Pregnancy and Due Date Ticker
buraya yazdığım adrese gir.
önce çubugunu sececeksin
sonra next deyip
cubuk üzerinde ilerleyecek simgeyi seçeceksin
sonra yine next
bebişin doğum tarihini soracak onu yazacaksın
sonra next
orada aşağıda BBCode yazan yerin içinde uzuun bir adres göreceksin.
oradan http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayacaksın.
sonra geleceksin kullanıcı paneline
profilimi düzenle ye gireceksin
aşağılarda
çizelge yazar
oradaki boşluga bu linki yapıştıracaksın :)
bende cok sevindimde beyzayi gördügüme beyza coktan ucmus yokkk:sm_confused:merhaba arkadaşlar.... Beyza88 seni gördüğüme özellikle çoook sevindim olumunekankayizsmile
evet şeker hava buzz gibi vallaselamlar kızlar neyapıyonuz çok soguk ya
hallettim bileee delikafaduldenözge halleder cnm
çok mu önemli CADIARZUkızlar, size önemli bir şey sormak istiyorum
kızlar, size önemli bir şey sormak istiyorum
hayrola beyzacı gorup sevınen sevınenede beyza yok ortalardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende cok sevindimde beyzayi gördügüme beyza coktan ucmus yokkk:sm_confused:
küstüm bi kere:umursamaz:küsme canımın içi olumunekankayizsmile :çok üzgünüm:
kızlar, size önemli bir şey sormak istiyorum
özgecim teşekkür ederim canım bakalım olmuşmu kendim biraz uğraşmıştım ama yapamamıştım doğru yerde uğraşmışım ama kopyalayacağım yeri bilememişim kolaymış:)
benim ikili testte 1/158 risk çıkmıştı. Doktorum üçlü teste de bir bakalım dedi. Çok şükür üçlü test iyi çıktı. 15 sonrası için ayrıntılı ultrasona çağırdı. Şimdi ben amniyosentezi düşünmeli miyim? Doktorum ayrıntılı ult. sonuçlarına göre kesin bir şey söyleyecek. Ama sonuçta 2'li testte risk oranı var. Bunu es geçemiyorum. Aranızda böyle sonuçları çıkan var mı?
olmş superrrr
öncelikle özgeyi sonra seni tebrik ediyrmmm
olmus canım eline sağlıközgecim teşekkür ederim canım bakalım olmuşmu kendim biraz uğraşmıştım ama yapamamıştım doğru yerde uğraşmışım ama kopyalayacağım yeri bilememişim kolaymış:)
benim ikili testte 1/158 risk çıkmıştı. Doktorum üçlü teste de bir bakalım dedi. Çok şükür üçlü test iyi çıktı. 15 sonrası için ayrıntılı ultrasona çağırdı. Şimdi ben amniyosentezi düşünmeli miyim? Doktorum ayrıntılı ult. sonuçlarına göre kesin bir şey söyleyecek. Ama sonuçta 2'li testte risk oranı var. Bunu es geçemiyorum. Aranızda böyle sonuçları çıkan var mı?
aklinialirimsmileolmş superrrr
öncelikle özgeyi sonra seni tebrik ediyrmmm
hımm.. kac cıkmıstıkı ense kalınlıgı hatırlıyomusun
bence ayrıntılıyada baktır ama ıyı bır uzmana
eger kı sorun gorunmezse yaptırmazsın amnıyosentezı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?