D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #37.061
kızlar maşallah,3705 sayfa olmuşArada girip bakıyorum ama muhabbet öyle koyulaşmış oluyor ki,başını bulamıyorum :1rolleyes:
Bu tetanoz aşısını herkes yaptırdı mı? Benim doktorum bişi söylemedi bu konuda..
öle bişey yok canımm
yaaa yok böle bişi ii ben bi şöle gezip geliyim barii
ayyyy canımm pembemaviimmmm :1hug:evt ama en moru secmeden ben ztn acık moru kullanmaya baslamıstım bileeeeeeeeee ay tm seni mi kırcam du pembe olayım ben gene..
canımcım ilk hamile kaldığında doktorun sana hepatit testi yapmadı mı ?? ben daha önceden hepatit aşısı olduğum için bağışıklığım vardı aşıya gerek görmedi. belki bağışıklığım olmasaydı aşı olacaktım bilemiyorum
ama sen doktorunu ara bir an önce sor.
hamılelıkte gereklı canımm
sağol canımcım aldım ben.. az önce geldi siparişim.. çok rahat valla
benim bel yastığımı aldığım yer sepeteindir.comhangi market o kızlrrr
ayyyy canımm pembemaviimmmm :1hug:
hem zaten pembe sana daha çok yakışıyor. pembemavi ya nickin o yüsden :kedi::1hug: bu kıyağımı da unutma bakiiiiiimm
benim bel yastığımı aldığım yer sepeteindir.com
16,9 muydu neydi ucuzdu valla.. işte üstüne de kargo parası koydular 21 e fln geldi sanırım
hangi market o kızlrrr
BİM canım ama ortopedik yastık bel yastığı değil baş yastığı sanırım. Broşürde öyle çünkü.
hem zaten pembe sana daha çok yakışıyor. pembemavi ya nickin o yüsden :kedi:
valla işte 1-2 saattir kulanıyomnasıl cnm pekibu bel yastıgını denedınmı benmde ıhtıyacm vr böle bişeye
memnunmsun
ben de mor hastasıyımdır.. çook severim.. bide yeşili çok severimevt bak bu konuda haklısın pembeyi severim ztn....moru da aynı sekilde..
valla işte 1-2 saattir kulanıyom
şimdilik pek bi rahat
BİM canım ama ortopedik yastık bel yastığı değil baş yastığı sanırım. Broşürde öyle çünkü.
ben de mor hastasıyımdır.. çook severim.. bide yeşili çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?