zemuszemus
ben henüz cok hafif hissediyorum zaten..hem de sürekli değil cok nadiren..bugün mesela hiç hissedememiştim.demin pıt pıt bişey oldu sol tarafımda ohhh dedim arkadas da ne oldu diyooorrr zemuszemus
:roflol:
beyzoş gel kız sayalım beraber
canım içerden pıtır pıtır hissediyorum ben..kızlar bebişlerinizin hareketlerini çok net hissetmeye başladınızmı ben bazen bişiyler hissediyorum gibi artık ama hergün hissedemiyorum henüz hissedemeyincede panikliyorum hafiften acaba iyimi diye size de oluyormu böyle ben mi çok pinpirikliyim
canım sen öğretmenmisin ne öğretmenisin bende matematik mezunuyum ama formasyon almadım kafamçokkarıştı dersanede etüt hocalığına başlamıstım ama düşük tehlikesi olunca cıkmak zorunda kaldım
canım içerden pıtır pıtır hissediyorum ben..
sanki bişi içerden minik minik dokunuyomus gibi
öle çok şiddetli tekme gibi fln değil
gündüzleri işyerindeki koltugum büyük benim
onda böle hafif kaykılmış otururken hissediyorum en çok
ama bazı günler hissetmediğim de oluyo
mesela pazar günü hissetmedim hiç
dün de 1-2 kere hissettim o kadar
ama bugün maaşallah kuduruyo içerde velet
kaydirigubbakcemile3:roflol:
beyzoş gel kız sayalım beraber
dümbelekdelikafaduldenkeman ,piyano kaydirigubbakcemile3
ay benım yavrum artık her gun merhaba dıyo bana hele gecelerı ama dun aksam hıc oynamadı bı gece kıprastı o kadar..canım içerden pıtır pıtır hissediyorum ben..
sanki bişi içerden minik minik dokunuyomus gibi
öle çok şiddetli tekme gibi fln değil
gündüzleri işyerindeki koltugum büyük benim
onda böle hafif kaykılmış otururken hissediyorum en çok
ama bazı günler hissetmediğim de oluyo
mesela pazar günü hissetmedim hiç
dün de 1-2 kere hissettim o kadar
ama bugün maaşallah kuduruyo içerde velet
20. haftada yapılıo canım bize daha var ama çok korkuom ya ben o aşıdan küçükken okulda olmustuk cok ağrıo
bende ingilizce öğretmeniyim 6 senem bu yıl devletteyim maalesef kaydirigubbakcemile3
bende ingilizce öğretmeniyim 6 senem bu yıl devletteyim maalesef kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin naz hayırlı olsun bebeğin...
ben size yazdım ama kimse cevap yazmadı :gitme: hemde çok özledim sizi demiştim...
ya ben daha sağlık ocağına kayıt olmadım ordanda aramadı kimse çok geç kalmamışımdır inşallah..
sev beni:sinifsinif:
tetanos asısı oldum
ıkıncısı de 1 ay sonra
sonra 6 ay sonra
sonra bır yıl arayla ıkı ası daha varmıs
omur boyu tetanostan koruyomus.
hosgeldınnnn
selam kızlar
bi kaç gündür yazılarınızı takip ediyordum ve bugün arannıza katılmaya karar verdim kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim
evt naz hoşgeldin..
daemon peki doktorun mu önerdi sana bu aşıyı ? yoksa hamilelikte yapılan bir rutin asısı mı herkesin olması gereken?
ya sizin oralarda kar yok mu burası bembeyaz oldu ve aynı hızda da yağıyor..fabrikaya da gidemedim arkadas gitti ama benim adıma konusacak o.alabilirsem alıcam.biraz zormuş tek satıs yapmaları adamı ikna etmeye kaldı iş bilmiyorumkismile[/B][/COLOR]
evet canım bekliyoz.. benim arkadaş 22. haftanın içindeyken bayagı güçlü hissettiğini söylemişti ama bakalım bekliyozbenimde öyle aynen canım bikaç gün kıpır kıpır sonra bikaç gün sessiz sakin bazen geceleri uykumda hissediyorum hareket etmeyince hep dinleme modunda oluyorum
ama 20. haftadan sonra daha netleşir diyorlar o zaman daha bir rahta oluruz artık
ye kaynanası yeee :)))kaydirigubbakcemile3
dümbelekdelikafadulden
ay benım yavrum artık her gun merhaba dıyo bana hele gecelerı ama dun aksam hıc oynamadı bı gece kıprastı o kadar..
kıss yerım ben gelınımın pıtır pıtırlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?