2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kendim için konuştum canım vitamin kullanmaya başlamadan önce aldım ben kiloları. hamilelik başlı başına kilo depolama sebebi zaten beden doğum sonrası emzirmede kıtlık olmaması için stok yapıyor işte

ve bunu vitaminleri azalttığımızda anladık zaten kilo alımımız normale dönünce.. kaydirigubbakcemile5

bazı vitamin kullanıp kilo almayan bünyeler var tabii ki, ama onlar demekki zaten yese de kilo almayan bünyeler..
ben eleviti kahvaltı sonrası kullanırken aman allahım gözüm dönüyordu.. öğle yemegine kadar neler yiyordum da doymuyordum hala..

Ben 68 ile başladım şimdi 69 um fazla kilo almadım Allah tan zaten çok fazla kiloyla başladım sadece demir hapı kullanıyorum ben de

bende eleviti kullanıodum ve kontrolsüz sürekli acıkmaya başladım acayip yiyodum,doktora söyledim oda 2 günde bir iç dedi,öle içiorum bazen 2 gündede unutuorum içmeyi,çok iştah açan bi ilaç

bende eleviti kullanıodum ve kontrolsüz sürekli acıkmaya başladım acayip yiyodum,doktora söyledim oda 2 günde bir iç dedi,öle içiorum bazen 2 gündede unutuorum içmeyi,çok iştah açan bi ilaç
ay ay bilmem mi yaaa
resmen gözüm dönüyodu yaa

al benden de o kadar resmen hep açtım olumunekankayizsmile
bazı bünyeler hamileliklerinde bile kg almakta zorlanıyor.bu metabolizma ile alakalı bir durum.benim zaten müsait olduğundan aldım kg

elevite başladığımdan beri hep geceleri yutuyorum o yüzden fark etmedim belki de...

Valla kızlar bılmıyorum ya.Çocuğuma gıtse razıyım ama fazla aldıkmı bıze yapışcak.Bıde vıtamın kullanmasamda olmaz.Okadar vıtamınlı beslencemmi bakalım.Kafaya takıyom dıye eşim kızyo bana ama sonra acısını ben cekıcem tabı o değil.Boyları uzun olan arkadaşlar ne takıyolar ben de bo 1,60
63 oldum.Hayırlısı.Hayatımda hiç bukadar kılo almamıştım

hamilelikte kg almak tabiki çok doğal.ama vitaminle alakası var ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.senin içinse vitaminden önceki aldıklarının sebebi senin açılan iştahın ve beslenme seklin metabolizmanın yavaşlığı senin hareketsizliğin gibi sıralanacak sebepler cok.ama simdi vitamin almaya baslayarak bu sebeplere bir yenisini daha eklemiş oldun bunu demek istedim ben de....

al benden de o kadar resmen hep açtım olumunekankayizsmile
bazı bünyeler hamileliklerinde bile kg almakta zorlanıyor.bu metabolizma ile alakalı bir durum.benim zaten müsait olduğundan aldım kg
aynen bende.. hamilelikten önce yediklerimi kontrol ederdim o yuzden kilo almazdım.. az yerdim.. ama şimdi tutamıyorum çünkü açlığa dayanamıyorum.. o nedenle de şişiyoruz işte.. amaann olsun yaa veririz.. allahtan yaza geliyo doğum.. daha rahat veririz. yürürüz bol bol güzel havada bebişlerle
elevite başladığımdan beri hep geceleri yutuyorum o yüzden fark etmedim belki de...
belkide canım

kızlar bende kıloyu alınca elevıte atttım sucu basta.
zaten gecelerı ıcıyodum ama gece gunduz ac gezıyodum
sonra bıraktım
ama hala acım ben

kızlar
kociş almaya lmiş beni
ben kaçtım
akşam annemlerdeyiz yemege..
çok kaynatmayın ohaoldumsmile

hadi öptüm

kızlar nihayet saat 6 olduuuuuuuu ben çıkıyorum çok mutluyuuuuuuuuuum.ç.daemon iştahının acık olması normal tatlım hamileyiz bizim de hepten gitmedi ama mide kazınmaları azaldı dimi özge o gözü dönmüş şekilde yemek yemeler :)

mucu mucu

balık yağını ne için alıyorsun?? hepsi birden fazla gelmiş sanırım bünyene.
bende ferplex fol diye bir ilaç alıyorum , o da akşamları yatarken. o yüzden iştahımı açmadı.
geçen ay 4 kilo almıştım 2 kilosunu geri vermişim nasıl olduysa :sm_confused: şimdi 56 kiloyum . boyum tabi bastı bacak olduğu için 1,62
delikafadulden

kabızlık problemi olanlar daha çok kilo alıyor diyorlar kilo alan arkadaşlar katılıyor musunuz bende de oluyor arada basur olacağım diye çok korkuyorum

kıyafet falan mı canım

beğendiğim olursa onlardanda alırım ama asıl
banyo seti, havlu küvet, küvet filesi,
bebek altı değiştirme bezi, zevkime göre bulabilirsem odamızda durması için beşik (asılnda mother care ninkiler çok güzel ama biraz pahalı), tırnak makası, bebek törpüsü, fırça vs
şuan aklıma gelenler bunlar
hemde fikir edinmiş olurum

ferplex fol bende kullandım ama sabah aç karnına o bitti..o kadar iştah açmıo o,ama elevit gerçekten çok yedirio azaltınca iştahımda normale döndü benim

Ya valla kafayı yıcem ben.Şimdi araştırmalar balık yağı kullanan annelerın çocuklarının daha zeki olduğu yonundeymış.Ben bıde haftada 2kere balık tuketen bı ınsanım.Ama doktoruma guvenıyorum o konuda.Yinede kullan dedı bana.Ben onun yalncısıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…