2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh derdimi anlatabildim saolun yardımlarınız için.bide son bişi şimdi ben bu topikde misafirmi gözüküyorum.yani deomen ekleyincemi aranıza katılabilcemm

hyr uyesn artk daemon ılk bastakı listeye eklıcek seni cnm

ohh derdimi anlatabildim saolun yardımlarınız için.bide son bişi şimdi ben bu topikde misafirmi gözüküyorum.yani deomen ekleyincemi aranıza katılabilcemm

yok canım gayet içimizde gözüküyorsun şuan. Sadece ilk sayfadaki listeyi daemon düzenliyor. Seni ordaki listeye ekliyecek .

hayır be yaw.. asil üyesin aramızdasın
gel kaynaş kaydirigubbakcemile2

ohh saolun kızlar valla sevindim aranıza girebildime.benimde bi kızım olcakk.bana ondan başka arkadaşlık eden yoktu çok yanlız kaldıydım saolunn.

daemon aşı vuruldu 2.80 yatıyorr

ohh onlar ekti tarlayıı şimdi tarlayı bizim sürmemizi bekliyorr insan kalkar 1 çift çorap alırr buda basından derr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava::mymeka:

BNMKINDEDE İCRAAT YOKYAAAAAAAAAAA KACKERE SOLEDIM RUHSUZMUSN DIYE ACELE ETME SNDE DIYOR:s NE ACELESI COCUGA DAHA BİŞİ ALMDKKI 2 CIFT PATİKTEN BAŞKAAAAaklinialirimsmile

Ay benim eşim de kumaş bi çanta almış tchibodan geçen gün. Neymiş kızımla plajda kullancakmışız. Tamamen palavra kendine bir sürü bişeyler almış. Ben de bişey demeyeyim diye çantayı bulmuş bi de utanmadan kızını alet ediyo. Hey allahım yavvv...

off bugün hiç geçmiyorr canım çok sıkıldıııı:çok üzgünüm:

tetenoz mu vuruldu??

sağlık ocağı bu hafta vuralım dedi banada ama ben hafta sonu dr gidince sormayı unutmuşum..siz ne yaptınız vurulan var mı tetenoz aşısını???

evet canım tetenoz bende cumaya vurulcammm

tetenoz mu vuruldu??

sağlık ocağı bu hafta vuralım dedi banada ama ben hafta sonu dr gidince sormayı unutmuşum..siz ne yaptınız vurulan var mı tetenoz aşısını???

SAGLIK OCAGI BNIDE ARAYIP DURUYOR BUGN EVE GONDERSELRDI HAZIR GRIP OLMUŞKEN GIDIP VURLCAKTIM AMA KIMSEDE GIT KIZIM EVINE DINLEN DEMEDIIIIohaoldumsmile

SAGLIK OCAGI BNIDE ARAYIP DURUYOR BUGN EVE GONDERSELRDI HAZIR GRIP OLMUŞKEN GIDIP VURLCAKTIM AMA KIMSEDE GIT KIZIM EVINE DINLEN DEMEDIIIIohaoldumsmile

ayy sana daha git diyen olmadıı ayy uyuzmu bu patronn işine gelmiyor tabiii peki sabahdan beri biraz daha iyimisinn alıyon dimi c vitaminini

ohh onlar ekti tarlayıı şimdi tarlayı bizim sürmemizi bekliyorr insan kalkar 1 çift çorap alırr buda babasından derr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava::mymeka:

ben de henüz bişey almadım acıkcası aslında ama cinsiyet kesinleşmedi diye bir de annem bana alacak sey pek bırakmadı ben keyfi bir alışveriş yapıcam bundan sonrası için..simdi cinsiyet kesinleşince bekliyorum bakalım akıl edip alabilecek mi bişey?bir de biraz kafaları da basmıyor sanırım ne alacaklarına, neye ihtiyacları olabileceğine falan..benimkisi hele hala inanamıyor bizim bebeğimiz mi olacak simdi diye soruyor arada bir bana zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…