2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bebeğim fazla emzik emsin istemiyorum aslında ama şimdiden hem emziği hem emzil ateşölçeri var taaa düğünümde hediye geldi....bana da kulaktan ölçenler daha iyiymiş gibi geliyor..

Canim emzik ölceri benim vardi ama onlar tam sonuc vermiyorlar cocuklar agizlarinda tam durdurmadiklari icin.
En guzeli ve dogrusu bence popodan ölcmek kaydirigubbakcemile3

Ben de ben deeeeelaelaelaelaelae Hem de hiç kusmadım :lepi:

Ama hiç merak etmeyin başta kilo alanların kilo alması durcak ben son aylarda duba olcam korkarım :uhm:

bende öle dusunuyrm sanrm bende sonrada saglam kılo alanlardan olacagm

ben 4 kilo ancak aldım...tabi arada kiloda vermiştim..

anlayamadm bende yaaa bnm doktor ıyı hoşdaaaa herseye sakındı bu konuda cok kılo almssn dıyr ide almam lazm dahaaaaa bnm yafsss daha karnm bıle doru duzgn bllidiil

Canim ilk hamileigimde benimde 7 aydan soonra cikmisti göbegim ve ayda 5-6 kilo almistim.Ilk aylarda kilo almayanlar son aylara dogru asiri kilo aliyor.Ayrica kusman da devam ediyormus az kilo alman normal yerimseniben

ben tam 9 küsür kg almışımmeyvahedigeldismile

ben de sabah tartıldım 5,5 kg almışım toplam

Bu aylarda kilo alimi normal ama bi dönem durmasi lazim kilo aliminin yoksa böyle gunde 300-400 gr artarsak sonumuzu dusunemiyorumm eyvahedigeldismile

duyfer gızzz bana ver azıcığını...olumunekankayizsmile ben kilo almak hatta doğumdan sonra fazla vermemek istiyorum....zayıf olmayı sevmiyom ben iskelet gibi...

Kislar ilk hamileligimden biliyorum ki ilk aylarda alinmayan kilolar sonraki aylarda size yol su elektrik olarak fazlasiyla geri dönuyorr...
Örnek ben ilk 6 aya kadar 2 kilo almistim sonrasinda +23 kilo daha aldimm delikafadulden

Simdi 5 inci ayimdayim 6,5 kilo aldim bakalim bunda sonuc ne olucakk bilmiyorumkismile

Bu aylarda kilo alimi normal ama bi dönem durmasi lazim kilo aliminin yoksa böyle gunde 300-400 gr artarsak sonumuzu dusunemiyorumm eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ben cok hızla son 2 ayda aldım bu kadar kg yu.vitamine basladım o zamanlarda.simdi vitamini azalttım ve kg alımım durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…