- Konu Sahibi daemon
-
- #36.501
kaydirigubbakcemile3 kendimizi de begenmeyi ihmal etmemeliyiz dimi delikafadulden
bayanssulusmile:içelim: tabikiiii kaydirigubbakcemile3
yapmasanda işler yine sana kalcak..ama hiç olmazsa kirlenmiyo demeyi bırakır :)
nooldu yivrumofffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yapmasanda işler yine sana kalcak..ama hiç olmazsa kirlenmiyo demeyi bırakır :)
tanıdıklar toplandık çekiştiriyoz..kızlaaarr kocaları çekiştiriyosunuz galiba
son 1-2 sayfayı okumaya çalıştım hemen hızlıca
nooldu yivrum
tek değilsin cnm bu konuda aynen benimkide öledir..hayatta beceremez kendi başına hediye almayı,hediyeyi bırak kendine bile bişi alamaz bensiz
bende öle vallaaman çok sıkıldım ya..herşey monoton geliyo bu günlerde,sanırım hamilelik depresyonuna giriorum..şurası olmasa hiç çıkmıcam depresyondan
hepsi mi böyle bunların yahuueyvahedigeldismile
aman çok sıkıldım ya..herşey monoton geliyo bu günlerde,sanırım hamilelik depresyonuna giriorum..şurası olmasa hiç çıkmıcam depresyondan
bende öle valla
burası hayat kurtarıyo kaydirigubbakcemile3
:roflol:hiiiççç girme sakın depresyona falan psikiyatri gebesin diye hiç bişi yapamıyo seni psikoloğa yönlendiriyo hele psikoloğa hiç gitme dün kadını gırtlaklicaktım az kalsın oda sadece dinleyip abuk sabuk nasihatlerde bulunuyo
kesinlikle hepsi aynı..arada böyle centilmen erkekler oluyo,ama özgenin dediği gibi mutlaka ya karısını aldatıodur,yada başka bi haltı vardır..
kesinlikle hepsi aynı..arada böyle centilmen erkekler oluyo,ama özgenin dediği gibi mutlaka ya karısını aldatıodur,yada başka bi haltı vardır..
valla bence de iyi olurdu öylesi ama bölesiyle idare edelim artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet doğum sancısı acılarımıda burda unutmayı düşünüorum..ama cidden bişeye sıkılsam hemen buraya geliorum kafam dağılıyo :) keşke hepimiz aynı apartmanda falan otursaydık,arada yemek fasıllarınıda beraber hallederdik :)
hiiiççç girme sakın depresyona falan psikiyatri gebesin diye hiç bişi yapamıyo seni psikoloğa yönlendiriyo hele psikoloğa hiç gitme dün kadını gırtlaklicaktım az kalsın oda sadece dinleyip abuk sabuk nasihatlerde bulunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?