2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öle valla ya.benle ilgilenmemesinin sebebide çok yoruluyomuş beyfendi.sanki tek çalışan oo.bende akşama kadar dükkan bakıyorum.bide eve gidip çamaşırmış yemekmiş uğraşıyorum.ama nerde kıymet bilenn..

Evet çok gelişmiş annemler taşındıktan sonra bursaya gitmedim hiç 5 sene falan oluyor yani. Biz de çekirgedeydik. Çok özledim ama bi gidip görmek istiyorum ama artık kızımla birlikte gideriz. opuyorumnanaktan

iyide geç karşılarına de eğer beni yollamazsınız şimdi düşcem bayılcam dinleneyimmiki yarına dinç geleyim dee yaa yazık bak çocuğunu düşünn dinlenn

ofyaa misafiri var yoksa coktan solıcektm sımdı onlr varknde gıremem ayyy delircmmmm
yarın kesin gelmem zaten

evet canım listeyi ben yapmıştım almaya başladım gerçi sadece kıyafet aldım ama başka birsürü şey toparladım. Eşten dosttan. Park yatağımız mama sandalyemiz buhar mekinemiz örümceğimiz ve starilezörümüz var şimdilik.

Aynen katılıyorum dediklerine bu arada ben bizzat kndim büyüyen yatakta büyüdüm. Annem çok rahat ettiğini hep anlatır durur hiçbir yerimede bişey olmadı.

peki eşin sen hiç bir şey demeden kendi rızasıylaa yanında sen yokken birşey aldımı kızınıza

Canım benim koca bırak bebeğime bişey almayı bunca zamandır birlikteyiz daha kendi kendine bir çiçek almışlığı yoktur. Bana çiçek göndermeden önce resmini gönderir beğendinmi diye evlenme teklifi edeceği yüzüğü bile önceden bana seçtirdi.

ohh saolun kızlar valla sevindim aranıza girebildime.benimde bi kızım olcakk.bana ondan başka arkadaşlık eden yoktu çok yanlız kaldıydım saolunn.

Hoşgeldin canım sana sabah özelden yazmıştım görmüşsündür tekrar hoşgeldin.

off ya zaten kollarım bacaklarım morluklar içinde hergün iğneden acımayan yerim yok birde tetenoz için ağrı mı çekicem..offf oğluşum baksenin için annen nelere katlanıyor sakın bırakma beni...

Bırakmaz annesi korkma sakın bak bütün teyzoşları sizin için dua ediyor bu sefer olacak üzme kendini. Sana sanah yazmıştım ama arada kaynadı galiba ben seni bir gün bile görmesem merak ediyorum özelden telefonunu yazda seni görmeyince mesaj atalım diye.

tetenoz mu vuruldu??

sağlık ocağı bu hafta vuralım dedi banada ama ben hafta sonu dr gidince sormayı unutmuşum..siz ne yaptınız vurulan var mı tetenoz aşısını???

Ben bu hafta işten fırsat bulamıcam gibi ama haftaya gidip olucam tetenoz aşımı

Evet çok gelişmiş annemler taşındıktan sonra bursaya gitmedim hiç 5 sene falan oluyor yani. Biz de çekirgedeydik. Çok özledim ama bi gidip görmek istiyorum ama artık kızımla birlikte gideriz. opuyorumnanaktan

Bekleriz canım herzamn.Kızınla gel.Benım kzçeyle tanışırlar Allah nasıp ederse ne guzel yaakaydirigubbakcemile2

ofyaa misafiri var yoksa coktan solıcektm sımdı onlr varknde gıremem ayyy delircmmmm
yarın kesin gelmem zaten

valla ben öyle zamanlarda msnden yazardımm tabi beni patron iyi o müsafirlerde ne gitmek bilmezmişş yatıya kalsınn bari

ay benimkisi zaten cok sakardır kaydirigubbakcemile3 haftasonu annemdeydim o evdeydi tek basına eve bi geldim mutfaktaki halım kilimim batmıs cay ya da kahve dökmüş ! gel de delirmeeklava:

Bekleriz canım herzamn.Kızınla gel.Benım kzçeyle tanışırlar Allah nasıp ederse ne guzel yaakaydirigubbakcemile2

ayyy süper yaa. inşallah gelir o günler ellerinden tutup gezdiririz paytak paytak opuyorumnanaktana.s.

YAAAAAA demek evllik teklif yüzüğünüde sana seçtirdii:1shok::1shok:

maşallahh bebeğim hiç durmadı bugünnn kımıl kımıll pıtpıtlıyorr

zeynep seninki iyi evlilik teklif etmiş yine..
bizimki bi cafede sıcak çikolata içerken daha beraberliğin ilk aylarında, ya biz evlenelim mi dedi. ben de oluurr dedim çünkü ciddiye almadım..
meger o evlilik teklifiymiş :1shok:
daha da başka etmedi zaten :1shok:
istemeye geldiklerinde bi tektaş taktı o kdr :1shok:

öylemii senin gib kıza yapılırmıı buuu... benimkiyle tanıştıkilk 1 aydaa ailesiyle tanıştırdıı odasına girdimm gardolapını açtımm düzenlmi diye bi baktım söz yüklerini gördüm kırmızı kurdaleli şok oldum ortada evllik teklifide yok sonra ordan çıktıkk vaktim dar olduğu için sahilde tek taş yüzükle etti vaktim olsaydıı midye kabuğunun içine koycakmış bende iyiken koymadın onuda yerdim dedimm o hafta istendim 3 aydada evlendimm

selam kızlarrr
ben baya hasta oldum dün yazmıştım ya öğlen dayanamadım izin aldım dün
sağlık ocağına gittik eşimle kadın baktı boğazlarım felan tahriş olmuş baya
birde üstüne grip oldum 3 gün rapor verdi cuma işe gidicem, şimdi evdeyim
yatıyodum annem geldi saolsun yemek felan yapıyo.. bu arada antibiyotiğe
başladık öle kötüyümki başım boğazlarım kulaklarım heryerim ağrıyodu dünden
beri alıyorum ama daha boğazım geçmedi

YAAAAAA demek evllik teklif yüzüğünüde sana seçtirdii:1shok::1shok:

Tabi kızım benim kociş bildiğin odun hiç ince düşünemez (hakkınıda yemeyim ama ince değildir ama duyarsızda değildir yani) adam bakkala bile bensiz gitmez zaten biz birlikte olmaya başladığımız günden beri kendinede bişey almaz bensiz çoğu zaman ben tekbaşıma alırım onun ihtiyaçlarını bazende birlikte alırız. Bu nedenle kızıma tek başına bişey alabileceğini hiç zannetmiyorum böyle bir beklentim yok yani. Ama şimdiye kadar ne aldıysam oda yanımdaydı.

e bu da iyiymiş kaydirigubbakcemile3 bana 6.ayımızda tam doğumgünümde tek taş pırlanta ile evlenme teklifi etti ama mekan cok komikti yani romantik değildi.sıradan bir yerdi gündüzdü falan.ama buna da şükür tabee:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…