yedim gittii=))evet canım bekliyoz.. benim arkadaş 22. haftanın içindeyken bayagı güçlü hissettiğini söylemişti ama bakalım bekliyoz
ye kaynanası yeee :)))
bugün tıklatıp duruyo valla
ay nası hoşuma gidiyo anlatamam
allahım korusun hepimizin bebişlerini
merhaba arkadaşlar.... Beyza88 seni gördüğüme özellikle çoook sevindim olumunekankayizsmile
niye bana özellikle sevinmiyosunmerhaba arkadaşlar.... Beyza88 seni gördüğüme özellikle çoook sevindim olumunekankayizsmile
Bİ BEN HİSSETMIYORUM YANİ:sinifsinif:
yedim gittii=))
ay evet tekme yedıgımıze sevınıyoruz.
allah bu tekmelerı kucagımıza gelen kadar karnımızdan eksık etmesınkaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile[/QUOT
daemoncum, beyza88 benim sat'daşım olduğu için onu görmek beni ayrı bir sevindirdi. Ama seni de severim yani, bilesin olumunekankayizsmile
daemoncum, beyza88 benim sat'daşım olduğu için onu görmek beni ayrı bir sevindirdi. Ama seni de severim yani, bilesin olumunekankayizsmile
sinha maaşallah canım kızına kocaman olmuşş
kızlar şu hamileliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu gösteren takvimleri nasıl yapıyosunuz?? Baana yardım edebilecek olan varmı
teşekkürler cnm.sende aramıza hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
sinha.. maasallah canım kocaman olmus bebeğin..
niye bana özellikle sevinmiyosunklava:
kızlar şu hamileliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu gösteren takvimleri nasıl yapıyosunuz?? baana yardım edebilecek olan varmı
yok yokk gec kalmadın bende zaten oncedn gıtmıstım kaydınıda asınla beraber yaparız demıstı
anova melmea hoşbukduk kızlar
anova cnm bende 16 haftalık falanken kaydoldum geç kalmamışsındır bence ama aşı vaktin gelmeden git sen kaydını yaptır 20. haftadan sonra aşı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?