2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben daha hiçbir şey hissetmiyorum. Benim oğlan hiç kıpırdamıyor mu nedir?

Pembemavi senin işyerin nerde? Şu an beylikdüzü bembeyaz ama karla karışık yağmura çevirdi.[/QUOTE]

benim işyerim esenyurtta canım..tam tepede kalıyoruz biz o sebeple acaip oldu burası.beylikdüzü de aynı aslında yağmur yağmasın kar yağsın yaaa:umursamaz:

yedim gittii=))
ay evet tekme yedıgımıze sevınıyoruz.
allah bu tekmelerı kucagımıza gelen kadar karnımızdan eksık etmesınkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar.... Beyza88 seni gördüğüme özellikle çoook sevindim olumunekankayizsmile

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile

Bİ BEN HİSSETMIYORUM YANİ :sinifsinif:

kızlar şu hamileliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu gösteren takvimleri nasıl yapıyosunuz?? baana yardım edebilecek olan varmı

sinha.. maasallah canım kocaman olmus bebeğin..

Kızlar tetenoz aşısıyla ilgili link atıyorum neden yapıldığı anlatılıyor okuyun isterseniz.

Malmea canım senin yeniden yaptırmana gerek yok sanırım.

Bu arada bende daha sağlık ocağoına kayıt olmadım dün aradım istediğiniz zaman gelebilirsiniz dediler. Bu arada illaki 20. haftada aşı şart değil yani 22. haftada vurulabilinir yani 20. hafta itibariyle vuruluyomuş. Bilginize.

Bu arada özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hamilelikte tetanoz aşısı-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

niye bana özellikle sevinmiyosun klava:

napiiimsositososito koskoca forumda benimle aynı sat'ta olan 3 kişiyiz. Bir de Beyza88'in de benim gibi prensi olacakmış. bi karşılaştırma yapabiliriz diye (göbüş büyüklüğü-tekmeler filan) sevindim canım. Yoksa hepinizi seviyorummm beeennnnnolumunekankayizsmile

kızlar şu hamileliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu gösteren takvimleri nasıl yapıyosunuz?? baana yardım edebilecek olan varmı

Pregnancy and Due Date Ticker

buraya yazdığım adrese gir.
önce çubugunu sececeksin
sonra next deyip
cubuk üzerinde ilerleyecek simgeyi seçeceksin
sonra yine next
bebişin doğum tarihini soracak onu yazacaksın
sonra next
orada aşağıda BBCode yazan yerin içinde uzuun bir adres göreceksin.
oradan http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayacaksın.

sonra geleceksin kullanıcı paneline
profilimi düzenle ye gireceksin
aşağılarda
çizelge yazar
oradaki boşluga bu linki yapıştıracaksın :)

yok yokk gec kalmadın bende zaten oncedn gıtmıstım kaydınıda asınla beraber yaparız demıstı

anova melmea hoşbukduk kızlar

anova cnm bende 16 haftalık falanken kaydoldum geç kalmamışsındır bence ama aşı vaktin gelmeden git sen kaydını yaptır 20. haftadan sonra aşı varmış

hıım anladım kızlar sağolun yarın bir ara gideyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…