D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #37.021
kıslar bu tetanos aşısı hakkında bilgisi olan varmı.ben aslında geçensene olmuştum şubatta.şimdi hamileyim yine olmam gerekiyormuş.aradan henüz 1 sene geçti.umarım bir sakıncası yoktur.bugün sağlık ocağındaki hemşire söyledi.şu an 17+4 üm.5.ayında birde 6. ayında olacaksın dedi.vee en son olarakta doğumdan sonra yapılıyormuş.aşı olan varmı aranızda ??? :1closedeyes:
kıslar bu tetanos aşısı hakkında bilgisi olan varmı.ben aslında geçensene olmuştum şubatta.şimdi hamileyim yine olmam gerekiyormuş.aradan henüz 1 sene geçti.umarım bir sakıncası yoktur.bugün sağlık ocağındaki hemşire söyledi.şu an 17+4 üm.5.ayında birde 6. ayında olacaksın dedi.vee en son olarakta doğumdan sonra yapılıyormuş.aşı olan varmı aranızda ??? :1closedeyes:
yaz canım eklıyım hemen
bencede tuzlu ben o konuda esıme guvenıyorumm.
o ceker oglusumun benımde resmını..
dogumun ardından eger musıat olursa fotografcı bı arkadasım var kapar makınesını gelır=))
ben sizin aganızımm..birtek ağamızz pardonn daemon vurulduu aşı bende yarın vurulcamm sen bencee doktrunla konuşşş ona göre vurulll
ben kalas eşime güvenmiyorum foto konusunda...fotosuz olucak yavrum..(
yaaa mor benim rengiiimmmm...
olmayan renk sectim ben sen pembesin diye mor yaptıımmm..
öle her gün renk mi değiştiriliiirrrklava:
maalesef ben oldum ve sol yanıma yatamıyorum agrıdan sag yanımdada dısım agrıyo yatamıyorum. sırt ustu yatıncada grıbım nefes almıyorum=))
korktun mueyvahedigeldismile
ben sizin aganızımm..
ben ne dersem o olur-tatlicadiarzu-)
ay cnm sen bı makıne hazırda bulundur gelen kısılerın elıne tutusturursunnn
canım evet aldım kadın süper.. sürekli konuşuyo yönlendiriyo..Konuyla alakasız olacak ama gerçi konu ne o da belli değil kaydirigubbakcemile3
hamilelik yogasına başlayan veya düşünen var mı? Özge sanırım sen Neslihan İskitin dvd sini almıştın nasıl yapabiliyor musun?
birtek ağamızz pardonn daemon vurulduu aşı bende yarın vurulcamm sen bencee doktrunla konuşşş ona göre vurulll
evet biraz tuzlu ama ucuza ayarlayanlarda duydum. Ben geçen sene şirkette güne girmiştim cüzzi bir rakam en son bana denk getirdiler. Bende o parayı bu işe ayırmaya karar verdim. Nasipse öyle yapıcam.
Hayır canım ilk hamileliğim. Ama ben herşeyi planladım çok okudum araştırdım gözlemledim. Kendim hamilelik geçirmedim ama en yakın arkadaşlarım ve görümcem sayesinde çok tecrübe edindim.Görümcemin kızı sayesinde bebek bakımı konusundada iyice tecrübelendim. Bide Allahta rast getirdi hep planladığım zamanlarda oldu herşey. Sağlık sigortamı önceden yaptırdım. Bebiş için bütçe ayırdım Allahta yüzüme güldü.Umarım sonuna kadarda böyle gider.
ekledımmmyaş:20
sat.04 eylül
doğm tarh:10 hziran
kilo:69
ismini hala düşünüyoruz:)
sen kadın dogumcuna bı sor bakalımmcanım aslnda aşı korkusu değil.bu benim ilk hamileliğim.geçensene ben tetanos aşısı olmuştum işe giriş sebebiyle.şubat ayında olmuştum.ve şöyle bişey duymuştum hamilelikteki tetanos aşısı için.daha uzun bir süre geçerse tetanos aşısı yapılıyomuş ve henüz benim 1 sene geçti.bu yakın zamanda 2 kere hemde.hani 1 kere vursalar bile tırsmazdım ama bebeğe zararı yoktur umarım bunun yabilmiyorumkismile
kötükedihüso-tatlicadiarzu-tamam işte bende onu diyorumm ağamm eyvahedigeldismile
canım evet aldım kadın süper.. sürekli konuşuyo yönlendiriyo..
işte diyo ki bu hareketi 7 ayın üstündekiler yapsın diğerleri söyle yapsın fln..
çok faydalı geldi bana..
haftada 2 kere fln yapmaya çalışıyorum ben de
evet biraz tuzlu ama ucuza ayarlayanlarda duydum. Ben geçen sene şirkette güne girmiştim cüzzi bir rakam en son bana denk getirdiler. Bende o parayı bu işe ayırmaya karar verdim. Nasipse öyle yapıcam.
Hayır canım ilk hamileliğim. Ama ben herşeyi planladım çok okudum araştırdım gözlemledim. Kendim hamilelik geçirmedim ama en yakın arkadaşlarım ve görümcem sayesinde çok tecrübe edindim.Görümcemin kızı sayesinde bebek bakımı konusundada iyice tecrübelendim. Bide Allahta rast getirdi hep planladığım zamanlarda oldu herşey. Sağlık sigortamı önceden yaptırdım. Bebiş için bütçe ayırdım Allahta yüzüme güldü.Umarım sonuna kadarda böyle gider.
canım evet aldım kadın süper.. sürekli konuşuyo yönlendiriyo..
işte diyo ki bu hareketi 7 ayın üstündekiler yapsın diğerleri söyle yapsın fln..
çok faydalı geldi bana..
haftada 2 kere fln yapmaya çalışıyorum ben de
Kızlar içinizde doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünen var mı ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?