2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim düğün fotoğraflarımı arkadaşımın ablası çekmişti kendisi belgesel fotoğrafçısı zaten bize düğün hediyesi olmuştu ama doğuma girmiyor maalesef.Onun sayede hiç eleme yapmadan çekilen tüm fotoları aldık ama albüm yaptıramadık hala. Bu nedenle bebişimin albümü olsun istiyorum en fahalı paket araştırdığım kadarıyla 1.000 TL. Ben bunları hamile kalmadan 1 sene önce araştırdım.Profosyonel bir çekim olunca biraz fotoshopta yapıyorlar kötü çıkmış olmuyosun. 300-400 TL ye de halletmek mümkün bu arada haberiniz olsun.Tabi bu fiyatlar istanbul için geçerli belki başka yerlerde daha ucuza yapıyorlardır.

Hayır canım ilk hamileliğim. Ama ben herşeyi planladım çok okudum araştırdım gözlemledim. Kendim hamilelik geçirmedim ama en yakın arkadaşlarım ve görümcem sayesinde çok tecrübe edindim.Görümcemin kızı sayesinde bebek bakımı konusundada iyice tecrübelendim. Bide Allahta rast getirdi hep planladığım zamanlarda oldu herşey. Sağlık sigortamı önceden yaptırdım. Bebiş için bütçe ayırdım Allahta yüzüme güldü.Umarım sonuna kadarda böyle gider.[/QUOTE]

Ben de sağlık sigortamı 4 sene önceden yaptırdım yani bebek düşündüğümde ama bizim sıpa anca gelebildi. Hem de eeeee yeter artık hastaneye gitmiyorum doğru düzgün bu sene sırf yatarak yaptıralım dediğimiz poliçe döneminde sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

gelince onu dövcem böleee poposuna poposuna:asigim:

benide ekleyebilirmisin cnm

sat:20 eylül
doğum tarihi:27 haziran
hamiş kaldığı kilo:60
ismi hala bebek (düşünüyoruz) :)

süpermiş fiyatlar. eniştem fotoğrafçılık kursuna gidiyor onun arkadaşları var. söylersem belki birilerini ayarlayabilir.
henüz fiyat almadım ama alırsam sizinle de paylaşırım. bende bebeğimin doğum fotoğraflarının olmasını çok istiyorum

güneşim nette baktım bende ama hamılelere hepatıt b asısı yapılmaz yazıyor her yerde

güneşim nette baktım bende ama hamılelere hepatıt b asısı yapılmaz yazıyor her yerde

neeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorum gerçektenmiiiiiiiiiii bakayım hemen allhm yaa zaten hastym karılrı bogazlıcam gıdıppppp

kızlar ya bu uyku hallari öldürcek beni..uykumu açıcak bişi söyleyin lütfenn yaa

neeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorum gerçektenmiiiiiiiiiii bakayım hemen allhm yaa zaten hastym karılrı bogazlıcam gıdıppppp

canımcım ilk hamile kaldığında doktorun sana hepatit testi yapmadı mı ?? ben daha önceden hepatit aşısı olduğum için bağışıklığım vardı aşıya gerek görmedi. belki bağışıklığım olmasaydı aşı olacaktım bilemiyorum
ama sen doktorunu ara bir an önce sor.

hemen panıkleme doktorunu ara bır an önce

aradım ulaşamdm 6:30 da arcm offyaaaa inş sornlu bişi deıldr buarada bebegın kalp atıslrını dınlettılr bna ılk defa dınledgm ıcın heyecnlndm cok hızlııııııııııııı hızlı ötesi hattaaaaD:delikafadulden

kızlar maşallah,3705 sayfa olmuş arada girip bakıyorum ama muhabbet öyle koyulaşmış oluyor ki,başını bulamıyorum :1rolleyes:
bu tetanoz aşısını herkes yaptırdı mı? benim doktorum bişi söylemedi bu konuda..

kızlarr bi markette kulaktan dijital ateş ölçerr fiyatı yarından iti barenn 21,90 bidee ortapatik yastıkk 17,90 bel içinn özge sanırım sen istiyordun bunuu
sağol canımcım aldım ben.. az önce geldi siparişim.. çok rahat valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…