gelin gelin çok eğleniyoruz paso bişiler yiyoruz güzel oluyo kaydirigubbakcemile3
gelin gelin çok eğleniyoruz paso bişiler yiyoruz güzel oluyo kaydirigubbakcemile3
ben geçen sefer hiç bişeyy yemedim zaten tatlıda yoktubu sefer tatlısı güzel olur gittiğimiz yerin inşallah
olur olurr hihoyyytben geçen sefer hiç bişeyy yemedim zaten tatlıda yoktubu sefer tatlısı güzel olur gittiğimiz yerin inşallah
Şenizkaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis
evet tanışalımmm vereliniortaksizlerle tanışmak istiyorum ztn
aynen öyle valla..bizim için en güzel yanı yemek yemek sanırım
canım valla eskiden pizza, tost, etli yemekler fln vardı ama şimdilerde neler var bilmiyorum. oralara gittiğimde bir girecem soracam zaten, aklımda
ay bi de o sorun var ben herseyi yiyemiyorum maalesef.neler var gideceğimiz yerde acaba özge sen biliyorsun sanırım?
sen ne yiyemiyosun meselaseçenek çoksa eğer ztn sorun yok canım
seçenek çoksa eğer ztn sorun yok canım
hastayım hastaaaaaaaaa canım ister pastaaaaaaaaa
sen ne yiyemiyosun mesela
yapalım cnm sana şöyle 8 katlı bi pasta
et ürünleri ve balık canım .. yediklerimi sayayım ben sana pizza tost döner köfte tavuk falan yerim.seçenek olunca mutlaka benim yiyeceğim bişey bulurum ben canım.ama sırf kebap yapan bir yerde ya da balık mesela ac kalıyorum :kedi:
dısarda yemek yemeyi pek sevmem aslında ben ama tabiki sizlerle yemek yicem o gün .. tek mekanda mı takılıcaz?
yani olabilir tek mekanda da takılabiliriz.. zaten sohbet oldugu için amaç..
et ürünleri ve balık canım .. yediklerimi sayayım ben sana pizza tost döner köfte tavuk falan yerim.seçenek olunca mutlaka benim yiyeceğim bişey bulurum ben canım.ama sırf kebap yapan bir yerde ya da balık mesela ac kalıyorum :kedi:
dısarda yemek yemeyi pek sevmem aslında ben ama tabiki sizlerle yemek yicem o gün .. tek mekanda mı takılıcaz?
ay magazadakiler kafayı yerbebişlere kıyafet almayada gidelim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?