hee yine yapmış adam zamanında yapacağınıhayret yaaa şaşırdımmm benimkinin en romantik anı 2 yıl önce evllik yıldönümümüz çalışıyordum o benden önce gelmiş krem renkli saten yatak örtülerimin üstünde bir sürü kırmızı gül yani yatak gözükmüyorr bide nott kareli defterimden koparmış seni seviyorum diyee o biraz işi bozmuş ama şok oldum çok şık bir yere yemeğe gittik tabi o ilk ve sondu ,a.s. en sonk iyıl dönümümüzde beni pideciye götürdü:roflol: olsun yinede seviyorumm horozumuuu
selam kızlarrr
ben baya hasta oldum dün yazmıştım ya öğlen dayanamadım izin aldım dün
sağlık ocağına gittik eşimle kadın baktı boğazlarım felan tahriş olmuş baya
birde üstüne grip oldum 3 gün rapor verdi cuma işe gidicem, şimdi evdeyim
yatıyodum annem geldi saolsun yemek felan yapıyo.. bu arada antibiyotiğe
başladık öle kötüyümki başım boğazlarım kulaklarım heryerim ağrıyodu dünden
beri alıyorum ama daha boğazım geçmedi
hee yine yapmış adam zamanında yapacağını
potansiyel var en azından seninkinde..
benimki sürpriz bile yapamıyo
hediye bile alsa içinde tutamıyo
sana bişi aldım deyip duruyo
biraz ısrar edeyim tamam diyo getiriyo veriyo kaydirigubbakcemile3
ahahahaa benimki de msn de biz evlenelim dedi. bende dangalak gibi he dedim.
şimdi kafama vuruyorum , hala da söylerim sen bana adam gibi bir teklifte bulunmadın diye
Evlenme teklifi edeceği yüzük dediysem yanlış anlamayın öyle romantik bir teklif tabiki yapmadı. Tektaşı beğendim aldı direk. Zaten nişan günümüz belliydi benimle evlenirmisin dedi eve gelince sırf söylemiş olmak için o kadar yani.
evet canım aldım mecburen çok kötü oldum çünkü
annemde geldi çok şükür..
ayyy bunların %90 ı böle demekki..
ama valla ne adamlar var çevremde ben görüyorum ne evlilik teklifleri planlıyolar ne sürprizler yapıyolar..
gerçi onların da baska kötü yönleri vardır belki bilemeyiz tabi.
ben memnunum kocamdan ya ne olursa olsun
beni ondan baskası bu kdr iyi idare edemezdi
aha o benimkindede varr asla saklamaz içinde tak çıkarır hemen :roflol:
benim kocada bebekten sonra tuhaflaştı hiç taktir etmiyo abuk sabuk biri oldu çıktı tanıyamıyorum artık geçen gün bir arkadaşımız sevranın ev hanımlığına bayılıyorum onun eve girince çıkmak istemiyorum her zaman derli toplu hep temiz düzenli falan diye anlatıyo başka bi arkadaşa o sırada bizimkide ya dedi sanki ne yapıyoruzki dağılsın kirlensin ev ikimizde çalışıyoruz akşam geliyoruz eve dedi.şaşırdım şok oldum çamaşırlarına kadar ütülü buluyo herşeyini hep temiz düzenli ev bunları kim yapıyo sanıyo ortalık zaten dağılmıyomuş ben göstercem ona bu hafta aslında evin nasılda dağıldığını ki daha bu hafta iki aile vardı evde misafir yatılı çok sinirlendim
benimkisi de sana ne alayım doğumgününde der a)foto makinesi b)kolye bu böyle devam eder ben de en işime geleni seçerim zemuszemus
çünkü cidden tek basına karar vermekte zorlanıyor gelişmemiş adamın ince ruhu hediye almayı bile beceremiyooorrr
aynen dağanıktır sakardır amaa yüreği tertemizdir iliklermie kadar sevilidğimi hissederim eşimee her geçen gün daha bir aşığım ,ona olan sevgimm onun sakarlıklarnı sorumsuzluklarını kapıyorrŞeniz
katılıyorum sevraYapma bacım 2 hafta görsün dağılmayan evi. Hamileliğimin ilk zamanları yat sen temizlik yapma ben yaparım diyen kocacığım (ki evin çok da kirlenmediğini savunurdu hep) 2 hafta sonra temizlikçi buldu valla :roflol:
aynen valla..
ne kadar benziyor kocalarımız özge zemuszemus benimde aynı sekilde iyiniyeti, temiz kalbi ve bana olan sonsuz sevgisi ile kapatıyor birçok açığını gözümde.fakat arada acık kalıyor sinirli anlarımda yani o zaman da çıldırıyoruuummmklava:
aynen valla..
çok şanslıyız
kimse mükemmel olamaz zaten de
ne kocalar var ya
sürekli ters davranan, sevdiğini söylemeyen, baskalarının yanında azarlayan... neler neler..
hatta aldatan gözü dışarda olan vs..
aman çok romantik olup aldatan ne adamlar var..
aman öyle romantik olacağına böyle hödük olsun benim olsun kaydirigubbakcemile3
katılıyorum sevra
bırak yapma bakalım nasıl oluyormus
aynen valla..
çok şanslıyız
kimse mükemmel olamaz zaten de
ne kocalar var ya
sürekli ters davranan, sevdiğini söylemeyen, baskalarının yanında azarlayan... neler neler..
hatta aldatan gözü dışarda olan vs..
aman çok romantik olup aldatan ne adamlar var..
aman öyle romantik olacağına böyle hödük olsun benim olsun kaydirigubbakcemile3
süpersin.. devam :lepi:yapmicam zaten bıraktım şimdiden bulaşık makinesi boşaltılacak bir sepet ütü var ve kirli sepeti doldu ayrıca kocamın akşam okuduğu gazetesi dağılmış bi şekilde yerde duruyo daha iki gün oldu
evt bence de ama bu şans iki taraflı bizim gibi kızları bulmuşlar fıstık gibi evine bağlı becerikliii onlar da şanslı hakkımızı yeme özgeeeeeeeekaydirigubbakcemile3[/COLOR]
yapmicam zaten bıraktım şimdiden bulaşık makinesi boşaltılacak bir sepet ütü var ve kirli sepeti doldu ayrıca kocamın akşam okuduğu gazetesi dağılmış bi şekilde yerde duruyo daha iki gün oldu
yapmicam zaten bıraktım şimdiden bulaşık makinesi boşaltılacak bir sepet ütü var ve kirli sepeti doldu ayrıca kocamın akşam okuduğu gazetesi dağılmış bi şekilde yerde duruyo daha iki gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?