2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr üçlü test sonucumu öğrendim...çok şükürki herşey normal...allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin

hala aynıyım. kolumun agrısıda daha da arttı.
ve nedensız bı sınırım var
bırı gelsınde butun sınırımı cıkarayım dıye beklıyorum nerdeyse..

ben de bgn keyifsizim ya..bas agrım var.eve gitmek istiyorum saat saydım resmen neyseki gün bitmek üzere

bebeeeeeeeeem cıkar be3nde bak bende grip olmş sesimde cıkmyr bugun tam bagrmalıkım:) nazar dedgdı sana ordn ordun koydun fotolrı

elevit kullanıyor musun sen o kg yapıyor sanırım :kedi:

evet canım aynen öyle..
ilk 3 ay 4.5 kiloyu aldım zaten ben hiç yok yere, kahvaltıdan sonra kullanıyordum eleviti..
aşırı iştahımı açıyordu kilolar da geldi tabi.

sonra aklım basıma geldi geceleri almaya basladım 2 günde 1 alıyorum valla bazen de unutuyom 3 günde 1 fln oluyo.. sonra daha bi normale döndü kilo alımı

bebeeeeeeeeem cıkar be3nde bak bende grip olmş sesimde cıkmyr bugun tam bagrmalıkım:) nazar dedgdı sana ordn ordun koydun fotolrı

ay bende bılmıyorum
ama bı haftadır grıp zaten vardı
o bu kadar zorlamıyo
ama su mıode olayı benı ölduruyo resmen
sınırımı bozuyo artık

ay kuzum yazık kocandan cıkarma sinirini de..
biraz örgü fln örsen sinirini alır belkim bilmiyorumkismile

bu arada elhamra ile mesajlastık.. belim koptu çok yoruluyorum diyo.. çok selam söyledi herkese.. yarın da doktora gidecekmiş, yarın da giremez herhalde.

aynı yolu izlemişizzz seninlee bu kadar olur yaniiiiiiiii su anda 2-3 günde bir alıyorum doktora gittiğimde sorucam nasıl çözelim bu sorunu diye

ay bende bılmıyorum
ama bı haftadır grıp zaten vardı
o bu kadar zorlamıyo
ama su mıode olayı benı ölduruyo resmen
sınırımı bozuyo artık

cnm valla midede ayrı bir dert anlıyorm senıı
ama sınrlenmemeey e calış dahada artıyor sınrden mide problemleri biliyorsunnn bide evdesn bolbol yat en ıyısı aklına gelmz belkı uyudkca falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…