slm kızlar umarım herkes ve bütün bebişler çok iyidir ben bir şey sormak istiyorum aranızda tetenoz aşısını yaptıran var mı bana dün yapıldı ve kolum dünden beri müthiş bir şekilde ağrıyor aynı belirtileri yaşadınız mı merak ettim
selam canım. deamon yaptırmıstı sanırım. bizim kapıyada sağlık ocagından bi kagıt bırakmıslar arıyorum kımse acmıyo acaba aşı yüzündenmi :S
evet aşı nedeni ile olabilir birde ordaki ebeler de aylık takip ediyorlar kilo tansiyon falan yani çok teşekkürler cevaplarınız için bende acaba bir yan etki mi yaptı diye endişelenmeye başlamıştımbilmiyorumkismile teşekkür ederim.
selam kızlar
haftaya cumartesi bi aksilik çıkmazsa eminönüme gidip bakacağız
uygunsa eğer ufak tefek başlayacağız almaya
arkadaki tampon hep vardı tepradaki gibi :roflol:
ahahaha sanki bebek arkada duruyor gibi :roflol:. bende bir ara arkaya doğru gittim ama şimdi durdu çok şükür.
ya ben de feci oldum o konuda sorma cok kızıyorum kendimeeeee
kızsan ne yapacaksın ki senin elinde değil ya.
olacak o kadar boşverin. gerine gerine gezin aklinialirimsmile
ben de öncen arkadan gerine gerine geziyorum kaydirigubbakcemile2
karnım için gerine gerine geziyorum zaten de popom çok büyüdü :umursamaz: ama dediğin gibi kızsam da değişen bişey yok.kg alıyorum cok yemediğim halde yalnız onun sebebini pek çözemedim..eyvahedigeldismile
ah ah olmaz mııııııııı delikafaduldensenin arka tamponda mı büyük özge delikafadulden
slm kızlar umarım herkes ve bütün bebişler çok iyidir ben bir şey sormak istiyorum aranızda tetenoz aşısını yaptıran var mı bana dün yapıldı ve kolum dünden beri müthiş bir şekilde ağrıyor aynı belirtileri yaşadınız mı merak ettim
ah ah olmaz mııııııııı delikafadulden
tampon aldı başını gidiyor..
yakında kollarımı kaldırıp kocama resmimi çektiricem... sadece bel kısmı, altı ve üstü..
sonra da anlamaya çalışacam hangisi töt hangisi göbek delikafadulden
Kız bebiş bekleyenlerde basen ve popo daha çok gelişirmiş erkekte ise karın. ben diyenlerin yalancısıyım he
Kız bebiş bekleyenlerde basen ve popo daha çok gelişirmiş erkekte ise karın. ben diyenlerin yalancısıyım he
ay evet bakalım son aylarda naapcas delikafaduldenbende aynaya bakınca bazen arada kalmış gibi hissediyorum
döt bir tarafta göbek ayrı tarafta. sırnaşık şey
ay evet bakalım son aylarda naapcas delikafadulden
ben kapılara sığmam herhalde delikafadulden
evet canım.bende oldum tetenoz aşısı.benimde 2 gün boyunca epey ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?