- Konu Sahibi daemon
-
- #36.361
yeğenim 8 yaşındaa taş gi,bi kullanıyorr ben bile yattım o yataktaa1)görüntüsü bence kaba değil cok sirin..büyük yer işgal etmesi de benim acımdan sorun değil evim çok geniş zaten.
2)ben karyola dısında besik ve park yatak da alacağımdan cok yıpranacağını sanmıyorum güzel kullanmayla da alakalı bu durum ve mobilya kalitesi ile elbette.
3)bu ürün sonucta bebek için yapıldığından tüm riskler göz önünde tutularak üretim yapılmıştır diye düşünüyorum hem ayrıca bebek için zaten hersey tehlike arz ediyor hareketlenmeye basladığı andan itibaren.bu sekilde düşünmeye başlarsak sonu yok bu risklerin..yapacak tek sey bebeğinizi sürekli gözünüzün önünde kontrol altında tutmak aklı ermeye baslayana kadar bu böyle bence.
bence bunların hepsi sacma.bu tercih meselesi tabiki ama bence büyüyen yatak almak en mantıklısı.benim kullanan birçok arkadasım var bebekleri büyüdü simdi 3-5 yaslarında olanların hepsi karyolaya cevirdi cok da güzel oldu.ben tavsiye ederim.
ben yemeğe gidiyorum canım hepinize afiyet olsun zemuszemus
Kızlar mehaba bende haziran annesiyim inş.Baya yazışmışınız.Epey bişey kaçırdım.Amam bebek ıhtıyaç listesi kısmını okudum ılk.Zynpmrt hazırlamıştı sanırım yanlış hatırlamıyosam.Çok teşekkurler ona.Alışveriş yapmaya başladınızmı ben daha hiç bişey almadım.:kedi:geçmi kaldım bılmıyom ama 6,5 aydan sonra başlıcam inş.Ama küçük şeyleri almaya başlamak lazım sanırım değil mi?
Kızlar mehaba bende haziran annesiyim inş.Baya yazışmışınız.Epey bişey kaçırdım.Amam bebek ıhtıyaç listesi kısmını okudum ılk.Zynpmrt hazırlamıştı sanırım yanlış hatırlamıyosam.Çok teşekkurler ona.Alışveriş yapmaya başladınızmı ben daha hiç bişey almadım.:kedi:geçmi kaldım bılmıyom ama 6,5 aydan sonra başlıcam inş.Ama küçük şeyleri almaya başlamak lazım sanırım değil mi?
mrb kızlar uzun zamandır yazmıyordum dün bende doktora gittim kızımı görmeye doktor gayet iyi dedi bebeğin eşi plasenta benim rahime yapışmıştı cok kanamam olmuştu ama şimdi düzelmiş ve yukarı cıkmış doktor hala kız dedi değişmemiş erken söylediği için belki değişir diye düşünüyodum pembe pembe almaya başlamıştım bile şimdi daha iyi hazırlanırım 3 lü test içinde bugün kan verdim cuma cıkacak sonuçlar inş. iyi cıkar bu arada kızım 250 gr olmuş bende 2 kilo aldım inş. sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızı.birde ayrıntılı ult. sordum ben zaten yeterince ayrıntılı yapıyorum dışarı biyere göndermiycem seni 24. haftada daha detaylı bakıcaz dedi kendine güvenemeyen doktorlar gönderir başkasına dedi.
Merhaba canım hoşgeldin...
Ben de önemli şeyleri 6. aydan sonraya saklıyorum. Ama chicco ve mothercare' ın indirimlerini kaçırmamak için birkaç tulum falan aldım dayanamayıp. Arkadaşlar 2010 haziran bebişleri cicileri diye bi topicte aldıklarının resimlerini koyuyorlar. Bi bak derim bakınca dayanamayıp 2-3 parça bişey alıyorsun valla. Ama dediğim gibi yatak, puset, oda falan 7. aya doğru düşünüyorum.
canım o dediğin mağazalardaki indrimi nasıl takip ediyorsunn ve nerde bu magazalar
chicco alsancak' ta canım. Orda bi arkadaş var canım çalışan ondan haber aldım %40 indirim. Mothercare de forum' da var bi de yine alsancak' ta zara' nın yanında. Onun indirimini de şans eseri görmüştüm %50. Ama bir de her ayın 15 inde %50 indirime giriyormuş tabi bazı ürünlerde.
Haaa bi de normal zamanda sakın chicconun mağazasından alışveriş yapmayın. Ya kemeraltında chicco satan yerlerden ya da bu yeni açılan yer var bayraklıda oralara bakın. Kendi mağazası daha pahalı oluyor çünkü indirim zamanı dışında.
hoşgeldim canım çoğumuz yemektee, ufak ufak almaya başlamak mantıklıı bencede
Merhaba canım hoşgeldin...
