CNM YA BANA NEDEN DRUM BİRŞEY DEMEDİ TETENOZLA İLGİLİ YAAAAA
1 AY SONRA 15 ŞUBATTA GEL DEDİ O ZAMANDA 24 HAFTADA OLCAM BEN
ANLAMADIM GİTTİİİİİİİİİİİİİ:bbo:
biz iki çakal kaydirigubbakcemile3 kendi kendimize vitamini azalttık :roflol:aynı yolu izlemişizzz seninlee bu kadar olur yaniiiiiiiii su anda 2-3 günde bir alıyorum doktora gittiğimde sorucam nasıl çözelim bu sorunu diye
ay kuzum yazık kocandan cıkarma sinirini de..
biraz örgü fln örsen sinirini alır belkim bilmiyorumkismile
bu arada elhamra ile mesajlastık.. belim koptu çok yoruluyorum diyo.. çok selam söyledi herkese.. yarın da doktora gidecekmiş, yarın da giremez herhalde.
biz iki çakal kaydirigubbakcemile3 kendi kendimize vitamini azalttık :roflol:
ay bende bılmıyorum
ama bı haftadır grıp zaten vardı
o bu kadar zorlamıyo
ama su mıode olayı benı ölduruyo resmen
sınırımı bozuyo artık
cnm valla midede ayrı bir dert anlıyorm senıı
ama sınrlenmemeey e calış dahada artıyor sınrden mide problemleri biliyorsunnn bide evdesn bolbol yat en ıyısı aklına gelmz belkı uyudkca falan
bugün bitiyor sanırım..ay zavallım o dac ok yoruldu ıkı gundur ev tasımaktan.
bıtırebılmısler mı bari
orgu ormek ıcın ıkı kol lazım bebısım
biri iptal bende:gitme:
evet canım aynen öyle..
ilk 3 ay 4.5 kiloyu aldım zaten ben hiç yok yere, kahvaltıdan sonra kullanıyordum eleviti..
aşırı iştahımı açıyordu kilolar da geldi tabi.
sonra aklım basıma geldi geceleri almaya basladım 2 günde 1 alıyorum valla bazen de unutuyom 3 günde 1 fln oluyo.. sonra daha bi normale döndü kilo alımı
cnm geçmiş olsun bende de gastrit ve ülser var ülseri gazlı içecekten uzak durarak kızartmayı yemiyerek ama hiç bir kızartmayı
gece 19:30 dan sonra içecek harici birşey yemeyerek ve stresten uzak durarak (zor ama azaltılabilir) geçirdim .ve gastritimide azaltmıştımm
hamileliğim boyunca bu sebeple hiç rahatsız etmedi.en önemliside az ve sık yemek bu gastritte iyi oluyor
12 den berı yatıp uyumaya calısıyorum tam uyuyorum sonra soluma donunce ası oldugumun kolu uyandırıyo benı.
bebıste sag tarafa yatmamı ıstemıyo
asagısı sakal
yukarısı bıyık oldu yanı
Anaaaaa ben hergün içiyorum eleviti, bir de demir değerlerim düştüğü için demir ilacını da 1'den 2'ye çıkardı doktor. Demek o kadar kiloyu boşuna almamışım
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak Allahın izniyle. İlk hamileliğim ve duygularımı benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum. hepimizin bebeklerini Allah hayırlısıyla eline ayağına kavuşturur inşallah...
kocısten cıkarmıycam korkma korkma=))bugün bitiyor sanırım..
valla çok yorulmus öle dedi..
hee doğru tek kolla örgü öremiyon..
hmmm tek elle yapılacak bir aktivite bulmalıyız sana bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismileoffffffffffff cnm ya kıyamam işte budurum zorallh kolylk versinnn o iğnenınde nekdr agrıttgını bilyrm benm kac gun agrımstı sımdı korkuyrm gıtmeye bndeeesenağlama
bılıyorum bılıyorum da
yınede arada nobet seklınde gelıyo ıste
kronık bende bu rahatsızlık
bırde ufak yaralar vardı en son endoskopıde
tedavı de yarım kalınca onlar azdı belkı de bılmıyourmkı
valla bana da öle bi etki yaptı nedense..Anaaaaa ben hergün içiyorum eleviti, bir de demir değerlerim düştüğü için demir ilacını da 1'den 2'ye çıkardı doktor. Demek o kadar kiloyu boşuna almamışım
amin canımMerhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak Allahın izniyle. İlk hamileliğim ve duygularımı benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum. hepimizin bebeklerini Allah hayırlısıyla eline ayağına kavuşturur inşallah...
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak Allahın izniyle. İlk hamileliğim ve duygularımı benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum. hepimizin bebeklerini Allah hayırlısıyla eline ayağına kavuşturur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?