- Konu Sahibi daemon
-
- #36.661
ve bunu vitaminleri azalttığımızda anladık zaten kilo alımımız normale dönünce.. kaydirigubbakcemile5bize de zaten doktorlarımız verdi bu ilaçları demek ki gerek görmüş..?????yani..ilaçlar aşırı bir iştah açıyor o sebeple de kg alıyorsun.ve bazı ilaclar da vücutta kg tutumuna yardımcı oluyor.vitamin hapı ile kg almanın tabiki de alakası var hem de cok.
ay ay bilmem mi yaaabende eleviti kullanıodum ve kontrolsüz sürekli acıkmaya başladım acayip yiyodum,doktora söyledim oda 2 günde bir iç dedi,öle içiorum bazen 2 gündede unutuorum içmeyi,çok iştah açan bi ilaç
ve bunu vitaminleri azalttığımızda anladık zaten kilo alımımız normale dönünce.. kaydirigubbakcemile5
bazı vitamin kullanıp kilo almayan bünyeler var tabii ki, ama onlar demekki zaten yese de kilo almayan bünyeler..
ben eleviti kahvaltı sonrası kullanırken aman allahım gözüm dönüyordu.. öğle yemegine kadar neler yiyordum da doymuyordum hala..
ay ay bilmem mi yaaa
resmen gözüm dönüyodu yaa
ben kendim için konuştum canım vitamin kullanmaya başlamadan önce aldım ben kiloları. hamilelik başlı başına kilo depolama sebebi zaten beden doğum sonrası emzirmede kıtlık olmaması için stok yapıyor işte
aynen bende.. hamilelikten önce yediklerimi kontrol ederdim o yuzden kilo almazdım.. az yerdim.. ama şimdi tutamıyorum çünkü açlığa dayanamıyorum.. o nedenle de şişiyoruz işte.. amaann olsun yaa veririz.. allahtan yaza geliyo doğum.. daha rahat veririz. yürürüz bol bol güzel havada bebişlerleal benden de o kadar resmen hep açtım olumunekankayizsmile
bazı bünyeler hamileliklerinde bile kg almakta zorlanıyor.bu metabolizma ile alakalı bir durum.benim zaten müsait olduğundan aldım kg
belkide canımelevite başladığımdan beri hep geceleri yutuyorum o yüzden fark etmedim belki de...
Kızlar ya sizde mi benim gibi kilo alanlardansınız.51 kilo ile hamile kaldım ve şuan 63 kıloyum.Çok utanıyorum soylemeye ama gercek bu.19+2 yım.Doktor dıyetısyene gıt dıyıp duruyo.Ama başka astasında vıtamını kesmış.Bana hiç içme fılan demedı.Bende kılo alıyorum yamafoldumbenmafoldumbenÇok üzgünüm çoook.Bilmiyorum kızlar ama ben bıde balık yağı hapı,kan hapı kullanmaya başlıcam.kalsıyum,elevıt ve demır hapının yanında.Valla ne yapcam bılmıyorum
kızlar
kociş almaya lmiş beni
ben kaçtım
akşam annemlerdeyiz yemege..
çok kaynatmayın ohaoldumsmile
hadi öptüm
kıyafet falan mı canım
balık yağını ne için alıyorsun?? hepsi birden fazla gelmiş sanırım bünyene.
bende ferplex fol diye bir ilaç alıyorum , o da akşamları yatarken. o yüzden iştahımı açmadı.
geçen ay 4 kilo almıştım 2 kilosunu geri vermişim nasıl olduysa :sm_confused: şimdi 56 kiloyum . boyum tabi bastı bacak olduğu için 1,62
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?