2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün resim yüklemye çalıştım yükledimde ama çok büyüktü resmen düzgün gözükmüyorduu bende EDıT ledimm nasıl küçültülüyor

dün resim yüklemye çalıştım yükledimde ama çok büyüktü resmen düzgün gözükmüyorduu bende EDİT ledimm nasıl küçültülüyor

Günaydın Duyferciğim, editlemene gerek yok, resmi yüklerken seçenekler var, email ve web sayfaları için olanını seç, 320*240 tı sanırım, o otomatik olarak küçültüyor.

Günaydın Duyferciğim, editlemene gerek yok, resmi yüklerken seçenekler var, email ve web sayfaları için olanını seç, 320*240 tı sanırım, o otomatik olarak küçültüyor.

off yaa ne karışık iş mişş dün becerdim diye sevindim bu sefer kocamandı akşam yine uğraşcamm

gunaydın kızlarr

sıfır uykuyla burdayım
berbat bı gece gecırdım
soluma donemıyorum kolum agrıyo
sagıma donemıyorum
dısım sankı sag yanımı felc ettı kafamın sag tarafı kopmus dusecek sankı
sırt ustu yatınca zaten grıbım nefes alamıyorum
sabaha kadar oturdum agladım oturmaktan totom belım agrıyo
allahım al canımı dıye dua ettım butun gecemafoldumben

bırde kocamın fazla ıyı nıyetı benı öldurcek
dun babasını cagırmıs
hanı hastaneye gıtmek ıstersem dıye
bızım arabamız yok baba bızde kal demıs
kayınpederım saolsun geldı
ee o gelınce aksam mecbur kalktım
yemek falan hazırladım
esım yardım edeyım dıyo
ben tabı sınır kupuyum ama anlamadı benım kocam
neye kızdıgımı
anlamıyokı kım gelırse gelsın yatamıycagımı
sabahta uzandım uyumaya claısayım dedım
ıcım gecmıs 5 dk
bızımkı basıma geldı
sacımı oksuyo
canım cıcım bılmem ne
nasıl sınır oldum
actım gozumu
cok ıyısın dımı
cok anlayıslısın dedım
ızın ver ıcım gecmısken uyumaya calısayım
uzak dur benden dedım
bozuldu kalktı hazırlandı
sonra telefonları getırıyımde yanına bısey olursa arasın dedı
ıstemıyorum dıye cıglık attım
telefonların fısını cek
zılın fısını cek
kımse rahatsız etmesın dedım.

tabı cekmedii..

sımıdıde ıyılıgınden annesını aramz ınsallah bıze gıt dıyemafoldumben

Yok okadarını yapmaz herhalde. Bu arada gece falan hastaneye gitmen gerekirse bizi ara aklında olsun iki dakkada geliriz valla. Diş ağrısını çekmen iyi bişey değil.Ağrıdığna göre enfeksiyon yapmış olabilir biliyorsun enfeksiyon bebeğe zararlı. Bence kalk medikal parktaki diş hastanesine git biran önce. Muayne ücreti 25 TL çok pahalı bir yer değil haberin olsun. Bir önlem almak şart antibiyotik falan verebilirler. Hem bu durum gribinede iyi gelir belki. Muhakkak git bi doktora iyileşiceğine daha beter oluyosun kaçgündür bu böyle olmayacak. Ablanı yada anneni arasan gelip sana baksalar daha iyi olur sanki. Sen yorma kendini geçmiş olsun bebişim.

ayy kıyamammm neler yaşadınn dünden beri ama isyan etme bir daha allahım canımı al diye tövbe ett içinde cann

tşk ler canımm bu seferde öyle deneyeyim dü 15 tane resim yükledimm hepsi dana gibiydi editledim artıkk hepsini bugün tekrar yüklerim akşam en uygunn 640*480 dimi öyle yapcamm

Geçmiş olsun daemonum, bence de ihmal etme mutlaka git diş doktoruna, Zeynep 'in dediği gibi antibiyotik bile verseler, gribe de iyi gelir. En yakın zamanda iyileşmeni diliyorum canım.

