bılıyorum bılıyorum da
yınede arada nobet seklınde gelıyo ıste
kronık bende bu rahatsızlık
bırde ufak yaralar vardı en son endoskopıde
tedavı de yarım kalınca onlar azdı belkı de bılmıyourmkı
canım sen sor doktoruna.atlamıştır belki.ayrıca sağlık ocağına gitmiyomusun,asıl bunları orda takip ediyolar.bana önce sağlık ocağında ebe söled.,sonra ben doktoruma sordum.19.haftada yaptırayımmı diye.doktorumda yaptır 20.haftayı beklemene gerek yok dedi.
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak Allahın izniyle. İlk hamileliğim ve duygularımı benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum. hepimizin bebeklerini Allah hayırlısıyla eline ayağına kavuşturur inşallah...
anaauummm sende mi bizim gibi fazlaca kilo alanlardansın..eleviti bende yeni kullanmaya başladım ama ondan önce almıştım zaten 10 kiloyu onunla alakası yok galiba
eleviti bende yeni kullanmaya başladım ama ondan önce almıştım zaten 10 kiloyu onunla alakası yok galiba
:roflol:yakında bir 10 kg daha alma ihtimalin var aman dikkaaat diyorum sana..bu arada hoşgeldin
dün rapor almış canım..kızlar bu arada uukladan haber var mı?
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak Allahın izniyle. İlk hamileliğim ve duygularımı benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum. hepimizin bebeklerini Allah hayırlısıyla eline ayağına kavuşturur inşallah...
ben de 174 üm canım.. benimki de laf etmiyo.. ama benimkinin genel rahatlıgı..aman bebişim sağlıklı olsunda ben kilo almaya razıyım. sonunda onları vermek var ama olsun. boyum 173 cm olduğundan doktorum 10 kilo almamı sakıncalı bulmuyor
anaauummm sende mi bizim gibi fazlaca kilo alanlardansın..
birdaha hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya sizde mi benim gibi kilo alanlardansınız.51 kilo ile hamile kaldım ve şuan 63 kıloyum.Çok utanıyorum soylemeye ama gercek bu.19+2 yım.Doktor dıyetısyene gıt dıyıp duruyo.Ama başka astasında vıtamını kesmış.Bana hiç içme fılan demedı.Bende kılo alıyorum yamafoldumbenmafoldumbenÇok üzgünüm çoook.Bilmiyorum kızlar ama ben bıde balık yağı hapı,kan hapı kullanmaya başlıcam.kalsıyum,elevıt ve demır hapının yanında.Valla ne yapcam bılmıyorum
valla canım çok zor yaa.. evet öyle çok kilo alanlarımız da var almayanlarımızda var..Kızlar ya sizde mi benim gibi kilo alanlardansınız.51 kilo ile hamile kaldım ve şuan 63 kıloyum.Çok utanıyorum soylemeye ama gercek bu.19+2 yım.Doktor dıyetısyene gıt dıyıp duruyo.Ama başka astasında vıtamını kesmış.Bana hiç içme fılan demedı.Bende kılo alıyorum yamafoldumbenmafoldumbenÇok üzgünüm çoook.Bilmiyorum kızlar ama ben bıde balık yağı hapı,kan hapı kullanmaya başlıcam.kalsıyum,elevıt ve demır hapının yanında.Valla ne yapcam bılmıyorum
bende 62 den 68,5 a çıktım delikafaduldenesra hoşbuldum öncelikle :) 55 den 65 e çıktım ozgecay
Kızlar ya sizde mi benim gibi kilo alanlardansınız.51 kilo ile hamile kaldım ve şuan 63 kıloyum.Çok utanıyorum soylemeye ama gercek bu.19+2 yım.Doktor dıyetısyene gıt dıyıp duruyo.Ama başka astasında vıtamını kesmış.Bana hiç içme fılan demedı.Bende kılo alıyorum yamafoldumbenmafoldumbenÇok üzgünüm çoook.Bilmiyorum kızlar ama ben bıde balık yağı hapı,kan hapı kullanmaya başlıcam.kalsıyum,elevıt ve demır hapının yanında.Valla ne yapcam bılmıyorum
doktorum bana daha bu hafta vitamin yazdı o da elevit ile ferrum fort ondan önce ikinci ayımda follik asit kullanmıştım ama kilo alımı bence vitaminlere bağlı değil doktorum her hamileninde o kadar vitamin kullanmasının yanlış olduğunu söyledi her bünyenin ihtiyacı olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?