2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoncuğum bu arada benimde kızım olacak listeyye eklersen sevinirim ve şu an 60 kiloyum

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine ve oglusuna a.s.

Benimde bugun oglusumda hic kipirti hareket yok ve moralim cok bozuk geceye kadar beklicem hala kipirdamassa hastaneye acile giderim artik.Off ya belkide kuruntu yapiyorum ama bilmiyorumkismile

aayyy kolum mıdem basım grıbıme arkadas olarak bı de dıs agrısı geldıı...

napıcam ben yaaaaaaa

Canim bana da ilk gaviscon vermisti doktor bende de fayda etmedi,
Sonra rennie verdi o biraz olsun rahatlatiyordu.

iyi akşamlar arkadaşlar hasta olan tüm annişlere rabbim şifa versin güzel bebişleri de hiç etkilenmeden geçsin hastalıkları ben de idrar yolu iltihabı geçirdim hamilelikte çok zor çok dikkatli olmalıyız

kızlar ya şu sizlerin yazısının altında haftayı belirten resimler varya çok hoş bende yapabiliyomuyum ondan.

Sükürler olsun ya oglusum kimildadi biraz öncee ayy ben bu kuruntularla 40 haftayi nasil doldurcammm :kedi:

Sükürler olsun ya oglusum kimildadi biraz öncee ayy ben bu kuruntularla 40 haftayi nasil doldurcammm :kedi:

ya tatlım benimde nerdeyse 21 hafta olcak ama net bi şekilde kıpırdadını anlamıyorumm.sence neden.yada ben ilk hamileliğim ya bilemeiyorummuki

ya tatlım benimde nerdeyse 21 hafta olcak ama net bi şekilde kıpırdadını anlamıyorumm.sence neden.yada ben ilk hamileliğim ya bilemeiyorummuki

Canim benim oglusum 4 ayliktan beri hergun belirli araliklarla kipirdanir ve onu cok rahat hissedebiliyorum o yuzden bugun kipirdamayinca bi korku olustu icimde.
Ama senin bebegin simdiye kadar zaten cok hareketli degilse normal canim bazi bebekler kendilerini cok belli etmezler bazilari ise kipir kipirdir.Birde senin kizinmi olucak kiz cocuklarida cok hareketli olmaz diye biliyorum cunki...
Icini ferah tut demekki uslu sakin bi bebegin olucak.
Bu benim ikinci hamileligim ilkide oglan ve oda kipir kipirdii

benim çok yaramaz bi kızım olcak o zmanbilmiyorumkismile

hım.Allah bağışlasın canım.benimki uslu bi kız olcak demekki.zaten hissediyorumda dediğim gibi net değil.

bu arada bebek için hazırlıklara başlayan varmıı?

benim çok yaramaz bi kızım olcak o zmanbilmiyorumkismile

Hamileligin boyunca hareketli olan cocuklar dogduktan sonrada öyle oluyor canim.
Benim ilk oglusum daha 3 aylikken kipirdanmaya baslamisti ve karnimda öyle hareketliydiki sayesinde cok uykusuz geceler yasadim hamileyken suan 3 yasinda ve inan babasiyla bir zor tutuyoruz onu.Masallah öyle yaramazki dur durak bilmiyorrr delikafadulden

yandık o zaman zaten anneside babasıda yaramazmış küçükken başkasına çekecek hali yok armut ağacının dibine düşermiş:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…