2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanmamm olsa olsa bir kaç gün kolun tutmaz okadarr

off ya zaten kollarım bacaklarım morluklar içinde hergün iğneden acımayan yerim yok birde tetenoz için ağrı mı çekicem..offf oğluşum baksenin için annen nelere katlanıyor sakın bırakma beni...

Anca bukadar olurzemuszemus.Neyse nüfus dağılımını dengelemişiz sanırım.Bursa bitane kız alıp bıtane kız vermiş sanırım.kaydirigubbakcemile5

birşey söyleyeyimmi onlar daha farkında değil baba olduklarını heşreyi biz yaşıyoruzz onlar ne zaman kucağına alcaklarr o zaman anlıcaklarr mesela benim eşim ilk günlerde daha ultrasonda nokta g iib görürken öyle heyecansız bana karşı dikkatsizdi ama şimdi ultrasonda bebek şeklinde gördüğü günden beri üzerime titriyorr yani onlarr kucağına alıncaa anlıcaklar baba olduklarnıı,bide erkek milleti hazırcı olurr sen herşeyi çek hazırlaa onlar gelsin sevsinnn ohh ne ala:mymeka:

ayy sana daha git diyen olmadıı ayy uyuzmu bu patronn işine gelmiyor tabiii peki sabahdan beri biraz daha iyimisinn alıyon dimi c vitaminini

HYR DEMEDI CNM YA DAHADA KÖTÜ OLDUM sadece corba ıcebıldım ama bıraz daha durursam bayılcam zorla gonderckler zaten

niye üzgünsün bişey mi kacırdım yoksa ben bilmiyorumkismile

yaa bugünn çok sıkıcı ben çok sabırsızım artıkk çalışmakda istemiyorumm bir an önce iznim gelsin istiyorum böyle gün saydıkça günler geçmiyor sanki o yüzden üzgünümmm bugün resmen daraldımmm:çok üzgünüm:

evt aynen katılıyorum sana canım doğduktan sonra anca anlayacaklar baba olduklarını.o zaman herhalde fark eder diye umuyorum.tabi gene de hazırcılıkları malum erkek milletinin..ya bişey almasa da olur zaten bana destek olması ilgisi yeter su anda.doğduktan sonra da bana destek olsun bakımında ve yardımcı olsun ilgilensin yeter.napalım :sinifsinif:

HYR DEMEDI CNM YA DAHADA KÖTÜ OLDUM sadece corba ıcebıldım ama bıraz daha durursam bayılcam zorla gonderckler zaten

iyide geç karşılarına de eğer beni yollamazsınız şimdi düşcem bayılcam dinleneyimmiki yarına dinç geleyim dee yaa yazık bak çocuğunu düşünn dinlenn

off kızlar benimde bi kocam varr.tam sopalık.hiç ama hiçç anlayışı yok.ona göre ben çok normalim hasta olmam başımın dönmesi bile suçç.napcam ben bu adamla.bana yardım edin.nasıl onu kendime inandırcam.naz yapıyorum sanıyor yaamafoldumben

Anca bukadar olurzemuszemus.Neyse nüfus dağılımını dengelemişiz sanırım.Bursa bitane kız alıp bıtane kız vermiş sanırım.kaydirigubbakcemile5

Evet canım. Ben 94 ten beri İzmirdeyim. Üniversiteyi kazanınca geldim bi daha da ayrılamadım evlilik falan derken. Yarı izmirli oldum sayılır artık ben de. İzmir de ve Bursa da nerdesin canım semt olarak?

kadın olmak çok güzel ama çok zorr şöyle bir baktığında herşey bizim sırtımızda çalışmaksa bizdeç alışıyorum çocuk doğuruyoruz doğurasaya kadar neler çekiyoruzz ev işi temizlik yemek ütü faturalar herşey bizim sırtıımıza oyüzden kadın erken çöküyor iştee erkeklerr şimdi birşey dicem ayıp kaçacak bi çalışsın bideeeee neyseee klava:

benimki de ilk başlarda öyleydi, 2 gündür mide bulantısından duramıyor.
beddua mı ettin de böyle oldum dedi geçen gün. kendisi de farkında çok ilgilenmediğinin.
onlara öyle birşey lazım ki anlasınlar.

Evet canım. Ben 94 ten beri İzmirdeyim. Üniversiteyi kazanınca geldim bi daha da ayrılamadım evlilik falan derken. Yarı izmirli oldum sayılır artık ben de. İzmir de ve Bursa da nerdesin canım semt olarak?

İzmirde Egekentte oturuyodum canım.Karşıyaka tarafında.Bursada da nilüfer/ataevlerdeyım canım.Bende 2001 den berı bursadayım üniversite için geldim.Evlendim ve burda kaldım canımNasip böyleymiş.Ama alıştım baya bursaya.Bursa çok gelişti.

bence kardeş sen al onu doğum haneye götür çocuk doğurmak nasıl birşey görsünn ondan sonraa bak yapıyormu ne sanıyor bunlar kendilerini kendiler bir grip olsun 3 günlük ömrü varmış gibi sızlanırlarr biz 9 ay neler yaşıyoruz umurlarında değil yani. yani ben kendi adıma eşim ilgli allah razı olsun yardım ediyor ama çocuki çin şunu alayım bunu alayım özentsi yok onu sinir oluyorumm

orası kesinlikle öyle kadın cok yıpranıyor.bir de biz daha hassas ve ince düşünen bir cinsiz.onlar daha yüzeyseller.kadın daha verici ve anaç.erkek daha bencil.ama neyseki benim eşim bana yardımcı oluyor ev işleri konusunda hoş o kadar dağınık ki bir o kadar da iş cıkarıyor bana extradan.. klava:

aynennnnnnnnnn halsiz olurum bazen ben hazırlayayım derr sofrayı allahım savaş alanı gibi olur mutfakk mesela dün duvara ketcap nasıl olduysa bulaşmış bende inat ettim silcen diyee bugün duruyorduu hala daha mafoldumben

Evet kızlar benımkide ev işi ve yemekde yardımcı oluyor ama bende özenıyorum bişey alsın gelsın ben de sevıneyım.Yok o tıp şeyler hiç yapmadı.Ama beterın beterı var şükredıyorum.Sadece zamanı gelınce bı yapma ozaman goruşcez dıyorum ona.klava:bu da benım kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…