2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelin gelin çok eğleniyoruz paso bişiler yiyoruz güzel oluyo kaydirigubbakcemile3

geçen seferde çok gelmek istedim hem bu tarafta bana daha yakındı ama nöbetim vardı o gün inş bu sefere artık karşıda birkaç toptancı adresi aldım zaten bebiş malzemeleri için hem onlarada bakmış olurum o hafta yerimseniben

ben geçen sefer hiç bişeyy yemedim zaten tatlıda yoktu bu sefer tatlısı güzel olur gittiğimiz yerin inşallah
olur olurr hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis
Şeniz

sizlerle tanışmak istiyorum ztn
evet tanışalımmm vereliniortak

bizim için en güzel yanı yemek yemek sanırım
aynen öyle valla..

ay bi de o sorun var ben herseyi yiyemiyorum maalesef.neler var gideceğimiz yerde acaba özge sen biliyorsun sanırım?
canım valla eskiden pizza, tost, etli yemekler fln vardı ama şimdilerde neler var bilmiyorum. oralara gittiğimde bir girecem soracam zaten, aklımda

hastayım hastaaaaaaaaa canım ister pastaaaaaaaaa

sen ne yiyemiyosun mesela

et ürünleri ve balık canım .. yediklerimi sayayım ben sana pizza tost döner köfte tavuk falan yerim.seçenek olunca mutlaka benim yiyeceğim bişey bulurum ben canım.ama sırf kebap yapan bir yerde ya da balık mesela ac kalıyorum :kedi:

dısarda yemek yemeyi pek sevmem aslında ben ama tabiki sizlerle yemek yicem o gün .. tek mekanda mı takılıcaz?

bebişlere kıyafet almayada gidelim :):)

yani olabilir tek mekanda da takılabiliriz.. zaten sohbet oldugu için amaç..
ama sıkılırsak başka yere de gidebilriiz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…