2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DEMEDİMMİ BEN BİİZM KIZ SÜPER SÜPERRRR:lepi:

özgecim teşekkür ederim canım bakalım olmuşmu kendim biraz uğraşmıştım ama yapamamıştım doğru yerde uğraşmışım ama kopyalayacağım yeri bilememişim kolaymış:)

benim ikili testte 1/158 risk çıkmıştı. Doktorum üçlü teste de bir bakalım dedi. Çok şükür üçlü test iyi çıktı. 15 sonrası için ayrıntılı ultrasona çağırdı. Şimdi ben amniyosentezi düşünmeli miyim? Doktorum ayrıntılı ult. sonuçlarına göre kesin bir şey söyleyecek. Ama sonuçta 2'li testte risk oranı var. Bunu es geçemiyorum. Aranızda böyle sonuçları çıkan var mı?

özgecim teşekkür ederim canım bakalım olmuşmu kendim biraz uğraşmıştım ama yapamamıştım doğru yerde uğraşmışım ama kopyalayacağım yeri bilememişim kolaymış:)

olmş superrrr
öncelikle özgeyi sonra seni tebrik ediyrmmm

hımm.. kac cıkmıstıkı ense kalınlıgı hatırlıyomusun
bence ayrıntılıyada baktır ama ıyı bır uzmana
eger kı sorun gorunmezse yaptırmazsın amnıyosentezı

bilimsel drun ne diyorsa ona göre hareket et bence canım o senin için en iyi olanı önerecektir sana maaşallah 3 lün de temiz çıkmış zaten

olmus canım eline sağlık

canım bence ayrıntılıyı yaptır. Bakalım onun sonucunda ne dicek doktorun. İkilid ense normal ama değerler yüksekse risk çıkabiliyor önemli onal ense kalınlığı. Ayrıca tüm sonuçlarını alanında uzman bir doktora daha göster yaptırmana gerek yok derlersede takma kafana yaptırma.

hımm.. kac cıkmıstıkı ense kalınlıgı hatırlıyomusun
bence ayrıntılıyada baktır ama ıyı bır uzmana
eger kı sorun gorunmezse yaptırmazsın amnıyosentezı

ense kalınlığı vs. herşey normal ama bir tek 2'li testte risk faktörü 1/158 çıktı. Benim bildiğim 1/250'nin altına düşmemesi gerekiyor. Gittiğim zaten uzman doktor canım.

kızlar ben biraz dinleneyim yine görüşürüz tanıştığımıza çok memnun oldum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…