Kislar ilk hamileligimden biliyorum ki ilk aylarda alinmayan kilolar sonraki aylarda size yol su elektrik olarak fazlasiyla geri dönuyorr...
Örnek ben ilk 6 aya kadar 2 kilo almistim sonrasinda +23 kilo daha aldimm delikafadulden
Simdi 5 inci ayimdayim 6,5 kilo aldim bakalim bunda sonuc ne olucakk bilmiyorumkismile
ben tam 9 küsür kg almışımmeyvahedigeldismile
sahimiiii :1shok:..kaç haftalık oldun sen
ben cok hızla son 2 ayda aldım bu kadar kg yu.vitamine basladım o zamanlarda.simdi vitamini azalttım ve kg alımım durdu
birden nsıl okdr oldn yaaaaaaaaaa bakalm ne olcz bzde
bebegıne yarasn cnm olsn
Ayyy ya ne guzel yapmis ellerine saglik hepside birbirinden guzel bayildimmmm keske satin alabilme imkani olsada siparis etsemmm boshayallersmile
19+2 ama ilk aylardaaa aldımmm abur cumurlaa şimdi normale döndümm amaa
doktorun bişey dedi mi canım buna?bakalım bana bişey dicekmi ctsi merak ediyorum bilmiyorumkismile
bazıları gercekten cok ciciler.ama ben örgü çok sevmem annem yapmış zaten 3-5 tane cok da güzeller yeter yani onlar da
19+2 ama ilk aylardaaa aldımmm abur cumurlaa şimdi normale döndümm amaa
Vitamini nasil azattin canim anlamadim.
Ben gunde sadece 1 tane vitamin hapi aliyorum centrum materna diye türkiyede varmi bilmiyorum amaa CADIARZU
eski doktorum demedi ama yenisi dermi bilimyorumm
Zaten bizimkiler yaz bebegi olucak insallah ilk aylarda ihtiyacimiz yok badilerle gezdircez onlarii ayy ne tatli benim ilk oglusum aralik ayinda olmustu cocugum kat kat giyinmekten bikmisti yaa sukur ki bu yaz bebegi opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delircem şimdi bebeğim nasıl hateket ediyorr artık sertleştidee oğlum kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?