- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #37.041
kızlarselam nasılsınız bakalım ben bugun işe gitmedim malum grıbım felaket
saglıkocagına gittimheem hepatit b hemde tetanoz aşısı yaptılar yafss hepatıt b nerden cıktı onuda olackmıydık[/QUOT
slm canımm geçmiş olsunn tatanozu duydumdaa hepatip b aşısnı ilk kez duydummm
kızlarselam nasılsınız bakalım ben bugun işe gitmedim malum grıbım felaket
saglıkocagına gittimheem hepatit b hemde tetanoz aşısı yaptılar yafss hepatıt b nerden cıktı onuda olackmıydık[/QUOT
slm canımm geçmiş olsunn tatanozu duydumdaa hepatip b aşısnı ilk kez duydummm
saol ama yaaaa kackere kadına spordum emınmsnz bı asklk cıkmsn fln yok dedı vurlman gerekn bı ası falan dedı offyaaa tetanozu doktora sormstm ama hepatıt b yı sormamştm bıde duznlı asıya cagryr benı her ay
Benim düğün fotoğraflarımı arkadaşımın ablası çekmişti kendisi belgesel fotoğrafçısı zaten bize düğün hediyesi olmuştu ama doğuma girmiyor maalesef.Onun sayede hiç eleme yapmadan çekilen tüm fotoları aldık ama albüm yaptıramadık hala. Bu nedenle bebişimin albümü olsun istiyorum en fahalı paket araştırdığım kadarıyla 1.000 TL. Ben bunları hamile kalmadan 1 sene önce araştırdım.Profosyonel bir çekim olunca biraz fotoshopta yapıyorlar kötü çıkmış olmuyosun. 300-400 TL ye de halletmek mümkün bu arada haberiniz olsun.Tabi bu fiyatlar istanbul için geçerli belki başka yerlerde daha ucuza yapıyorlardır.
güneşim nette baktım bende ama hamılelere hepatıt b asısı yapılmaz yazıyor her yerde
saol ama yaaaa kackere kadına spordum emınmsnz bı asklk cıkmsn fln yok dedı vurlman gerekn bı ası falan dedı offyaaa tetanozu doktora sormstm ama hepatıt b yı sormamştm bıde duznlı asıya cagryr benı her ay
canım korkma ozamann demek gerekli yoksa öyle bir sorumluluk alırmıydıı sağlık ocağıı
keşke kendi doktorunu bi arasaydın o arada. benim doktorum da sağlık ocağında tetanosla bişeyi karışık vuruyorlar o yüzden ben yapıcam senin aşını sadece tetanos demişti. Sanırım bunu kastetmiş.
yaa ama günlerdir pembik kullanıyonnnmafoldumben:gitme: ama benim rengim acık mor..ve sabahtan beri bunu kullanıyoruuum ben aşkol özgeeeee:umursamaz:
neeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorum gerçektenmiiiiiiiiiii bakayım hemen allhm yaa zaten hastym karılrı bogazlıcam gıdıppppp
canım korkma ozamann demek gerekli yoksa öyle bir sorumluluk alırmıydıı sağlık ocağıı
kızlar ya bu uyku hallari öldürcek beni..uykumu açıcak bişi söyleyin lütfenn yaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorum gerçektenmiiiiiiiiiii bakayım hemen allhm yaa zaten hastym karılrı bogazlıcam gıdıppppp
hemen panıkleme doktorunu ara bır an önce
yaa ama günlerdir pembik kullanıyonnn
sağol canımcım aldım ben.. az önce geldi siparişim.. çok rahat vallakızlarr bi markette kulaktan dijital ateş ölçerr fiyatı yarından iti barenn 21,90 bidee ortapatik yastıkk 17,90 bel içinn özge sanırım sen istiyordun bunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?