2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tansaşta görmüştüm o ateşölçerlerden 21 ve 23 e vardı...
bende emzik olanlardan var onu kullanıcam ..

belini de sırtını da destekliyo.. büyük de bayağı

akşma kdr oturmktn belim totom heryerm agryr hele o kuyrk sokumm acyıp batyr böle bi cozum bulmam lazm denemekde fayda var azda olsa rhtltr belkı

akşma kdr oturmktn belim totom heryerm agryr hele o kuyrk sokumm acyıp batyr böle bi cozum bulmam lazm denemekde fayda var azda olsa rhtltr belkı
aynen ben de öyle.. günlerdir bel ve sırt ağrısı cekiyordum.. bakalım bu ne kdr iyi gelecek

aynen ben de öyle.. günlerdir bel ve sırt ağrısı cekiyordum.. bakalım bu ne kdr iyi gelecek

umarım memnun kalrsn cunku sımdıden böleysek sonrasını dusunemiyorum
doktora dıyorumcok kötü dayanamıyorum o kadar raHATKI COK KİLO ALMŞŞN ONDAN BUKDR AGRI DIYOOR NE KILOSU AY HALA 36-38 ARASI GIYORUM BEEEEEEEEEEEEE DELİMDR NEDR BENM DOKTOR

acaba vucud ağırlaştıkçamı böyle oluyor ben hiç çekmezdimm bel ağrsı regl olunca çekerdimm

duyfer görmedim aslını canım derecenin ben sadece bimin internet sitesinden baktım. Ama bebeklerde ateş önemli olduğundan derece de önemli bence hassas bişey olmalı yani. Markasına falan bakıp ona göre karar vermek gerek. Sanırım yarından itibaren geçerli bu broşür evin yakınında var bim benim olmadı bi uğrar bakarım.

Son düzenleme:

kız senin ölçüler banu alkan ölçülerinden olmasın sakın...46 bedeni 36 sanıyor ya...delikafadulden:roflol:

kız senin ölçüler banu alkan ölçülerinden olmasın sakın...46 bedeni 36 sanıyor ya...delikafadulden:roflol:

puhahahhaha kız valla ha ben daha cok sismedim azcık ayva göbegım oldu banu alkanınkınden ama agrılarımı artırcak sekılde öle kılo almdmkııı ztn 50 kıloydm hadı oldum oldu 52-53:) öle kalcadn falan alsm keskede totom guzlleşşe

Bu arada emzik ateşölçeri bence bebeğin emzik kullanıp kullanmayacağını görerek alın derim. Çünkü benim bi arkadaşım bebeğini bir türlü emziğe alıştıramadı çocuk hayatta emzik almadı ağzına böleee diliyle itip duruyordu. En güzeli yine kulaktan veya chicco da var böyle alnında gezdiriyorsun sadece dokunmadan ölçüyo eğer doğmadan almak istenirse bebek.

sen 2-3 kg mu aldın sadece

Senin doktor 2-3 kiloya cok diyorsa canim ben yandim beni sakin görmesin ben tam 6,5 kilo aldim cunki bilmiyorumkismile

Senin doktor 2-3 kiloya cok diyorsa canim ben yandim beni sakin görmesin ben tam 6,5 kilo aldim cunki bilmiyorumkismile

anlayamadm bende yaaa bnm doktor ıyı hoşdaaaa herseye sakındı bu konuda cok kılo almssn dıyr ide almam lazm dahaaaaa bnm yafsss daha karnm bıle doru duzgn bllidiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…