2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlaaarr kocaları çekiştiriyosunuz galiba
son 1-2 sayfayı okumaya çalıştım hemen hızlıca

yapmasanda işler yine sana kalcak..ama hiç olmazsa kirlenmiyo demeyi bırakır :)

orası kesin canım..ama en azından dediğin gibi kirlendiğini ve dağıldığını görsün adam kaydirigubbakcemile3 benim bir arkadasım da esine ders olsun diye çamasırlarını yıkamayı ütülemeyi falan bırakmıştı dağınıklarını da toplamamıştı.cünkü esi hiç yardımcı olmuyordu.sonucta yine değişen bişey olmadı biriken çamasırları yıkadı ve ütüledi daha beter bir sinirler kötükedihüso

offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bence de (Sen neden ofladın bilmiyorum gerçi de )ben bunaldım ve sıkıldım evime gitmek istiyorum:sinifsinif:

yapmasanda işler yine sana kalcak..ama hiç olmazsa kirlenmiyo demeyi bırakır :)

ayda bir kez kadın geliyo o gelene kadar dokunmicam hiçbirşeye benim koca bir kez temizleniyo düzeltiliyo mis gibi kokuyo ev ve daha sonraki bir ay böyle devam ediyo etkisi bir ay sürüyo sanıyo dağılmıyo hep temiz kirli çıkmıyo ütü çıkmıyo ev hep yer temizleyici kokuyo buram buram ama bunlar ayda bir kez yapılıyo ve öyyleeede devam ediyo sanıyo yanında yapmıyorumya beyimiz rahatsız olmasın birbirimize zaman ayıralım diye hep o evde yokken yapıyorum

aman çok sıkıldım ya..herşey monoton geliyo bu günlerde,sanırım hamilelik depresyonuna giriorum..şurası olmasa hiç çıkmıcam depresyondan
bende öle valla
burası hayat kurtarıyo kaydirigubbakcemile3

aman çok sıkıldım ya..herşey monoton geliyo bu günlerde,sanırım hamilelik depresyonuna giriorum..şurası olmasa hiç çıkmıcam depresyondan

hiiiççç girme sakın depresyona falan psikiyatri gebesin diye hiç bişi yapamıyo seni psikoloğa yönlendiriyo hele psikoloğa hiç gitme dün kadını gırtlaklicaktım az kalsın oda sadece dinleyip abuk sabuk nasihatlerde bulunuyo

bende öle valla
burası hayat kurtarıyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet doğum sancısı acılarımıda burda unutmayı düşünüorum..ama cidden bişeye sıkılsam hemen buraya geliorum kafam dağılıyo :) keşke hepimiz aynı apartmanda falan otursaydık,arada yemek fasıllarınıda beraber hallederdik :)

:roflol:

kesinlikle hepsi aynı..arada böyle centilmen erkekler oluyo,ama özgenin dediği gibi mutlaka ya karısını aldatıodur,yada başka bi haltı vardır..

yani sevinelimmi acck oduncuk kocalrmz var dıyee:bbo:

valla bence de iyi olurdu öylesi ama bölesiyle idare edelim artık kaydirigubbakcemile3

ay evet psikologlar daha bunalıma sokuyo,bitki çayları falan içiorum..ama şu havalarda soğuk falan ya o yüzden sanırım bunalımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…