2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet şeker hava buzz gibi valla
bizim ofis de asırı sıcak
hasta olmazsam iyidir

hallettim bileee delikafadulden
dikkat et canım soguk sıcak bizim buralarda çatılar beyazda hadımköy beylikdüzü baya dolmuş karlaolumunekankayizsmile

hayrola beyzacı gorup sevınen sevınenede beyza yok ortalardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

küstüm bi kere:umursamaz:

haydi sor sor:jeyyar:
Şenizcanimmmmmmmm kustunmüü yoksa seni gördügümede sevindim.daemonnn bugünde ben saat 5 de börek yaptimda yedim,sen gibi.cokacimcoooknolcek bu durumumuz,10 kilo aldim,dr bir güzel kalayladi.mafoldumben

Şenizcanimmmmmmmm kustunmüü yoksa seni gördügümede sevindim.daemonnn bugünde ben saat 5 de börek yaptimda yedim,sen gibi.cokacimcoooknolcek bu durumumuz,10 kilo aldim,dr bir güzel kalayladi.mafoldumben

bosver doktoru devam devamm=))

yoo küsmedim

herşey normal bir tek 2'li test sonucu riskli değerde. Doktoruma çok güveniyorum. Alanında çok iyidir. Bütün incelemelerin hepsini ayrıntılıyı filan hepsini kendi yapıyor. Tıp fakültesinde güvenilen bir hocadır.

ay o doktorlara da gıcık oluyorum
uçucam birine hee
kendileri kalsın hamile de bu iştahla almasınlar
alla alla yaaa

kızlar tetenoz aşısıyla ilgili attığım linki okudunuz mu ??

yoksa yine arada kaynayıp gittim mi merak ettim??

Kızlar sımdı kaynanamı arayıp mujdeleyım dıyorummmmm grıp oldum hapsuryrm burnm akıyr sılmektn yara oldu ogleden sonra basladı yandım benn

canım hoşgeldin.yanlış hatırlamıyosam evlerimiz yakındı sanırım.belki aynı sağlık ocağına bağlıyızdır.ben 10.haftada kayıt oldum.çok ilgililer zaten.tetenoz aşımı da oldum ben.doktor 20.haftayı beklemene gerek yok dedi.
kııızz sen daha öğrenmedinmi cinsiyeti?

on kilo çok canım bende ilk hamileligimde çok aldım ama kilon düşükse problem yok ben bunda daha bi kilo almışım zaten son aylar iyice şişiyosun eliniz ayagınız şiştimi kızlar havalarda soguk ama sıcakta daha çok şişiyo insan

ay o doktorlara da gıcık oluyorum
uçucam birine hee
kendileri kalsın hamile de bu iştahla almasınlar
alla alla yaaa
aynen ya bende sinir oluyorum.inan özgecim evelsigün oturdum agladim mafoldumbenyemek yiyemiyorum diye.sirf salata yedim.ay ne kötü oluyoo.ondan ne anlarim ki ben.kendisi zayif oldugu icin beni kilolu gördü.sanki burdaki almanlari bilmiyor..55 le basladim 65im suan ama hic göstermiyorum boyum var.yiyecem ulennnnnnnn:icecream:

Son düzenleme:
özge nerdeyse dört buçuk ayı devirmişiz yolun yarısı hemen hemen daha dün hamilemiyiz deegilmiyiz diyoduk bugğn yolu yarılamışız çok duygulandım ya:gitme:

ye gitsin boşveerrrr, ben de yiyorum ama yavaş mı kilo alıyorum nedirCADIARZU millet inanmıyor benim hamile olduğuma. paytak paytak yürümesem beni yine eski ben sanacaklarCADIARZU

özge nerdeyse dört buçuk ayı devirmişiz yolun yarısı hemen hemen daha dün hamilemiyiz deegilmiyiz diyoduk bugğn yolu yarılamışız çok duygulandım ya:gitme:
aynen öyle canım ya
bir bu kdar daha geçerse bebişlerimiz kucağımızda olmak üzere olacak inşallah

evt canim cok.ben sigarayi biraktim,ama yemege saldirmadim öyle.abur cubur falan pek yemedim,meyveyi cok yedim,birde geceleri acikdikca yedim.hareketsizde kaldim.domuz gribinden dolayi.daha yeni yürüyüse cikiyorum.55le basladim,su an 65im

kızlar tetenoz aşısıyla ilgili attığım linki okudunuz mu ??

yoksa yine arada kaynayıp gittim mi merak ettim??

Zeynepciğim ben okudum , ve sanırım aşı olmama gerek yok. Ne zamandır niyetleniyorum evdeki herkese sağlık kartı oluşturayım diye, geçirdiği hastalıklar, yapılan aşılar, alerjiler falan. Bugün başliim artık. Tam aşının tarihini bilmiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…