tanıdıklar toplandık çekiştiriyoz..
seni tanımadıgımız için sen cekiştiremezsin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet doğum sancısı acılarımıda burda unutmayı düşünüorum..ama cidden bişeye sıkılsam hemen buraya geliorum kafam dağılıyo :) keşke hepimiz aynı apartmanda falan otursaydık,arada yemek fasıllarınıda beraber hallederdik :)
ay evet psikologlar daha bunalıma sokuyo,bitki çayları falan içiorum..ama şu havalarda soğuk falan ya o yüzden sanırım bunalımdayım
valla güzel oldu böyle bence de acaip eğleniyorum ben de burda zemuszemus özge 2.buluşmaya kimler katılacak bilgin varmı kesin gelecek kişi sayısı 10 olur mu sence?
ay evet psikologlar daha bunalıma sokuyo,bitki çayları falan içiorum..ama şu havalarda soğuk falan ya o yüzden sanırım bunalımdayım
ay allahtan ben çalışmıorum,bide çalışsaydım kesin patronlarımı falan boğazlardım..allah sabır versin size çalışan kızlar,iyi dayanıosunuz
soğuk hava mı depresyona soktu senii akannehir ben de tam aksi dün kar yağdı ya cocuklar gibi sevindirik oldum acaip mutlu oldum yani dün
valla güzel oldu böyle bence de acaip eğleniyorum ben de burda zemuszemus özge 2.buluşmaya kimler katılacak bilgin varmı kesin gelecek kişi sayısı 10 olur mu sence?
ya ben de tam tersi evde kaldım 3 gün raporluydum.resmen bunalıma girdim düşünmekten kurmaktan yalnızlıktan boş oturmaktan.ben çalıştığıma şükrediyorum hazel ya öyle deme.ama bir de su var tabiki sorunlu bir yer olsaydı işyerim dediğin gibi mutsuz olurdum cok allaha şükür idare edemeyeceğim bir sorun yok
Şeniz:gitme::sinifsinif:
öle olsun bakalım
canım ya bilmiyorum ki
olur gibi görünüyor ama son anda işler çıkabilir yine
ben
zynpmrt
daemon
ukla
kesin geliyoruz.
melmea bu defa kesin geleceğini söyledi
archimim de büyük bişi çıkmazsa gelecek
özbek gelebilir, hazzel gelebilir
sen varsın
işte en az bi 7-8 kişi oluruz herhalde..
evet toplanırdık her birimiz bişi yapardık oturur yerdik bol bol kilo alırdık... ayrıca ben gelmeyi düşünüorum kesinlikle,biraz stres atarız,gülüp eğleniriz :):)
ay allahtan ben çalışmıorum,bide çalışsaydım kesin patronlarımı falan boğazlardım..allah sabır versin size çalışan kızlar,iyi dayanıosunuz
o hafta sonu nöbetim olmazsa bende gelirim
gelin gelin çok eğleniyoruz paso bişiler yiyoruz güzel oluyo kaydirigubbakcemile3ben de gelmeyi düşünüyorum çok büyük bir aksilik cıkmazsa sağlık sorunu vs gibi..esime bile dedim 28 subatta kendine bir plan yap (ki bu plan tabiki dükkanda durmak olacaktır zemuszemus kebapçı dükkanları var ailesinin de benden fırsat buldukca gidiyor esim de yardıma o sebeple ben hsnu plan yapınca mutlu oluyor)öyle yani..gelirsen orda görüşürüz tanışırız süper yaf
ben de gelmeyi düşünüyorum çok büyük bir aksilik cıkmazsa sağlık sorunu vs gibi..esime bile dedim 28 subatta kendine bir plan yap (ki bu plan tabiki dükkanda durmak olacaktır zemuszemus kebapçı dükkanları var ailesinin de benden fırsat buldukca gidiyor esim de yardıma o sebeple ben hsnu plan yapınca mutlu oluyor)öyle yani..gelirsen orda görüşürüz tanışırız süper yaf
benim çalıştığım yer beni her seferinde cinnete sürüklüodu,o açıdan söyledim cnm..tabi ortama göre değişir
bana da tam tersi oldu bir huzur çöktü içime.
sinirlendiğim anda bebeğim aklıma geliyor boşver diyorum. sakin pamuk gibi bir insan oldum bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?