2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hım.Allah bağışlasın canım.benimki uslu bi kız olcak demekki.zaten hissediyorumda dediğim gibi net değil.

bu arada bebek için hazırlıklara başlayan varmıı?

Benim ilkide oglan oldugu icin fazlasiyla bebek esyam var bu konuda sansliyim sanirim hic telasim yok hazirlik icinn ...

VALLAHI BU MIDE OLAYLARI COK KOTU.
ınsallah hamıleleıkte cıddı sorun yasatmaz bıze=(
bendede gastrıt ve reflu var bırde ulser baslangıcı vardı
tedavı yarım kalınca
o da azdı heralde ıyıce
yandım kı ne yandım
neyse kızlar kocıs gelır sımdı
hastaneye gıdıcez dıye tutturdu
azcık kendım egeleyım bende

yarın gorusuruz
lısteyı duzenledım
hanıfe send ehosgeldın eksık bılgılerınıde yaz canım yarın tamamlarım
sımdılık adın lıstede
cakacım kızında hosgelmısss=)))

VALLAHI BU MIDE OLAYLARI COK KOTU.

Canim dedigim gibi bende de ulser ve gastrit var,
Rennie birazcik fayda etti gibi sende dene istersen.
Vede aci, asitli cok asiri eksi seylerden uzak dur.
Gecmis olsun canim benim.

saol canım tekrar geçmil olsunn.yarın yazarım artk bilgilerimi.sen biran önce git doktora.Allah acil şifa versin tatlım

arkadaşlar bende kaçıyorum biraz dinleneyim bende. herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın iyi akşamlar...

kızlar iyi akşamlar oğlumun cicilerni koymaya çalıştımmm ilkkezöğrendim fotoğraf yükledimm büyük oldu biraz ama idare ederr

yaa nasıl küçültcemm bana söylenin yaptımm

Kızlar artık işyerinden giremediğim için fazla takip edemiyorum sizi.Ama bugün başka bi dra gittik cinsiyeti teyid etmek için ve bariz kız dedi o da.artık gönül rahatlığıyla kızım diyebileceğim bebeğime.darısı hala öğrenemeyen arkadaşlara.bu arada hastane dönüşü optimuma uğradık.demstock yani mothercare outlet varmış orda.ben kozyatağındakine de gitmiştim ordaki kadar çok ürün olmasa da işinize yarayan şeyler bulabilirsiniz.bi uğramanızı tavsiye ederim.hoşçakalın

iyi geceler herkese..
geçmişi okudum birazdan da yatarım..
bu gece durgun geçmiş :) okumam kolay oldu saat 18.00 den sonrasını..
öpüyorum hepinizi

kızlar meraba bugün cinsiyetimizi öğrendik ama ikizimin biri söz dinlemiyo kendini göstermedi ama diğeri kız dr öbürününde 100/80 kız olduğunu söyledi iki prensesim geliyo prens bekliyoduk birini ama olmadı allahım onlara sağlık versin kiloları 140 ar grammış bide bana sarklaj gerekiyo aranızda sarklaj durumu olan varmı nasıl bir süreç beni bekliyo çok merak ediyorum (endişeliyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…