2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maalesef ben oldum ve sol yanıma yatamıyorum agrıdan sag yanımdada dısım agrıyo yatamıyorum. sırt ustu yatıncada grıbım nefes almıyorum=))

korktun mueyvahedigeldismile

Konuyla alakasız olacak ama gerçi konu ne o da belli değil kaydirigubbakcemile3
hamilelik yogasına başlayan veya düşünen var mı? Özge sanırım sen Neslihan ıskitin dvd sini almıştın nasıl yapabiliyor musun?

benim de eşimin bir arkadaşı bu işle uğraşıyo..
o gün için ona çektirmeyi düşünüyoruz şimdilik bakalım

birtek ağamızz pardonn daemon vurulduu aşı bende yarın vurulcamm sen bencee doktrunla konuşşş ona göre vurulll

ben kalas eşime güvenmiyorum foto konusunda...fotosuz olucak yavrum..(

20. hafta itibariyle yapılıyor canım ve sanırım kol ağrısı yapıyor birkaç gün sadece

yaaa mor benim rengiiimmmm...
olmayan renk sectim ben sen pembesin diye mor yaptıımmm..
öle her gün renk mi değiştiriliiirrr
klava:

mafoldumben:gitme: ama benim rengim acık mor..ve sabahtan beri bunu kullanıyoruuum ben aşkol özgeeeee:umursamaz:

sat.04 eylül
doğm tarh:10 hziran
kilo:69
ismini hala düşünüyoruz:)

maalesef ben oldum ve sol yanıma yatamıyorum agrıdan sag yanımdada dısım agrıyo yatamıyorum. sırt ustu yatıncada grıbım nefes almıyorum=))

korktun mueyvahedigeldismile

canım aslnda aşı korkusu değil.bu benim ilk hamileliğim.geçensene ben tetanos aşısı olmuştum işe giriş sebebiyle.şubat ayında olmuştum.ve şöyle bişey duymuştum hamilelikteki tetanos aşısı için.daha uzun bir süre geçerse tetanos aşısı yapılıyomuş ve henüz benim 1 sene geçti.bu yakın zamanda 2 kere hemde.hani 1 kere vursalar bile tırsmazdım ama bebeğe zararı yoktur umarım bunun yabilmiyorumkismile

ben sizin aganızımm..

ben ne dersem o olur-tatlicadiarzu-)

ay cnm sen bı makıne hazırda bulundur gelen kısılerın elıne tutusturursunnn

tamam işte bende onu diyorumm ağamm eyvahedigeldismile

canım evet aldım kadın süper.. sürekli konuşuyo yönlendiriyo..
işte diyo ki bu hareketi 7 ayın üstündekiler yapsın diğerleri söyle yapsın fln..
çok faydalı geldi bana..
haftada 2 kere fln yapmaya çalışıyorum ben de

birtek ağamızz pardonn daemon vurulduu aşı bende yarın vurulcamm sen bencee doktrunla konuşşş ona göre vurulll

cnm kendi doktorumla 20 gun sonra kadar randevum var.sorucam doktoruma.bebeğe bir zararı olmasında fisfisfis

anladım seker o zaman iyi.

sat.04 eylül
doğm tarh:10 hziran
kilo:69
ismini hala düşünüyoruz:)
ekledımmm
sen kadın dogumcuna bı sor bakalımm
tamam işte bende onu diyorumm ağamm eyvahedigeldismile
kötükedihüso-tatlicadiarzu-

anam ben nası kacırmısım bunu bende mı yapsam kıı

bravo bravo bravo alkisalkisalkis

Sağol canım ben de çok ikilemde kaldım da yapabilir miyim acaba dvd den diye. Kaş yapayım derken göz çıkartmayalım babındakaydirigubbakcemile3

rahat yapılıyor diyorsun yani özel kursa falan gerek yok ben hayatta totomu kaldırıp gidemiyorum çünkü spor salonlarına

kızlarselam nasılsınız bakalım ben bugun işe gitmedim malum grıbım felaket
saglıkocagına gittimheem hepatit b hemde tetanoz aşısı yaptılar yafss hepatıt b nerden cıktı onuda olackmıydık

kızlarr bi markette kulaktan dijital ateş ölçerr fiyatı yarından iti barenn 21,90 bidee ortapatik yastıkk 17,90 bel içinn özge sanırım sen istiyordun bunuu

Kızlar içinizde doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünen var mı ????????

Doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünüyorum ama hiç araştırmadım fiyatlar filan nedir diye?Tahmını bılen varsa paylaşalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…