ohh derdimi anlatabildim saolun yardımlarınız için.bide son bişi şimdi ben bu topikde misafirmi gözüküyorum.yani deomen ekleyincemi aranıza katılabilcemm
ohh derdimi anlatabildim saolun yardımlarınız için.bide son bişi şimdi ben bu topikde misafirmi gözüküyorum.yani deomen ekleyincemi aranıza katılabilcemm
hayır be yaw.. asil üyesin aramızdasınohh derdimi anlatabildim saolun yardımlarınız için.bide son bişi şimdi ben bu topikde misafirmi gözüküyorum.yani deomen ekleyincemi aranıza katılabilcemm
ya bu erkekler neden böyle?????klava:
ay işte dandun lar hepsi de o yuzdnya bu erkekler neden böyle?????klava:
ohh onlar ekti tarlayıı şimdi tarlayı bizim sürmemizi bekliyorr insan kalkar 1 çift çorap alırr buda basından derr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava::mymeka:
ohh saolun kızlar valla sevindim aranıza girebildime.benimde bi kızım olcakk.bana ondan başka arkadaşlık eden yoktuçok yanlız kaldıydım saolunn.
daemon aşı vuruldu 2.80 yatıyorr
tetenoz mu vuruldu??
sağlık ocağı bu hafta vuralım dedi banada ama ben hafta sonu dr gidince sormayı unutmuşum..siz ne yaptınız vurulan var mı tetenoz aşısını???
tetenoz mu vuruldu??
sağlık ocağı bu hafta vuralım dedi banada ama ben hafta sonu dr gidince sormayı unutmuşum..siz ne yaptınız vurulan var mı tetenoz aşısını???
hoşgeldin aramıza
SAGLIK OCAGI BNIDE ARAYIP DURUYOR BUGN EVE GONDERSELRDI HAZIR GRIP OLMUŞKEN GIDIP VURLCAKTIM AMA KIMSEDE GIT KIZIM EVINE DINLEN DEMEDIIIIohaoldumsmile
ohh onlar ekti tarlayıı şimdi tarlayı bizim sürmemizi bekliyorr insan kalkar 1 çift çorap alırr buda babasından derr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?