2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CNM YA BANA NEDEN DRUM BİRŞEY DEMEDİ TETENOZLA İLGİLİ YAAAAA
1 AY SONRA 15 ŞUBATTA GEL DEDİ O ZAMANDA 24 HAFTADA OLCAM BEN
ANLAMADIM GİTTİİİİİİİİİİİİİ:bbo:

canım sen sor doktoruna.atlamıştır belki.ayrıca sağlık ocağına gitmiyomusun,asıl bunları orda takip ediyolar.bana önce sağlık ocağında ebe söled.,sonra ben doktoruma sordum.19.haftada yaptırayımmı diye.doktorumda yaptır 20.haftayı beklemene gerek yok dedi.

aynı yolu izlemişizzz seninlee bu kadar olur yaniiiiiiiii su anda 2-3 günde bir alıyorum doktora gittiğimde sorucam nasıl çözelim bu sorunu diye
biz iki çakal kaydirigubbakcemile3 kendi kendimize vitamini azalttık :roflol:

ay zavallım o dac ok yoruldu ıkı gundur ev tasımaktan.
bıtırebılmısler mı bari

orgu ormek ıcın ıkı kol lazım bebısım
biri iptal bende:gitme:

biz iki çakal kaydirigubbakcemile3 kendi kendimize vitamini azalttık :roflol:

sorma önce ben de senin gibi kahvaltıdan sonra alıyordum.sonra geceleri almaya basladım ama baktım hala değişen bişey yok azalttım zemuszemus çok çakalız valla

ay bende bılmıyorum
ama bı haftadır grıp zaten vardı
o bu kadar zorlamıyo
ama su mıode olayı benı ölduruyo resmen
sınırımı bozuyo artık

cnm geçmiş olsun bende de gastrit ve ülser var ülseri gazlı içecekten uzak durarak kızartmayı yemiyerek ama hiç bir kızartmayı
gece 19:30 dan sonra içecek harici birşey yemeyerek ve stresten uzak durarak (zor ama azaltılabilir) geçirdim .ve gastritimide azaltmıştımm
hamileliğim boyunca bu sebeple hiç rahatsız etmedi.en önemliside az ve sık yemek bu gastritte iyi oluyor

cnm valla midede ayrı bir dert anlıyorm senıı
ama sınrlenmemeey e calış dahada artıyor sınrden mide problemleri biliyorsunnn bide evdesn bolbol yat en ıyısı aklına gelmz belkı uyudkca falan

12 den berı yatıp uyumaya calısıyorum tam uyuyorum sonra soluma donunce ası oldugumun kolu uyandırıyo benı.
bebıste sag tarafa yatmamı ıstemıyo
asagısı sakal
yukarısı bıyık oldu yanı

ay zavallım o dac ok yoruldu ıkı gundur ev tasımaktan.
bıtırebılmısler mı bari

orgu ormek ıcın ıkı kol lazım bebısım
biri iptal bende:gitme:
bugün bitiyor sanırım..
valla çok yorulmus öle dedi..

hee doğru tek kolla örgü öremiyon..

hmmm tek elle yapılacak bir aktivite bulmalıyız sana bilmiyorumkismile

Anaaaaa ben hergün içiyorum eleviti, bir de demir değerlerim düştüğü için demir ilacını da 1'den 2'ye çıkardı doktor. Demek o kadar kiloyu boşuna almamışım

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak Allahın izniyle. İlk hamileliğim ve duygularımı benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum. hepimizin bebeklerini Allah hayırlısıyla eline ayağına kavuşturur inşallah...

bılıyorum bılıyorum da
yınede arada nobet seklınde gelıyo ıste
kronık bende bu rahatsızlık
bırde ufak yaralar vardı en son endoskopıde
tedavı de yarım kalınca onlar azdı belkı de bılmıyourmkı

12 den berı yatıp uyumaya calısıyorum tam uyuyorum sonra soluma donunce ası oldugumun kolu uyandırıyo benı.
bebıste sag tarafa yatmamı ıstemıyo
asagısı sakal
yukarısı bıyık oldu yanı

offffffffffff cnm ya kıyamam işte budurum zorallh kolylk versinnn o iğnenınde nekdr agrıttgını bilyrm benm kac gun agrımstı sımdı korkuyrm gıtmeye bndeeesenağlama

Anaaaaa ben hergün içiyorum eleviti, bir de demir değerlerim düştüğü için demir ilacını da 1'den 2'ye çıkardı doktor. Demek o kadar kiloyu boşuna almamışım

ya evt bi de demir ilacı var :umursamaz: of nolcek bizim halimiiiiiiizzzzzz

cnm hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa

bugün bitiyor sanırım..
valla çok yorulmus öle dedi..

hee doğru tek kolla örgü öremiyon..

hmmm tek elle yapılacak bir aktivite bulmalıyız sana bilmiyorumkismile
kocısten cıkarmıycam korkma korkma=))
o ben hastayken ıyı bakar bana
tek kolla da olsa bısey yapmak ıstemıyorum .
offffffffffff cnm ya kıyamam işte budurum zorallh kolylk versinnn o iğnenınde nekdr agrıttgını bilyrm benm kac gun agrımstı sımdı korkuyrm gıtmeye bndeeesenağlama
bilmiyorumkismile

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız daemon canım kolunu aşı öyle çok mu acıtıyo kıyamam inşallah bir an önce geçer ben de bu ay olucam inşallah beni de bu kadar zorlamaz yaaeyvahedigeldismile

HIM YARA İŞTE KÖTÜ OLUYOR SANCI YAPAN ÜLSER ZATEN AYAĞINI SICAK TUT
VE PATATES HAŞLAMANIN İYİ GELDİĞİNİ DUYMUŞTUM ACI BAHARAT ASİTLİ YEME İÇME AMA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ÜLSER ÇOK ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN :1no2:

valla bana da öle bi etki yaptı nedense..
azaltınca hemen farketti valla kilo durumları

amin canım
hoşgeldin

hoşgeldiiinn.amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…