2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benım eşimde almadı kızlar.Benalmadım ama oda almadı.Valla odalara bakınca ozenıyo sevıyo.Sindi evı alcam dıyo.Tek kurduğu hayal o.Ama oda takımının rengıne gore alcakmış,evın kapıları fılan hepsı açılcak oynucaz kızımla fılan dıyo ama bı patık bıle almadık kızıma daha:umursamaz:Valla işimiz çok şubatta başlamalıyım.Nebıleyım ınsan korkuyo başta ama şimdi geçti korkularımız sanırım almaya başlamalıyız.opuyorumnanaktan

benimde bir tek hastane çıkışım var delikafadulden
başka da birşey almadık daha. para biriktiriyorum hepsini toplu halde almak için.

benim kocamdada bi hareket yok ne bakıyor ne ilgileniyor ne alıyorr bir çorap al yaa ilk göz ağrımız insan özenir birazzz :dilcikar:

aynen benim kocamında hiç hevesi olmaz..arada bir akülü araba sevdasına düşüyor eh onun içinde çook erken..
benim kocama da alsanaalsanasmile

canım çevrimiçi durumunu ne yapacaksın? ve hamile misin?

evet canım bende haziran annesi olucam Alah'ın izniyle 20 haftalık hamileyim.yeni üye oldum aranıza girmek istiyorum.çok faydalı bilgiler verdinizi gördüm.dün akşam yazmıştım ben.listenize girmek istiyorum diye.bi arkadaşda deomen isimli arkadaş çevirim içi olduğunda ona yaz güncellesin demişti o yüzden sordum nasıl anlaşılıyo diee

daemona özelden mesaj atabılırsın

Ayyy valla çok güldüm kendi kendime. Ben de İzmir' de oturuyorum ama aslen Bursalıyım ve evet mali müşavirim. Çok komik ya :roflol:

Canım bi de bu tarz markalar hep aynı zamanda giriyor indirime diye biliyorum ama belki de yanlış biliyorumdur. Ama yok ya Mothercare ın kendi sitesinde de yazıyordu %50 indirim diye tüm Türkiye geneli yani. Bence senin dikkatini çekmemiş olabilir.

hmm isimlerimizin yanında yeşil yuvarlak varsa çevrimiçiyiz. sarıysa değiliz. daemon yok şu an.. ama senin özelden msj atma yetkinde yok şimdi 100 msj dolmadan..
akşam yazdıgını daemon görmemiştir sen yine yaz gelince ekler.

Nickin yanındaki daire yeşil olunca online oluyor canım. Gunesım özel mesaj at daemona demiş ama daha mesaj sayın yeterli olmadığından özel mesaj atamazsın henüz canım. Sen daemon online olunca buraya yazarsın bilgilerini.

ohh derdimi anlatabildim saolun yardımlarınız için.bide son bişi şimdi ben bu topikde misafirmi gözüküyorum.yani deomen ekleyincemi aranıza katılabilcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…