2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsunnn aman dikkat et kendine ve bebişineee rabbim şifa versinnnn

oh maaşallah pek hızlı olmuş..
valla benim kocam olunca bu yapılır anacım..
dünyanın en rahat insanı..
bişiyi kafaya takmaz, çocuk ruhludur fln böle..
allah için çok iyi bi insan çogu şey mükemmel..
ama gelgelelim romantizm... sıfır.. yok yani adam yapamıyo..
böle mum ışıklı yemekler hazırla adama giyin süslen karşısına çık, hatta gecelikle fln cık hadi attım...
adam gelir görür oleeyy diye ellerini çırpa çırpa masaya oturur.. şappudu şuppudu öper..
öle yani..
daha pek büyüyememiş benimki

seninkisi cok hızlıymıss yahuu .. ama bu arada sana bişey diyeyim mi dolabın düzenli olmasına aldırmamak lazım çünkü benim esimin dolabı da düzenlidir eskiden annesi simdi de ben topluyorum çünküü

bizimkide telefonda konuşurken bayrama geldiğinde nikahı yapalım böyle uzakta olmuyo dedi dur bakalım dedim adam iyi akşama kadar müdsade ya evet dersin yada biter dedi geçti

Kızlar ya bendede seyirme oluyo ama öyle iç tam olarak hıssetmedım hareketlerini bebeğimin sizde durumlar nasıl 19+2 benım.Doktorum normal 20. haftada başlar dıyo ama sızde soyleyın fıkırlerınızı

hadi ben kaçtım yatıyorummm görüşürüz...

uklacım geçmiş olsun
iyi valla almışsın izin
oh raporun da var yat dinlen
annen bakar sana

Sizin yine iyiymiş biz 7 sene birliktelikten sonra bari evlenelim dedik. Son derece spontan gelişti bizim evlilik anlayacağınız dolayısıyla teklif falan da olmadı.

hayret yaaa şaşırdımmm benimkinin en romantik anı 2 yıl önce evllik yıldönümümüz çalışıyordum o benden önce gelmiş krem renkli saten yatak örtülerimin üstünde bir sürü kırmızı gül yani yatak gözükmüyorr bide nott kareli defterimden koparmış seni seviyorum diyee o biraz işi bozmuş ama şok oldum çok şık bir yere yemeğe gittik tabi o ilk ve sondu ,a.s. en sonk iyıl dönümümüzde beni pideciye götürdü:roflol: olsun yinede seviyorumm horozumuuu

ahahahaa benimki de msn de biz evlenelim dedi. bende dangalak gibi he dedim.
şimdi kafama vuruyorum , hala da söylerim sen bana adam gibi bir teklifte bulunmadın diye

kızlar bende şimdilik kaçar biyemek yiyim gari.uğrarım tekrar size iiii sohbeler.aranzda olduma sevindim görüşmek üzere

ben gittim kızlar görüşürüz..

Evlenme teklifi edeceği yüzük dediysem yanlış anlamayın öyle romantik bir teklif tabiki yapmadı. Tektaşı beğendim aldı direk. Zaten nişan günümüz belliydi benimle evlenirmisin dedi eve gelince sırf söylemiş olmak için o kadar yani.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

aynennn özene özene katlarımm çok değil 1 haftadaa ters gelir dolappp, çocuk gibiler yaaa yani bizim evde bir çocuğumuz değil iki çocuğumuz varmış gibi davrancazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…