kızlar göbüşümü koydum bakın bakalım..gerçi siyah kazakla çektim ama yinede bakın bakalım..:))
tabii ki almadıklava:
Benım eşimde almadı kızlar.Benalmadım ama oda almadı.Valla odalara bakınca ozenıyo sevıyo.Sindi evı alcam dıyo.Tek kurduğu hayal o.Ama oda takımının rengıne gore alcakmış,evın kapıları fılan hepsı açılcak oynucaz kızımla fılan dıyo ama bı patık bıle almadık kızıma daha:umursamaz:Valla işimiz çok şubatta başlamalıyım.Nebıleyım ınsan korkuyo başta ama şimdi geçti korkularımız sanırım almaya başlamalıyız.opuyorumnanaktan
kocama kız kocama senle barış imzaladık yaa olumunekankayizsmileyaa indir artık oklavayı bu seferki banamı kocanamıı:umursamaz:
Benım eşimde almadı kızlar.Benalmadım ama oda almadı.Valla odalara bakınca ozenıyo sevıyo.Sindi evı alcam dıyo.Tek kurduğu hayal o.Ama oda takımının rengıne gore alcakmış,evın kapıları fılan hepsı açılcak oynucaz kızımla fılan dıyo ama bı patık bıle almadık kızıma daha:umursamaz:Valla işimiz çok şubatta başlamalıyım.Nebıleyım ınsan korkuyo başta ama şimdi geçti korkularımız sanırım almaya başlamalıyız.opuyorumnanaktan
kocama kız kocama senle barış imzaladık yaa olumunekankayizsmile
göbiş gayet iyi gözüküyorr maşallahh
canım çevrimiçi durumunu ne yapacaksın? ve hamile misin?
olumunekankayizsmile korkma kız gell kaydirigubbakcemileyaa tırsıyorum sendennn sabahdan beri oklovalar havada uçuştuu da ohh nefes alayım artıkk:sm_cool:
evet canım bende haziran annesi olucam alah'ın izniyle 20 haftalık hamileyim.yeni üye oldum aranıza girmek istiyorum.çok faydalı bilgiler verdinizi gördüm.dün akşam yazmıştım ben.listenize girmek istiyorum diye.bi arkadaşda deomen isimli arkadaş çevirim içi olduğunda ona yaz güncellesin demişti o yüzden sordum nasıl anlaşılıyo diee
Evet haklısın canım:buarada izmirli arkadaşlar ben Bursada oturuyorum ama izmirliyim.Lovfun senlede meslektaız sanırım.Mali müşavirmisin sende?Ya Bursada çok indiim olmuyo yada ben bılmıyorum.İzmirde indırım daha çoksa anneme gıttıkçe alsam dıyorum bende.öptüm canım seni.
hmm isimlerimizin yanında yeşil yuvarlak varsa çevrimiçiyiz. sarıysa değiliz. daemon yok şu an.. ama senin özelden msj atma yetkinde yok şimdi 100 msj dolmadan..evet canım bende haziran annesi olucam Alah'ın izniyle 20 haftalık hamileyim.yeni üye oldum aranıza girmek istiyorum.çok faydalı bilgiler verdinizi gördüm.dün akşam yazmıştım ben.listenize girmek istiyorum diye.bi arkadaşda deomen isimli arkadaş çevirim içi olduğunda ona yaz güncellesin demişti o yüzden sordum nasıl anlaşılıyo diee
daemona özelden mesaj atabılırsın
evet canım bende haziran annesi olucam Alah'ın izniyle 20 haftalık hamileyim.yeni üye oldum aranıza girmek istiyorum.çok faydalı bilgiler verdinizi gördüm.dün akşam yazmıştım ben.listenize girmek istiyorum diye.bi arkadaşda deomen isimli arkadaş çevirim içi olduğunda ona yaz güncellesin demişti o yüzden sordum nasıl anlaşılıyo diee
ama 50 msj olmadan atılmıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?