2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben işi biraz psikopata bağlayım: bebişim nerdeyse 4,5 aylık oldu ama tekmelemiyor, TEMBEL OĞLAN.
göbüşümden hamile olduğumu kimse anlamıyor, göbüş çok çıkmadı ki
sadece 4 kilo aldım. 57 ile başlayıp 61 oldum. Daha çok yemem lazım yaa

ye gitsin boşveerrrr, ben de yiyorum ama yavaş mı kilo alıyorum nedirCADIARZU millet inanmıyor benim hamile olduğuma. paytak paytak yürümesem beni yine eski ben sanacaklarCADIARZU
öyle yapicam da,su iki ay falan almasam diger aylara denk gelir herhalde.cünkü son 3 ay da,cok kilo aliniyormus.azicik son aylara saklayayim o kilolari.eger hareketliysen,kilo almayabilirsin.ben hareketsiz kaldim.yedim yattim.maasallah bana.drum almaya devam edersen senin sagligin ve bebegin sagligi tehlikeye girer.bebegin hareketleri engellenir dedi.umurumda degil kilo almamda,tek bebegimi düsünüyorum.beni üzen o

Son düzenleme:

hoşbulduk canım benim.. ya ben aile hekimimi bayramyerine aldırmıştım gidip gelmesi daha kolay olur diye yarın oraya bi sorayım... öğrenmedim... :umursamaz: beklemeye karar verdik 20. haftamızı bakalım ne kadar sabredebileceğiz.. gerçi 1 haftacık kaldı ama kaydirigubbakcemile3

evt canim cok.ben sigarayi biraktim,ama yemege saldirmadim öyle.abur cubur falan pek yemedim,meyveyi cok yedim,birde geceleri acikdikca yedim.hareketsizde kaldim.domuz gribinden dolayi.daha yeni yürüyüse cikiyorum.55le basladim,su an 65im
çok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla hem almanyadakileri görmüyomu o doktor hepsi yarma gibi geçen ay ablam gitmişti misafir olarak 26 yasında oda toplu biraz almanın biri yanına gelip sen 16 yaşındamısın demişohaoldumsmile beni onaltı yaşında sandılar ben gencim deyip duruyodudelikafadulden

evt canim cok.ben sigarayi biraktim,ama yemege saldirmadim öyle.abur cubur falan pek yemedim,meyveyi cok yedim,birde geceleri acikdikca yedim.hareketsizde kaldim.domuz gribinden dolayi.daha yeni yürüyüse cikiyorum.55le basladim,su an 65im
canım ben daha önce de yazdım burada
öyle çok kilo almışsın aaaa akannehir
şeklinde insanların daha da moralini bozmak saçma geliyo bana
kimse isteyerek kilo almaz sonuçta
neyse
daha önce de anlatmıştım
benim arkadaşımın eşi 63 kg ile hamie kaldı
20 haftalık oldugunda 74 kg. olmustu
herkes aaa ne çok kilo almış modundaydı
sonra kız 32 haftalıkken sordum 78 kg olmuştu
yani biryerden sonra durmuş alması
şimdi işte 3 haftası fln kalmış doğuma
80 kg.
gayet de normal kg almış oldu yani.
kimisi önceden hiç almayıp son 3 ay 25 kg birden alabiliyor
örnek benim teyzemdir.
son üç ay aldı bütünnn kiloyu

bir de şu kasık ağrılarım olmasa, paytak paytak yürümesem ne güzel olurduCADIARZU

eşim dedi hadımköyde mahsur kaldım burda diye dalga geçiyo benimlen akşam çikolata istedim kocişimden gofrette alcak bana ya ben bu çikolatay niye dayanımıyorum:icecream:

ben de esenyurttayım ama o kadar asırı kar yok yerler bembeyaz oldu ama burası sehrin icine göre cok daha soguk sıfır dereceymiş bilmiyorumkismile beylikdüzünde de yağmura cevirmiş kar.burda su anda hala yağıyor ince ince..bu arada haftasonu daha cok kar yağacakmıs haberiniz olaa

valla benimki durmadı aldımda aldım bebegim iyi dog-du ama bünyeye baglı bunlar son aylar şişiyosun hareket edemiyosun zor ya kilo ben kilo almadım ama kilom oldugu için şimdi biraz merdiven çıkıym yürüyüm tıkanıyorum şunuda bi dogurıyım kendi kendime deniycam yoksa diyetisyene gidicem kiloda saglık için kötü bişeyya :bbo:

bizim burda hala yağıyor ve bembeyaz oldu foto cektim ama buraya nasıl yükleniyor bilmiyom

neyse kızlar görüşürüz ben çıktım acıktım çoooooooooook kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

yazın bebekleri kapıp kapıp yürüyüşe cıkcaz kilo fln kalmıcaaakkkk delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…