın pıtır pıtırlarını

hoşgeldin naz hayırlı olsun bebeğin...
ben size yazdım ama kimse cevap yazmadı :gitme: hemde çok özledim sizi demiştim...
ya ben daha sağlık ocağına kayıt olmadım ordanda aramadı kimse çok geç kalmamışımdır inşallah..

yok yokk gec kalmadın bende zaten oncedn gıtmıstım kaydınıda asınla beraber yaparız demıstı

sev beni:sinifsinif:

tetanos asısı oldum
ıkıncısı de 1 ay sonra
sonra 6 ay sonra
sonra bır yıl arayla ıkı ası daha varmıs
omur boyu tetanostan koruyomus.

hosgeldınnnn

Bana 1-2 sene önce yapılmıştı tetanoz aşısı, şimdi tekrar yapılacak mı acaba?

selam kızlar
bi kaç gündür yazılarınızı takip ediyordum ve bugün arannıza katılmaya karar verdim kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim

Hoşgeldin naz

Pembemavi senin işyerin nerde? Şu an beylikdüzü bembeyaz ama karla karışık yağmura çevirdi.

evet canım bekliyoz.. benim arkadaş 22. haftanın içindeyken bayagı güçlü hissettiğini söylemişti ama bakalım bekliyoz

ye kaynanası yeee :)))
bugün tıklatıp duruyo valla
ay nası hoşuma gidiyo anlatamam
allahım korusun hepimizin bebişlerini

ne biliym devlet işi sıkıntı bence bide ben tercüman filan olurum diye planlıyordum bu bölümü okurken işler hesaplandığı gibi gitmedi o nedenle yani özel sektörde çalışmayı daha çok isterdim beyzacım inşallah girersin canım

kızlar bugun meterolojı uzmanı oldunuz maasallah

bende ingilizce öğretmeniyim 6 senem bu yıl devletteyim maalesef kaydirigubbakcemile3

niye maalesef canım yahu?o kadar boşuna mı kpss sınavına hazırlanıyor bu eğitim fakültesi mezunları.bence devlete kapağı atmışsın şükret halinde

merhaba arkadaşlar.... Beyza88 seni gördüğüme özellikle çoook sevindim olumunekankayizsmile

anova melmea hoşbukduk kızlar

anova cnm bende 16 haftalık falanken kaydoldum geç kalmamışsındır bence ama aşı vaktin gelmeden git sen kaydını yaptır 20. haftadan sonra aşı varmış

Bı BEN HıSSETMIYORUM YANı :sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız? ayy ben artık girip size selam vermeyince yapamıyorum,bağımlılık yaptınız resmen delikafadulden dün akşam kızımı görmeye gittim.2.düzey ultrason yani dopplerle detaylı olarak incelendi tüm organları tektek ve şükürler olsun herşeyi çok normal ve tam 486gr olmuş kızım çok tatlıydı kuzum yaa ama inatçılık etti biraz kalbi incelenirken bi türlü dönmedi,dönmesi için birsürü tatlı şey yiyip 15dk yürüyüş yaptım ve tekrar incelendi.maşallah kuzuma ya bide sağlıcakla doğsa bebeklerimiz alsak artık kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…