2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bir de mide rahatsızlığın mı var çok geçmiş olsun ya mide rahatsızlığı da çok kötü birşey umarım seni fazla zorlamaz

cnm ben sağlık ocağına ilk haftalarımda gittim henüz dr bulamamıştım kendime ultrasonda mrktan kesenin görünüp görünmediğine baktırdım o ara elime bir karne gibi birşey tutuşturdular
1ay sonra gel dediler ben gitmedim dr.bulunca kendime
yarın bakayım o karneye nedir ???????

eleviti bende yeni kullanmaya başladım ama ondan önce almıştım zaten 10 kiloyu onunla alakası yok galiba

hoşgeldin cnm amin hepimizi inşallahhhhhh

aman bebişim sağlıklı olsunda ben kilo almaya razıyım. sonunda onları vermek var ama olsun. boyum 173 cm olduğundan doktorum 10 kilo almamı sakıncalı bulmuyor

Hoş geldin canım bebeğin hayırlı olsun amin inşallahopuyorumnanaktan

aman bebişim sağlıklı olsunda ben kilo almaya razıyım. sonunda onları vermek var ama olsun. boyum 173 cm olduğundan doktorum 10 kilo almamı sakıncalı bulmuyor
ben de 174 üm canım.. benimki de laf etmiyo.. ama benimkinin genel rahatlıgı..
sen kaçtan kaça çıktın delikafadulden

anaauummm sende mi bizim gibi fazlaca kilo alanlardansın..
birdaha hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya sizde mi benim gibi kilo alanlardansınız.51 kilo ile hamile kaldım ve şuan 63 kıloyum.Çok utanıyorum soylemeye ama gercek bu.19+2 yım.Doktor dıyetısyene gıt dıyıp duruyo.Ama başka astasında vıtamını kesmış.Bana hiç içme fılan demedı.Bende kılo alıyorum yamafoldumbenmafoldumbenÇok üzgünüm çoook.Bilmiyorum kızlar ama ben bıde balık yağı hapı,kan hapı kullanmaya başlıcam.kalsıyum,elevıt ve demır hapının yanında.Valla ne yapcam bılmıyorum

ben de balık yağı hapı,demir ilacı ve elevit kullanıyorum ve inanılmaz kg aldım korkudan hepsini azalttım.kg verilir o sorun değil de sağlıklı olanı ölçülü kg almak.böyle ilaçlarla şişmek kötü.dengeli ve düzenli beslenmek tek çözüm gibi..

doktorum bana daha bu hafta vitamin yazdı o da elevit ile ferrum fort ondan önce ikinci ayımda follik asit kullanmıştım ama kilo alımı bence vitaminlere bağlı değil doktorum her hamileninde o kadar vitamin kullanmasının yanlış olduğunu söyledi her bünyenin ihtiyacı olmuyormuş

valla canım çok zor yaa.. evet öyle çok kilo alanlarımız da var almayanlarımızda var..
çok kafaya takma bence
mutlaka düzene girer ama doktorunla konusup hiç olmazsa azaltsan vitaminleri fln

esra hoşbuldum öncelikle :) 55 den 65 e çıktım ozgecay
bende 62 den 68,5 a çıktım delikafadulden
1,5 hafta önce..
şimdi kaçım bilmiyom eyvahedigeldismile

Benimki de diyetisyene gönderdi. Diyetisyen en güzel şeyleri yasakladı ama eskisine göre şimdi daha fazla yiyorum. Toplamda 6 öğün yiyorum. Her ana öğünde 1 dilim ekmek var.

Son düzenleme:

bize de zaten doktorlarımız verdi bu ilaçları demek ki gerek görmüş..?????yani..ilaçlar aşırı bir iştah açıyor o sebeple de kg alıyorsun.ve bazı ilaclar da vücutta kg tutumuna yardımcı oluyor.vitamin hapı ile kg almanın tabiki de alakası var hem de cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…