E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #35.881
dikkat et canım soguk sıcak bizim buralarda çatılar beyazda hadımköy beylikdüzü baya dolmuş karlaolumunekankayizsmileevet şeker hava buzz gibi valla
bizim ofis de asırı sıcak
hasta olmazsam iyidir
hallettim bileee delikafadulden
Şenizcanimmmmmmmm kustunmüü yoksa seni gördügümede sevindim.daemonnn bugünde ben saat 5 de börek yaptimda yedim,sen gibi.cokacimcoooknolcek bu durumumuz,10 kilo aldim,dr bir güzel kalayladi.mafoldumbenhayrola beyzacı gorup sevınen sevınenede beyza yok ortalardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
küstüm bi kere:umursamaz:
haydi sor sor:jeyyar:
Şenizcanimmmmmmmm kustunmüü yoksa seni gördügümede sevindim.daemonnn bugünde ben saat 5 de börek yaptimda yedim,sen gibi.cokacimcoooknolcek bu durumumuz,10 kilo aldim,dr bir güzel kalayladi.mafoldumben
canım bence ayrıntılıyı yaptır. Bakalım onun sonucunda ne dicek doktorun. İkilid ense normal ama değerler yüksekse risk çıkabiliyor önemli onal ense kalınlığı. Ayrıca tüm sonuçlarını alanında uzman bir doktora daha göster yaptırmana gerek yok derlersede takma kafana yaptırma.
ay o doktorlara da gıcık oluyorumŞenizcanimmmmmmmm kustunmüü yoksa seni gördügümede sevindim.daemonnn bugünde ben saat 5 de börek yaptimda yedim,sen gibi.cokacimcoooknolcek bu durumumuz,10 kilo aldim,dr bir güzel kalayladi.mafoldumben
demiiiiiii,icime su serptin ohhhh be:sm_cool:bosver doktoru devam devamm=))
yoo küsmedim
kızlar tetenoz aşısıyla ilgili attığım linki okudunuz mu ??
yoksa yine arada kaynayıp gittim mi merak ettim??
hoşgeldin naz hayırlı olsun bebeğin...
ben size yazdım ama kimse cevap yazmadı :gitme: hemde çok özledim sizi demiştim...
ya ben daha sağlık ocağına kayıt olmadım ordanda aramadı kimse çok geç kalmamışımdır inşallah..
on kilo çok canım bende ilk hamileligimde çok aldım ama kilon düşükse problem yok ben bunda daha bi kilo almışım zaten son aylar iyice şişiyosun eliniz ayagınız şiştimi kızlar havalarda soguk ama sıcakta daha çok şişiyo insanŞenizcanimmmmmmmm kustunmüü yoksa seni gördügümede sevindim.daemonnn bugünde ben saat 5 de börek yaptimda yedim,sen gibi.cokacimcoooknolcek bu durumumuz,10 kilo aldim,dr bir güzel kalayladi.mafoldumben
aynen ya bende sinir oluyorum.inan özgecim evelsigün oturdum agladim mafoldumbenyemek yiyemiyorum diye.sirf salata yedim.ay ne kötü oluyoo.ondan ne anlarim ki ben.kendisi zayif oldugu icin beni kilolu gördü.sanki burdaki almanlari bilmiyor..55 le basladim 65im suan ama hic göstermiyorum boyum var.yiyecem ulennnnnnnn:icecream:ay o doktorlara da gıcık oluyorum
uçucam birine hee
kendileri kalsın hamile de bu iştahla almasınlar
alla alla yaaa
aynen ya bende sinir oluyorum.inan özgecim evelsigün oturdum agladim mafoldumbenyemek yiyemiyorum diye.sirf salata yedim.ay ne kötü oluyoo.ondan ne anlarim ki ben.kendisi zayif oldugu icin beni kilolu gördü.sanki burdaki almanlari bilmiyor..55 le basladim 65im suan ama hic göstermiyorum boyum var.yiyecem ulennnnnnnn:icecream:
aynen öyle canım yaözge nerdeyse dört buçuk ayı devirmişiz yolun yarısı hemen hemen daha dün hamilemiyiz deegilmiyiz diyoduk bugğn yolu yarılamışız çok duygulandım ya:gitme:
dikkat et canım soguk sıcak bizim buralarda çatılar beyazda hadımköy beylikdüzü baya dolmuş karlaolumunekankayizsmile
evt canim cok.ben sigarayi biraktim,ama yemege saldirmadim öyle.abur cubur falan pek yemedim,meyveyi cok yedim,birde geceleri acikdikca yedim.hareketsizde kaldim.domuz gribinden dolayi.daha yeni yürüyüse cikiyorum.55le basladim,su an 65imon kilo çok canım bende ilk hamileligimde çok aldım ama kilon düşükse problem yok ben bunda daha bi kilo almışım zaten son aylar iyice şişiyosun eliniz ayagınız şiştimi kızlar havalarda soguk ama sıcakta daha çok şişiyo insan
kızlar tetenoz aşısıyla ilgili attığım linki okudunuz mu ??
yoksa yine arada kaynayıp gittim mi merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?