2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabızlıkla ılgısını duymadım ben kılo alımının. ama olabılır.
lifli beslenmeye calıs canım. bendede baslarda var gıbıydı artık corn flakes yıyorum sabahları ve kabızlık yasadım cok sukur..

pembişmaviiş sen CASE 39 u ızledın mı??

sağol deamon dikkate alıcam söylediğini. bir de beni de listeye eklersen sevinrim özel mesaj yazamıyorum daha sat 30 ağustos doğum tarihi 6 haziran 55 kilo ile hamile kaldım kızımız olacak ismini minel koyacağız. şimdiden teşekkürler

aramıza hosgeldın canım. benım gozum bugun pek bısey gormuyo rahatsızımda eklııyorum hemen lısteye yasınıda vermek ıster mısın?

corn flakesı doktor tavsıye edıyo bazı ınternet sıtelerındede tavsıylerı gordum.
bencede bı paket al sabahları bı kase ye tadı cok hosuma gıtmıyor ama yıyorum yınede

23 yaşındayım bu tickerfactory i nereye eklemek gerekiyor onu da söylersen çok sevinirim

PROFIL DUZENLEDE CIZELGE DIYE BI YER VAR
ANCAK TICKERINDE HTTP ILE BASLAYIP PNG ile bıtmesı lazım. fazlası varsa onları sılmen gerekebılır

aayyy kolum mıdem basım grıbıme arkadas olarak bı de dıs agrısı geldıı...

napıcam ben yaaaaaaa

selam kızlar nasılsınız ya bakıyorum da elevit hepinizde iştah açmış bende niye açmıyo ben akşamları alıyorum o yüzden olabilirmi 1 kilo aldım ben hamileliğim başından beri hep verdim geçen gittiğimde 1 kilo almışım oda serumlardandan olabilir

geçmiş olsun daemon bizim kendimize dikkat etmemiz lazım şimdi bebişlerimiz için...

genel olarak hrkes ıstah actıgından sıkayetcı doktorlarda onaylıyor
ancak gece ıcınce ıstahı sen uyurken acmıs oluyor
o yuzden farkedemıy olabılırsın
yada herkeste etkısı farklıdır

geçmiş olsun daemon bizim kendimize dikkat etmemiz lazım şimdi bebişlerimiz için...

saol canımda dıkkat etsek yıne yakalnıyoruz. vallahı basıt bı nezleyle basladı
oksuruk hapsuruk devam ettı
derken bas agrısı ve ates
sonra mıdeden zatenrahatsızım
reflum gastrıtım azdı
gecem kabus oldu
bırde tetanos asısı oldum kolumu kaldıramıyorum
sımdıde dısım agrımaya basaldı
ayy ıyıce curuduk mu ne
hepsı neysede bu mıde sıkayetlerım artıcak bebıs baskı yaptıkca
halım nolcak bılmıyorum

ülser reflü bende de var tek yapabildiğim maden suyu içmek ilk zamanlar bende çok kötüydüm boğazlarım iltihaplanmıştı baş ağrısı grip diiş ağrısı derken sanki bebişim yaşam enerjimi emiyormuş gibi hissediyordum çok iyi anlıyorum seni :-(

geçmiş olsun.deomen.şükür seni yakalıyabildim.bende Allahın izniyle haziran annesi olucamda benide listenenize ekermisinz
özelden msj atmak istedimde olmadı daha 50 msj yok ya ondannmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…