iyi akşamlar hanife bende bugün katıldım sende hoşgeldin...
saol canımda dıkkat etsek yıne yakalnıyoruz. vallahı basıt bı nezleyle basladı
oksuruk hapsuruk devam ettı
derken bas agrısı ve ates
sonra mıdeden zatenrahatsızım
reflum gastrıtım azdı
gecem kabus oldu
bırde tetanos asısı oldum kolumu kaldıramıyorum
sımdıde dısım agrımaya basaldı
ayy ıyıce curuduk mu ne
hepsı neysede bu mıde sıkayetlerım artıcak bebıs baskı yaptıkca
halım nolcak bılmıyorum
hoşgeldin canımiyi akşamlar bayanlarr.aranızda yeni anne adayına yer varmı??
iyi akşamlar bayanlarr.aranızda yeni anne adayına yer varmı??
iyi akşamlar hanife bende bugün katıldım sende hoşgeldin...
aayyy kolum mıdem basım grıbıme arkadas olarak bı de dıs agrısı geldıı...
napıcam ben yaaaaaaa
hoşgeldin canım
kızlar ya şu sizlerin yazısının altında haftayı belirten resimler varya çok hoş bende yapabiliyomuyum ondan.
Sükürler olsun ya oglusum kimildadi biraz öncee ayy ben bu kuruntularla 40 haftayi nasil doldurcammm :kedi:
tickerfactory adresinde düzenliyorsun onu canım sonra da profilindeki çizelgeye yapıştırıyorsun.
ya tatlım benimde nerdeyse 21 hafta olcak ama net bi şekilde kıpırdadını anlamıyorumm.sence neden.yada ben ilk hamileliğim ya bilemeiyorummuki
ya tatlım benimde nerdeyse 21 hafta olcak ama net bi şekilde kıpırdadını anlamıyorumm.sence neden.yada ben ilk hamileliğim ya bilemeiyorummuki
Canim benim oglusum 4 ayliktan beri hergun belirli araliklarla kipirdanir ve onu cok rahat hissedebiliyorum o yuzden bugun kipirdamayinca bi korku olustu icimde.
Ama senin bebegin simdiye kadar zaten cok hareketli degilse normal canim bazi bebekler kendilerini cok belli etmezler bazilari ise kipir kipirdir.Birde senin kizinmi olucak kiz cocuklarida cok hareketli olmaz diye biliyorum cunki...
Icini ferah tut demekki uslu sakin bi bebegin olucak.
Bu benim ikinci hamileligim ilkide oglan ve oda kipir kipirdii
Canim benim oglusum 4 ayliktan beri hergun belirli araliklarla kipirdanir ve onu cok rahat hissedebiliyorum o yuzden bugun kipirdamayinca bi korku olustu icimde.
Ama senin bebegin simdiye kadar zaten cok hareketli degilse normal canim bazi bebekler kendilerini cok belli etmezler bazilari ise kipir kipirdir.Birde senin kizinmi olucak kiz cocuklarida cok hareketli olmaz diye biliyorum cunki...
Icini ferah tut demekki uslu sakin bi bebegin olucak.
Bu benim ikinci hamileligim ilkide oglan ve oda kipir kipirdii
benim çok yaramaz bi kızım olcak o zmanbilmiyorumkismile
Hamileligin boyunca hareketli olan cocuklar dogduktan sonrada öyle oluyor canim.
Benim ilk oglusum daha 3 aylikken kipirdanmaya baslamisti ve karnimda öyle hareketliydiki sayesinde cok uykusuz geceler yasadim hamileyken suan 3 yasinda ve inan babasiyla bir zor tutuyoruz onu.Masallah öyle yaramazki dur durak bilmiyorrr delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?