Ben de önemli şeyleri 6. aydan sonraya saklıyorum. Ama chicco ve mothercare' ın indirimlerini kaçırmamak için birkaç tulum falan aldım dayanamayıp. Arkadaşlar 2010 haziran bebişleri cicileri diye bi topicte aldıklarının resimlerini koyuyorlar. Bi bak derim bakınca dayanamayıp 2-3 parça bişey alıyorsun valla. Ama dediğim gibi yatak, puset, oda falan 7. aya doğru düşünüyorum.
hmm CADIARZUyalnız resimdeki gibi karyola pek tavsiye edilmiyormuş.
büyüyen karyola diye tabir edilen ve karyolanın ayak ucu kısmına monte edilmiş komodinler veya şifoniyerden oluşan karyolaların ekonomiklik anlamında yararlarıyla birlikte bazı dezavantajı vardır, bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz.
ılk olarak diğer karyolalara göre görüntü kabalığı ve büyük yer işgali söz konusudur. Bebeğinizin en çok kullanacağı mobilya olduğu için muhtemelen en çok zarar vereceği mobilyada karyolası olacaktır, bu durumda bu karyola büyüdüğü zaman bir tadilat veya yeni boya gerektirecektir.
Bu tip karyolalarda ayak ucunda bulunan komodinler bebeğinizin el ve parmaklarını sıkıştırması açısından tehlike yaratacaktır. Ayrıca ayak ucunda bulunan modül diğer şifoniyerlere daha yüksekte olduğundan bebeğinizin altını değiştirirken siz alçakta kalacaksınız. Alt değişimini yapacağınız modül her iki tarafı açık olduğu için bebeğinizin kontrolü daha zor ve tehlikeli olacaktır. Bebeğiniz ayak ucundaki modüle tırmanabilir ve bu modülün çekmecelerini çekebilir, ellerini sıkıştırabilir veya buradan aşağıya düşebilir.
evet bende aynı fikirdeyim yaa.. internet sitelerinde zaten herşeyin ama herşeyin zararını da okumak mümkün yararını da..1)görüntüsü bence kaba değil cok sirin..büyük yer işgal etmesi de benim acımdan sorun değil evim çok geniş zaten.
2)ben karyola dısında besik ve park yatak da alacağımdan cok yıpranacağını sanmıyorum güzel kullanmayla da alakalı bu durum ve mobilya kalitesi ile elbette.
3)bu ürün sonucta bebek için yapıldığından tüm riskler göz önünde tutularak üretim yapılmıştır diye düşünüyorum hem ayrıca bebek için zaten hersey tehlike arz ediyor hareketlenmeye basladığı andan itibaren.bu sekilde düşünmeye başlarsak sonu yok bu risklerin..yapacak tek sey bebeğinizi sürekli gözünüzün önünde kontrol altında tutmak aklı ermeye baslayana kadar bu böyle bence.
bence bunların hepsi sacma.bu tercih meselesi tabiki ama bence büyüyen yatak almak en mantıklısı.benim kullanan birçok arkadasım var bebekleri büyüdü simdi 3-5 yaslarında olanların hepsi karyolaya cevirdi cok da güzel oldu.ben tavsiye ederim.
ben yemeğe gidiyorum canım hepinize afiyet olsun zemuszemus
mrb canım kaçıncı aydasın
hoşgeldin canım.Canım ben 19+2 oldum çok şükür ve bı kız annesı olcam.Acayıp heycanlıyım kızlar.Bebeklere ne alıncak yada aldınız ara ara paylaşmaya devam edersek çok faydalı olur.Ben de çoğunuz gibi çalıştığımdan internetten bakıp listeliyorum şimdilik.
hoşgeldin canım.
bir kız daha geldi ne güsel..
biz şimdilik daha çok patik tulum body gibi şeylerini almaya başladık daha çok..
odaya fln pek başlayan olmadı..ama 1-2 aya kadar herkes o işe de girişir.
düşününce alacak o kdr çok sey geliyor ki insanın aklına
ayy nasıl alınacak o kdr şey diye düşünüyorsun
ama herşey olacak bitecek göz açıp kapayana kadar
herşeyi de hazir olacak miniklerin eminim.
evlenirken de böyleydim ben
hiçbirsey tamamlanamayacak gibi gelirdi
ama herşey oldu bitti o kdr zaman geçti bide bebiş bile cıktı yola kaydirigubbakcemile3
amin canımEvet bende başlamalıyım ufak ufakkaydirigubbakcemile2.Çok zevkli ya demi kızlar.patık,tulum kremler ,şapuanlar ufak tefek şeylerı alıp kenara atmalı şimdden aradan çıksın.2aya kadarda oda hazırlığı başlarzemuszemuszemuszemus.Allah hepimizin istediğini yapmayı nasıp etsin kızlar.Sağlıkla,mutlulukla inş.
amin canım
benimkinin şimdiden koca bi çanta dolusu giyim eşyası oldu..
eşim de dalga geçiyo
diyo ki
heh kız doğunca, bohçası da hazır, alır gider artık diyo :roflol:
hay allahım
tabii ki almadıpeki eşin sen hiç bir şey demeden kendi rızasıylaa yanında sen yokken birşey aldımı kızınıza
canım çevrimiçi durumunu ne yapacaksın? ve hamile misin?slm kızlar.bişi sorcam..kişilerin çevirimiçi olduğunu nasıl anlıyoruz?ben daha yeni üyeyimde sizlerle tanışıp arkadaş olmak istiyorum.benide aranıza alırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?