2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla güzel oldu böyle bence de acaip eğleniyorum ben de burda zemuszemus özge 2.buluşmaya kimler katılacak bilgin varmı kesin gelecek kişi sayısı 10 olur mu sence?

ay allahtan ben çalışmıorum,bide çalışsaydım kesin patronlarımı falan boğazlardım..allah sabır versin size çalışan kızlar,iyi dayanıosunuz

ay evet psikologlar daha bunalıma sokuyo,bitki çayları falan içiorum..ama şu havalarda soğuk falan ya o yüzden sanırım bunalımdayım

soğuk hava mı depresyona soktu senii akannehir ben de tam aksi dün kar yağdı ya cocuklar gibi sevindirik oldum acaip mutlu oldum yani dün

valla güzel oldu böyle bence de acaip eğleniyorum ben de burda zemuszemus özge 2.buluşmaya kimler katılacak bilgin varmı kesin gelecek kişi sayısı 10 olur mu sence?

evet toplanırdık her birimiz bişi yapardık oturur yerdik bol bol kilo alırdık... ayrıca ben gelmeyi düşünüorum kesinlikle,biraz stres atarız,gülüp eğleniriz :):)

ay evet psikologlar daha bunalıma sokuyo,bitki çayları falan içiorum..ama şu havalarda soğuk falan ya o yüzden sanırım bunalımdayım

ay kadın dün sinir etti beni ne desem neyden şikayet etsem bunun olmaması için bir nedenmi var neden olmasın peki bunu yaşamış olman dünyanın sonumu öfkeni içine atma daha kötü olur öfkeni yakınlarına yansıtma koparsın öfkemi bile ne yapcamı bilemeden dahada öfkeli bir şekilde çıktım odadan hıııı birde şu var şu anda seni değerlendirebilmek mümkün deyil çünkü gebesin dedi ancak doğumdan sonra ve lohusalık dönemide geçtikten sonra net değerlendirebiliriz dedi hiiiiiççç gitmeyin bişeye yaramicak

ay allahtan ben çalışmıorum,bide çalışsaydım kesin patronlarımı falan boğazlardım..allah sabır versin size çalışan kızlar,iyi dayanıosunuz

ya ben de tam tersi evde kaldım 3 gün raporluydum.resmen bunalıma girdim düşünmekten kurmaktan yalnızlıktan boş oturmaktan.ben çalıştığıma şükrediyorum hazel ya öyle deme.ama bir de su var tabiki sorunlu bir yer olsaydı işyerim dediğin gibi mutsuz olurdum cok allaha şükür idare edemeyeceğim bir sorun yok

canım ya bilmiyorum ki
olur gibi görünüyor ama son anda işler çıkabilir yine

ben
zynpmrt
daemon
ukla
kesin geliyoruz.

melmea bu defa kesin geleceğini söyledi
archimim de büyük bişi çıkmazsa gelecek
özbek gelebilir, hazzel gelebilir
sen varsın
işte en az bi 7-8 kişi oluruz herhalde..

benim çalıştığım yer beni her seferinde cinnete sürüklüodu,o açıdan söyledim cnm..tabi ortama göre değişir

o hafta sonu nöbetim olmazsa bende gelirim

Kızlar selamm
İki gündür net bağlantısında bi dandiklik söz konusuydu ancak gelebldm
Böbreklerim ağrıyo sabah beridir keyifsiz ve mutsuzum

evet toplanırdık her birimiz bişi yapardık oturur yerdik bol bol kilo alırdık... ayrıca ben gelmeyi düşünüorum kesinlikle,biraz stres atarız,gülüp eğleniriz :):)

ben de gelmeyi düşünüyorum çok büyük bir aksilik cıkmazsa sağlık sorunu vs gibi..esime bile dedim 28 subatta kendine bir plan yap (ki bu plan tabiki dükkanda durmak olacaktır zemuszemus kebapçı dükkanları var ailesinin de benden fırsat buldukca gidiyor esim de yardıma o sebeple ben hsnu plan yapınca mutlu oluyor)öyle yani..gelirsen orda görüşürüz tanışırız süper yaf

bana da tam tersi oldu bir huzur çöktü içime.
sinirlendiğim anda bebeğim aklıma geliyor boşver diyorum. sakin pamuk gibi bir insan oldum bu aralar..

o hafta sonu nöbetim olmazsa bende gelirim

gelin gelin çok eğleniyoruz paso bişiler yiyoruz güzel oluyo kaydirigubbakcemile3

bende söyledim eşime..kesinlikle diorum ben 28 şubatta yokum..oda hamileliğimden dolayı bana hiç bişi söyleyemediği için...büyük olasılıkla gelicem yani

bana da tam tersi oldu bir huzur çöktü içime.
sinirlendiğim anda bebeğim aklıma geliyor boşver diyorum. sakin pamuk gibi bir insan oldum bu aralar..

ya bende iyiydim aslında ama bu 15 gündür çok değişti..herşeyi kafaya takıyorum,gece uyuyamıorum bile,içime hep bi sıkıntı basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…