2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bakım anca geldim ama cıkcam başım agrıyor buğün duş alyım belki rahatlarım

ay magazadakiler kafayı yer
bu kdr hamiel nerden buldu böle birbirini die

Surat ifadelerini tahmin edebiliyorum. Gözlerde acayip bi parıltı tl ler uçuşuyor eller birbirine sürtülüyo falan.:teytey::teytey::teytey:

Hatta halay bile çekebilir mağazanın sahibi hepinizi bir arada görünce :teytey:

geçmiş olsun cnm..bende olmuştum geçenlerde,zencefilli ıhlamur iç çok ii geliyo,bol bol terlemeye çalış..inş.çabuk atlatırsın

işten cıkamadımki terleyim artık eve gidinceeee bakcaz kocamda pek bakamıyor bana sanrm dün bi baktm uyumş yanmdaaa

selam kızlar
haftaya cumartesi bi aksilik çıkmazsa eminönüme gidip bakacağız
uygunsa eğer ufak tefek başlayacağız almaya

slm kızlar umarım herkes ve bütün bebişler çok iyidir ben bir şey sormak istiyorum aranızda tetenoz aşısını yaptıran var mı bana dün yapıldı ve kolum dünden beri müthiş bir şekilde ağrıyor aynı belirtileri yaşadınız mı merak ettim

selam kızlar
haftaya cumartesi bi aksilik çıkmazsa eminönüme gidip bakacağız
uygunsa eğer ufak tefek başlayacağız almaya

:))) eklersin görürüz minişinin kıyafetlerini.. bizde eminönüne gidicez de maaşı bekliyoruz :)kaydirigubbakcemile2

cnm bende buhafta inş yaptırcam ama tetanoz asısında kol cok kötü agrırı bunu bılyrmcunku 8-9 ay once yaptrmştm. normal yani o ağrı korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…