belini de sırtını da destekliyo.. büyük de bayağıhımmmmboshayallersmile
belini de sırtını da destekliyo.. büyük de bayağı
ay sen öyle deyince ben de şöyle bi üstümdekine baktım.. kaydirigubbakcemile3 ben gri giymişimbugün mor giydim ben
bende tansaşta görmüştüm o ateşölçerlerden 21 ve 23 e vardı...
bende emzik olanlardan var onu kullanıcam ..
akşma kdr oturmktn belim totom heryerm agryr hele o kuyrk sokumm acyıp batyr böle bi cozum bulmam lazm denemekde fayda var azda olsa rhtltr belkı
aynen ben de öyle.. günlerdir bel ve sırt ağrısı cekiyordum.. bakalım bu ne kdr iyi gelecekakşma kdr oturmktn belim totom heryerm agryr hele o kuyrk sokumm acyıp batyr böle bi cozum bulmam lazm denemekde fayda var azda olsa rhtltr belkı
ay sen öyle deyince ben de şöyle bi üstümdekine baktım.. kaydirigubbakcemile3 ben gri giymişim
emzik ateş ölçer nasıl oluyor ben görmedim hiç?
aynen ben de öyle.. günlerdir bel ve sırt ağrısı cekiyordum.. bakalım bu ne kdr iyi gelecek
aynen ben de öyle.. günlerdir bel ve sırt ağrısı cekiyordum.. bakalım bu ne kdr iyi gelecek
umarım memnun kalrsn cunku sımdıden böleysek sonrasını dusunemiyorum
doktora dıyorumcok kötü dayanamıyorum o kadar raHATKI COK KİLO ALMŞŞN ONDAN BUKDR AGRI DIYOOR NE KILOSU AY HALA 36-38 ARASI GIYORUM BEEEEEEEEEEEEE DELİMDR NEDR BENM DOKTOR
kız senin ölçüler banu alkan ölçülerinden olmasın sakın...46 bedeni 36 sanıyor ya...delikafadulden:roflol:
puhahahhaha kız valla ha ben daha cok sismedim azcık ayva göbegım oldu banu alkanınkınden ama agrılarımı artırcak sekılde öle kılo almdmkıııztn 50 kıloydm hadı oldum oldu 52-53:) öle kalcadn falan alsm keskede totom guzlleşşe
umarım memnun kalrsn cunku sımdıden böleysek sonrasını dusunemiyorum
doktora dıyorumcok kötü dayanamıyorum o kadar raHATKI COK KİLO ALMŞŞN ONDAN BUKDR AGRI DIYOOR NE KILOSU AY HALA 36-38 ARASI GIYORUM BEEEEEEEEEEEEE DELİMDR NEDR BENM DOKTOR
kız senin ölçüler banu alkan ölçülerinden olmasın sakın...46 bedeni 36 sanıyor ya...delikafadulden:roflol:
EFET CNM ama ben 3-4 ay sureklı kustum gunde 5-6 kez falan halada cıkarmaya devam 2 gunde 1sen 2-3 kg mu aldın sadece
Senin doktor 2-3 kiloya cok diyorsa canim ben yandim beni sakin görmesin ben tam 6,5 kilo aldim cunki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?