Bu arada emzik ateşölçeri bence bebeğin emzik kullanıp kullanmayacağını görerek alın derim. Çünkü benim bi arkadaşım bebeğini bir türlü emziğe alıştıramadı çocuk hayatta emzik almadı ağzına böleee diliyle itip duruyordu. En güzeli yine kulaktan veya chicco da var böyle alnında gezdiriyorsun sadece dokunmadan ölçüyo eğer doğmadan almak istenirse bebek.
Bu arada emzik ateşölçeri bence bebeğin emzik kullanıp kullanmayacağını görerek alın derim. Çünkü benim bi arkadaşım bebeğini bir türlü emziğe alıştıramadı çocuk hayatta emzik almadı ağzına böleee diliyle itip duruyordu. En güzeli yine kulaktan veya chicco da var böyle alnında gezdiriyorsun sadece dokunmadan ölçüyo eğer doğmadan almak istenirse bebek.
Senin doktor 2-3 kiloya cok diyorsa canim ben yandim beni sakin görmesin ben tam 6,5 kilo aldim cunki bilmiyorumkismile
sen 2-3 kg mu aldın sadece
bende bebeğim fazla emzik emsin istemiyorum aslında ama şimdiden hem emziği hem emzil ateşölçeri var taaa düğünümde hediye geldi....bana da kulaktan ölçenler daha iyiymiş gibi geliyor..
Ben de ben deeeeelaelaelaelaelae Hem de hiç kusmadım :lepi:
Ama hiç merak etmeyin başta kilo alanların kilo alması durcak ben son aylarda duba olcam korkarım :uhm:
Ben de ben deeeeelaelaelaelaelae Hem de hiç kusmadım :lepi:
Ama hiç merak etmeyin başta kilo alanların kilo alması durcak ben son aylarda duba olcam korkarım :uhm:
ben 4 kilo ancak aldım...tabi arada kiloda vermiştim..
anlayamadm bende yaaa bnm doktor ıyı hoşdaaaaherseye sakındı bu konuda cok kılo almssn dıyr ide almam lazm dahaaaaa bnm yafsss daha karnm bıle doru duzgn bllidiil
ben de sabah tartıldım 5,5 kg almışım toplam
ben tam 9 küsür kg almışımmeyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileBu aylarda kilo alimi normal ama bi dönem durmasi lazim kilo aliminin yoksa böyle gunde 300-400 gr artarsak sonumuzu dusunemiyorumm eyvahedigeldismile
Bu aylarda kilo alimi normal ama bi dönem durmasi lazim kilo aliminin yoksa böyle gunde 300-400 gr artarsak sonumuzu dusunemiyorumm eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?