benimki de ilk başlarda öyleydi, 2 gündür mide bulantısından duramıyor.
beddua mı ettin de böyle oldum dedi geçen gün. kendisi de farkında çok ilgilenmediğinin.
onlara öyle birşey lazım ki anlasınlar.
İzmirde Egekentte oturuyodum canım.Karşıyaka tarafında.Bursada da nilüfer/ataevlerdeyım canım.Bende 2001 den berı bursadayım üniversite için geldim.Evlendim ve burda kaldım canımNasip böyleymiş.Ama alıştım baya bursaya.Bursa çok gelişti.
iyide geç karşılarına de eğer beni yollamazsınız şimdi düşcem bayılcam dinleneyimmiki yarına dinç geleyim dee yaa yazık bak çocuğunu düşünn dinlenn
Kızlar mehaba bende haziran annesiyim inş.Baya yazışmışınız.Epey bişey kaçırdım.Amam bebek ıhtıyaç listesi kısmını okudum ılk.Zynpmrt hazırlamıştı sanırım yanlış hatırlamıyosam.Çok teşekkurler ona.Alışveriş yapmaya başladınızmı ben daha hiç bişey almadım.:kedi:geçmi kaldım bılmıyom ama 6,5 aydan sonra başlıcam inş.Ama küçük şeyleri almaya başlamak lazım sanırım değil mi?
1)görüntüsü bence kaba değil cok sirin..büyük yer işgal etmesi de benim acımdan sorun değil evim çok geniş zaten.
2)ben karyola dısında besik ve park yatak da alacağımdan cok yıpranacağını sanmıyorum güzel kullanmayla da alakalı bu durum ve mobilya kalitesi ile elbette.
3)bu ürün sonucta bebek için yapıldığından tüm riskler göz önünde tutularak üretim yapılmıştır diye düşünüyorum hem ayrıca bebek için zaten hersey tehlike arz ediyor hareketlenmeye basladığı andan itibaren.bu sekilde düşünmeye başlarsak sonu yok bu risklerin..yapacak tek sey bebeğinizi sürekli gözünüzün önünde kontrol altında tutmak aklı ermeye baslayana kadar bu böyle bence.
bence bunların hepsi sacma.bu tercih meselesi tabiki ama bence büyüyen yatak almak en mantıklısı.benim kullanan birçok arkadasım var bebekleri büyüdü simdi 3-5 yaslarında olanların hepsi karyolaya cevirdi cok da güzel oldu.ben tavsiye ederim.
ben yemeğe gidiyorum canım hepinize afiyet olsun zemuszemus
peki eşin sen hiç bir şey demeden kendi rızasıylaa yanında sen yokken birşey aldımı kızınıza
ohh saolun kızlar valla sevindim aranıza girebildime.benimde bi kızım olcakk.bana ondan başka arkadaşlık eden yoktuçok yanlız kaldıydım saolunn.
off ya zaten kollarım bacaklarım morluklar içinde hergün iğneden acımayan yerim yok birde tetenoz için ağrı mı çekicem..offf oğluşum baksenin için annen nelere katlanıyor sakın bırakma beni...
tetenoz mu vuruldu??
sağlık ocağı bu hafta vuralım dedi banada ama ben hafta sonu dr gidince sormayı unutmuşum..siz ne yaptınız vurulan var mı tetenoz aşısını???
Evet çok gelişmiş annemler taşındıktan sonra bursaya gitmedim hiç 5 sene falan oluyor yani. Biz de çekirgedeydik. Çok özledim ama bi gidip görmek istiyorum ama artık kızımla birlikte gideriz. opuyorumnanaktan
ofyaa misafiri var yoksa coktan solıcektm sımdı onlr varknde gıremem ayyy delircmmmm
yarın kesin gelmem zaten
aynennnnnnnnnn halsiz olurum bazen ben hazırlayayım derr sofrayı allahım savaş alanı gibi olur mutfakk mesela dün duvara ketcap nasıl olduysa bulaşmış bende inat ettim silcen diyee bugün duruyorduu hala daha mafoldumben
Bekleriz canım herzamn.Kızınla gel.Benım kzçeyle tanışırlar Allah nasıp ederse ne guzel yaakaydirigubbakcemile2
valla ben öyle zamanlarda msnden yazardımm tabi beni patron iyi o müsafirlerde ne gitmek bilmezmişş yatıya kalsınn bari
evet canım listeyi ben yapmıştım almaya başladım gerçi sadece kıyafet aldım ama başka birsürü şey toparladım. Eşten dosttan. Park yatağımız mama sandalyemiz buhar mekinemiz örümceğimiz ve starilezörümüz var şimdilik.
Aynen katılıyorum dediklerine bu arada ben bizzat kndim büyüyen yatakta büyüdüm. Annem çok rahat ettiğini hep anlatır durur hiçbir yerimede bişey olmadı.
Canım benim koca bırak bebeğime bişey almayı bunca zamandır birlikteyiz daha kendi kendine bir çiçek almışlığı yoktur. Bana çiçek göndermeden önce resmini gönderir beğendinmi diye evlenme teklifi edeceği yüzüğü bile önceden bana seçtirdi.
Hoşgeldin canım sana sabah özelden yazmıştım görmüşsündür tekrar hoşgeldin.
Bırakmaz annesi korkma sakın bak bütün teyzoşları sizin için dua ediyor bu sefer olacak üzme kendini. Sana sanah yazmıştım ama arada kaynadı galiba ben seni bir gün bile görmesem merak ediyorum özelden telefonunu yazda seni görmeyince mesaj atalım diye.
Ben bu hafta işten fırsat bulamıcam gibi ama haftaya gidip olucam tetenoz aşımı
zeynep seninki iyi evlilik teklif etmiş yine..
bizimki bi cafede sıcak çikolata içerken daha beraberliğin ilk aylarında, ya biz evlenelim mi dedi. ben de oluurr dedim çünkü ciddiye almadım..
meger o evlilik teklifiymiş :1shok:
daha da başka etmedi zaten :1shok:
istemeye geldiklerinde bi tektaş taktı o kdr :1shok:
YAAAAAA demek evllik teklif yüzüğünüde sana seçtirdii:1shok::1shok:
zeynep seninki iyi evlilik teklif etmiş yine..
bizimki bi cafede sıcak çikolata içerken daha beraberliğin ilk aylarında, ya biz evlenelim mi dedi. ben de oluurr dedim çünkü ciddiye almadım..
meger o evlilik teklifiymiş :1shok:
daha da başka etmedi zaten :1shok:
istemeye geldiklerinde bi tektaş taktı o kdr :1shok:
maşallahh bebeğim hiç durmadı bugünnn kımıl kımıll pıtpıtlıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?