yapar valla zeynep.
yapmadıgı sey degıl kı..
valla ne oktoruna gıtcem bılmıyorumkı
mıdem ıcın mı
bas agrısı ııcınmı
dişim için mi
hepsi girdi birbirine..
annemde ablam da gelemezlerr..
kımseyı de ıstemıyorum zatennn
ayy kıyamammm neler yaşadınn dünden beri ama isyan etme bir daha allahım canımı al diye tövbe ett içinde cann
valla canım cok morelım bozuldu
resmen depresyona gırdım
morel bozuklugu daha fena yapıyo ama elımde degılll

hayır bide anlamıyorumm tamm başka zaamnda gelsinlerde ben hastayken yadaa halszikenn müsafirr kmi gelse istememm.. dikkat et daemoncum kendinee

tşk ler canımm bu seferde öyle deneyeyim dü 15 tane resim yükledimm hepsi dana gibiydi editledim artıkk hepsini bugün tekrar yüklerim akşam en uygunn 640*480 dimi öyle yapcamm
evet cnm..
Geçmiş olsun daemonum, bence de ihmal etme mutlaka git diş doktoruna, Zeynep 'in dediği gibi antibiyotik bile verseler, gribe de iyi gelir. En yakın zamanda iyileşmeni diliyorum canım.
tesekkur ederım, insallah.
ama benım umudum yokk kendımden.
bebegımde benle beraber uyumadı sabaha kadar zaten.

neyse bız bıseyler yıyelım bebekım hıc durmadı.
karnı acıktı heralde dysunda uyusn bıraz bebısım yoruldu benım yuzunden zaten

Canım öncelikle dişçiye git.Zaten antibiyotik verirse gribinede çözüm olabilir , ağrı için minoset al , doktor antibiyotik verirse özellikle midenin rahatsızlığını anlat mide yerine bağırsakta çözülen bir ilaç versinler , birde muhakkak rene kullan az ve sık ye portakal falan yeme vitaminli ama midene zarar onun yerine kivi yemeye çalış ve sabret kendinide üzme ne olursun

geçmiş olsun daemon bu hastalıklar geldi mi üst üste gelir zaten.
bence de bir diş doktoruna görün böyle ağrılarla yaşanmaz. madem kayınbaban evde götürüversin seni. onun için gelmedi mi zaten .

aksama kadar gecmezse gıderım
yada bugun cok canım sıkılırsa
anneme gıtmeyı duusnuyorum
orda kalıyım dıyorum
evde sankı daha cok daralıyorumm
geçmiş olsun daemon bu hastalıklar geldi mi üst üste gelir zaten.
bence de bir diş doktoruna görün böyle ağrılarla yaşanmaz. madem kayınbaban evde götürüversin seni. onun için gelmedi mi zaten .
kayınpederımde sabah gıttı canım
evet gelıncede ust uste gelıyo
bıde dun kayınpederım gelmıs
dıkkat etmeyıp
usutuyosunuz bu evde dıyo
kı ben gordugum tanıdıgım herkesten daha kalın gıyınen bı ınsanımdır
hala ınce gıyındıgım konusunda ınatlasıyolar ya delı oluyorum
artık cevap vermeyıp he dıyıp gecıyorum
ayaklarımda her zamn corap patık ve terlık vardır
yataktan kalkmadan ustume mutlaka hırka alır corabımı gıyer oyle kalkarım yataktan
herkes cok bılıyo konusuyo ıste

kızlar bazen bebegım duzenlı sekılde kımıldıyor
kımıldamak degılde pıt pıt dıye hıssedıyorum
acaba bu nedır
bebegım hıckırıyo da onumu hıssedıyorum acaba
sımdı yıne basladı pıt pıt duzenlı sekılde ard arda
cok uzun surmuyo ama
5 le 10 pıt seklınde hıssedıyorum

günaydın kızlar..
bi toplantıdan çıktım geldim, şimdi cıkıp diğerine gideceğim...

daemoşum okudum çok geçmiş olsun... yine de uyumaya çalış ya öyle daha sinirli olursun valla.. ay kıyamam yaa ne fena.. bu aşı da nası bişimiş böyle.. gıcık..
bugün toparlarsın belki canım..

neyse kızlar sonra gelecem yine öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…