- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #36.421
bende bu hafta vurulcam tetenoz aşısını.kızlar bi yan etkisi oluyomu?
off bugün hiç geçmiyorr canım çok sıkıldıııı:çok üzgünüm:
sanmamm olsa olsa bir kaç gün kolun tutmaz okadarr
Ayyy valla çok güldüm kendi kendime. Ben de İzmir' de oturuyorum ama aslen Bursalıyım ve evet mali müşavirim. Çok komik ya :roflol:
Canım bi de bu tarz markalar hep aynı zamanda giriyor indirime diye biliyorum ama belki de yanlış biliyorumdur. Ama yok ya Mothercare ın kendi sitesinde de yazıyordu %50 indirim diye tüm Türkiye geneli yani. Bence senin dikkatini çekmemiş olabilir.
sanmamm olsa olsa bir kaç gün kolun tutmaz okadarr
ben de henüz bişey almadım acıkcası aslında ama cinsiyet kesinleşmedi diye bir de annem bana alacak sey pek bırakmadı ben keyfi bir alışveriş yapıcam bundan sonrası için..simdi cinsiyet kesinleşince bekliyorum bakalım akıl edip alabilecek mi bişey?bir de biraz kafaları da basmıyor sanırım ne alacaklarına, neye ihtiyacları olabileceğine falan..benimkisi hele hala inanamıyor bizim bebeğimiz mi olacak simdi diye soruyor arada bir bana zemuszemus
ayy sana daha git diyen olmadıı ayy uyuzmu bu patronn işine gelmiyor tabiii peki sabahdan beri biraz daha iyimisinn alıyon dimi c vitaminini
niye üzgünsün bişey mi kacırdım yoksa ben bilmiyorumkismile
birşey söyleyeyimmi onlar daha farkında değil baba olduklarını heşreyi biz yaşıyoruzz onlar ne zaman kucağına alcaklarr o zaman anlıcaklarr mesela benim eşim ilk günlerde daha ultrasonda nokta g iib görürken öyle heyecansız bana karşı dikkatsizdi ama şimdi ultrasonda bebek şeklinde gördüğü günden beri üzerime titriyorr yani onlarr kucağına alıncaa anlıcaklar baba olduklarnıı,bide erkek milleti hazırcı olurr sen herşeyi çek hazırlaa onlar gelsin sevsinnn ohh ne ala:mymeka:
HYR DEMEDI CNM YA DAHADA KÖTÜ OLDUM sadece corba ıcebıldım ama bıraz daha durursam bayılcam zorla gonderckler zaten
Anca bukadar olurzemuszemus.Neyse nüfus dağılımını dengelemişiz sanırım.Bursa bitane kız alıp bıtane kız vermiş sanırım.kaydirigubbakcemile5
evt aynen katılıyorum sana canım doğduktan sonra anca anlayacaklar baba olduklarını.o zaman herhalde fark eder diye umuyorum.tabi gene de hazırcılıkları malum erkek milletinin..ya bişey almasa da olur zaten bana destek olması ilgisi yeter su anda.doğduktan sonra da bana destek olsun bakımında ve yardımcı olsun ilgilensin yeter.napalım :sinifsinif:
off kızlar benimde bi kocam varr.tam sopalık.hiç ama hiçç anlayışı yok.ona göre ben çok normalim hasta olmam başımın dönmesi bile suçç.napcam ben bu adamla.bana yardım edin.nasıl onu kendime inandırcam.naz yapıyorum sanıyor yaamafoldumben
Evet canım. Ben 94 ten beri İzmirdeyim. Üniversiteyi kazanınca geldim bi daha da ayrılamadım evlilik falan derken. Yarı izmirli oldum sayılır artık ben de. İzmir de ve Bursa da nerdesin canım semt olarak?
off kızlar benimde bi kocam varr.tam sopalık.hiç ama hiçç anlayışı yok.ona göre ben çok normalim hasta olmam başımın dönmesi bile suçç.napcam ben bu adamla.bana yardım edin.nasıl onu kendime inandırcam.naz yapıyorum sanıyor yaamafoldumben
kadın olmak çok güzel ama çok zorr şöyle bir baktığında herşey bizim sırtımızda çalışmaksa bizdeç alışıyorum çocuk doğuruyoruz doğurasaya kadar neler çekiyoruzz ev işi temizlik yemek ütü faturalar herşey bizim sırtıımıza oyüzden kadın erken çöküyor iştee erkeklerr şimdi birşey dicem ayıp kaçacak bi çalışsın bideeeee neyseeeklava:
orası kesinlikle öyle kadın cok yıpranıyor.bir de biz daha hassas ve ince düşünen bir cinsiz.onlar daha yüzeyseller.kadın daha verici ve anaç.erkek daha bencil.ama neyseki benim eşim bana yardımcı oluyor ev işleri konusunda hoş o kadar dağınık ki bir o kadar da iş cıkarıyor bana extradan..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?