2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar uzun zamandır yazmıyordum dün bende doktora gittim kızımı görmeye doktor gayet iyi dedi bebeğin eşi plasenta benim rahime yapışmıştı cok kanamam olmuştu ama şimdi düzelmiş ve yukarı cıkmış doktor hala kız dedi değişmemiş erken söylediği için belki değişir diye düşünüyodum pembe pembe almaya başlamıştım bile şimdi daha iyi hazırlanırım 3 lü test içinde bugün kan verdim cuma cıkacak sonuçlar inş. iyi cıkar bu arada kızım 250 gr olmuş bende 2 kilo aldım inş. sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızı.birde ayrıntılı ult. sordum ben zaten yeterince ayrıntılı yapıyorum dışarı biyere göndermiycem seni 24. haftada daha detaylı bakıcaz dedi kendine güvenemeyen doktorlar gönderir başkasına dedi.

yeğenim 8 yaşındaa taş gi,bi kullanıyorr ben bile yattım o yataktaa
afiyet olsunn

mrb canım kaçıncı aydasın

Merhaba canım hoşgeldin...
Ben de önemli şeyleri 6. aydan sonraya saklıyorum. Ama chicco ve mothercare' ın indirimlerini kaçırmamak için birkaç tulum falan aldım dayanamayıp. Arkadaşlar 2010 haziran bebişleri cicileri diye bi topicte aldıklarının resimlerini koyuyorlar. Bi bak derim bakınca dayanamayıp 2-3 parça bişey alıyorsun valla. Ama dediğim gibi yatak, puset, oda falan 7. aya doğru düşünüyorum.

hoşgeldin canım bebeğinin iyi olmasına sevindimm her doktor birşey söylüyorr hakkımzda ne hayırlısıysa o olsun inşallah

canım o dediğin mağazalardaki indrimi nasıl takip ediyorsunn ve nerde bu magazalar

canım o dediğin mağazalardaki indrimi nasıl takip ediyorsunn ve nerde bu magazalar

Chicco Alsancak' ta canım. Orda bi arkadaş var canım çalışan ondan haber aldım %40 indirim. Mothercare de Forum' da var bi de yine Alsancak' ta Zara' nın yanında. Onun indirimini de şans eseri görmüştüm %50. Ama bir de her ayın 15 inde %50 indirime giriyormuş tabi bazı ürünlerde.

Haaa bi de normal zamanda sakın chicconun mağazasından alışveriş yapmayın. Ya Kemeraltında chicco satan yerlerden ya da bu yeni açılan yer var Bayraklıda oralara bakın. Kendi mağazası daha pahalı oluyor çünkü indirim zamanı dışında.

çok sağ ol canımmm

hoşgeldim canım çoğumuz yemektee, ufak ufak almaya başlamak mantıklıı bencede

Hoşbulduk canım bende şubattan ıtbaren ufak ufak ihtiyaclarını almaya başlıcam ama oda gıbı buyuk eşyalar 7. aydan sonra alıcam inş.

Evet haklısın canım:buarada izmirli arkadaşlar ben Bursada oturuyorum ama izmirliyim.Lovfun senlede meslektaız sanırım.Mali müşavirmisin sende?Ya Bursada çok indiim olmuyo yada ben bılmıyorum.İzmirde indırım daha çoksa anneme gıttıkçe alsam dıyorum bende.öptüm canım seni.

hmm CADIARZU

evet bende aynı fikirdeyim yaa.. internet sitelerinde zaten herşeyin ama herşeyin zararını da okumak mümkün yararını da..
o karyolaya bebeğin elini sıkıştırması, yok tepesine çıkması düşmesi fln bunlar tabii ki olabilecek şeyler ama her zaman her yerde olabilecek şeyler.
benim yegenim daha yeni yürümeye başlamışken bir düştü kapının tam kendine doğru bakan sivri yerine alnını ortadan geçirdi. yawrum anında elma gibi şişmişti o alnı.
e neyapalım şimdi kapıları sökelim, sehpaların kösesine kafasını vurmasın diye onları da kaldıralım, mutfak çekmecelerini mi cıkaralım kaydirigubbakcemile3
valla ahh bu bebişlerin ne yapacağı belli olmuyor. çok dikkat etmek her an gözümüzü üzerlerinde tutmak gerek :1shok:

mrb canım kaçıncı aydasın

Canım ben 19+2 oldum çok şükür ve bı kız annesı olcam.Acayıp heycanlıyım kızlar.Bebeklere ne alıncak yada aldınız ara ara paylaşmaya devam edersek çok faydalı olur.Ben de çoğunuz gibi çalıştığımdan internetten bakıp listeliyorum şimdilik.

hoşgeldin canım.
bir kız daha geldi ne güsel..
biz şimdilik daha çok patik tulum body gibi şeylerini almaya başladık daha çok..
odaya fln pek başlayan olmadı..ama 1-2 aya kadar herkes o işe de girişir.
düşününce alacak o kdr çok sey geliyor ki insanın aklına
ayy nasıl alınacak o kdr şey diye düşünüyorsun
ama herşey olacak bitecek göz açıp kapayana kadar
herşeyi de hazir olacak miniklerin eminim.
evlenirken de böyleydim ben
hiçbirsey tamamlanamayacak gibi gelirdi
ama herşey oldu bitti o kdr zaman geçti bide bebiş bile cıktı yola kaydirigubbakcemile3

Evet bende başlamalıyım ufak ufakkaydirigubbakcemile2.Çok zevkli ya demi kızlar.patık,tulum kremler ,şapuanlar ufak tefek şeylerı alıp kenara atmalı şimdden aradan çıksın.2aya kadarda oda hazırlığı başlarzemuszemuszemuszemus.Allah hepimizin istediğini yapmayı nasıp etsin kızlar.Sağlıkla,mutlulukla inş.

amin canım
benimkinin şimdiden koca bi çanta dolusu giyim eşyası oldu..
eşim de dalga geçiyo
diyo ki
heh kız doğunca, bohçası da hazır, alır gider artık diyo :roflol:
hay allahım

kızlar göbüşümü koydum bakın bakalım..gerçi siyah kazakla çektim ama yinede bakın bakalım..:))

amin canım
benimkinin şimdiden koca bi çanta dolusu giyim eşyası oldu..
eşim de dalga geçiyo
diyo ki
heh kız doğunca, bohçası da hazır, alır gider artık diyo :roflol:
hay allahım

peki eşin sen hiç bir şey demeden kendi rızasıylaa yanında sen yokken birşey aldımı kızınıza

slm kızlar.bişi sorcam..kişilerin çevirimiçi olduğunu nasıl anlıyoruz?ben daha yeni üyeyimde sizlerle tanışıp arkadaş olmak istiyorum.benide aranıza alırmısınız?

slm kızlar.bişi sorcam..kişilerin çevirimiçi olduğunu nasıl anlıyoruz?ben daha yeni üyeyimde sizlerle tanışıp arkadaş olmak istiyorum.benide aranıza alırmısınız?
canım çevrimiçi durumunu ne yapacaksın? ve hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…