2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

birden nsıl okdr oldn yaaaaaaaaaa bakalm ne olcz bzde

kızlar ben bıraz uykuya geceyım yoksa bu gribi atamıcam ustumdennnn iyi sohbetyler sizeee

ben cok hızla son 2 ayda aldım bu kadar kg yu.vitamine basladım o zamanlarda.simdi vitamini azalttım ve kg alımım durdu

Vitamini nasil azattin canim anlamadim.
Ben gunde sadece 1 tane vitamin hapi aliyorum centrum materna diye türkiyede varmi bilmiyorum amaa CADIARZU

Ayyy ya ne guzel yapmis ellerine saglik hepside birbirinden guzel bayildimmmm keske satin alabilme imkani olsada siparis etsemmm boshayallersmile

bazıları gercekten cok ciciler.ama ben örgü çok sevmem annem yapmış zaten 3-5 tane cok da güzeller yeter yani onlar da

19+2 ama ilk aylardaaa aldımmm abur cumurlaa şimdi normale döndümm amaa

Abur cubur kesinlikle yemeyin cok caniniz isterse yiyin tabi ama abartmayin ne bebege faydasi var nede sizee alkisalkisalkis

bazıları gercekten cok ciciler.ama ben örgü çok sevmem annem yapmış zaten 3-5 tane cok da güzeller yeter yani onlar da

Zaten bizimkiler yaz bebegi olucak insallah ilk aylarda ihtiyacimiz yok badilerle gezdircez onlarii ayy ne tatli benim ilk oglusum aralik ayinda olmustu cocugum kat kat giyinmekten bikmisti yaa sukur ki bu yaz bebegi opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delircem şimdi bebeğim nasıl hateket ediyorr artık sertleştidee oğlum kuzummm

19+2 ama ilk aylardaaa aldımmm abur cumurlaa şimdi normale döndümm amaa

anladm cnm.e abur cubur yemişsen heleki birde bulantı kusma problemin olmadıysa normaldir.bende 17+4 üm 62 idim.bu sabah 62.5 tum.2 ile 2. buçuk arasında almışım.ama benim bulantı ve kusmalarım fazlaydı yeni yeni geçti.ama az once bi arkadaş ilk hamileliğinde 6 aya kadar 2 kilo aldığını yazmış sonra +23 kg.ya ben şmdi bunu duyunca braz tırstım.bendemi boyle olucammm :1shok:.ilerleyen zamanlarda görcez artık.iştahım yok fazla

Vitamini nasil azattin canim anlamadim.
Ben gunde sadece 1 tane vitamin hapi aliyorum centrum materna diye türkiyede varmi bilmiyorum amaa CADIARZU

azalttım işte her gün almıyorum yani kaydirigubbakcemile3 centrum.u biliyorum bir ara kullanmıştım sanki o vitaminden daha evvel.elevit kullanıyorum su anda 2 günde 1 alıyorum.ayrıca ben balık yemediğim için balık yağı hapı kullanıyorum ve demir ilacı.3ü 1 arada kg aldım işte böyle.o sebeple azalttım kaydirigubbakcemile3 doktora sorucam simdi gittiğimde nasıl çözelim bu sorunu diye.

eski doktorum demedi ama yenisi dermi bilimyorumm

Benim doktorum gecen gittigimde kilo almadigim icin cok ye demisti kesin bu seferde az ye dicek ilk hamileligimden biliyo zaten ne cok kilo aldigimi kesin bu sefer kulagimi cekicek kaydirigubbakcemile3

Zaten bizimkiler yaz bebegi olucak insallah ilk aylarda ihtiyacimiz yok badilerle gezdircez onlarii ayy ne tatli benim ilk oglusum aralik ayinda olmustu cocugum kat kat giyinmekten bikmisti yaa sukur ki bu yaz bebegi opuyorumnanaktan

evt cici cici badiler alıcam ben de badi ile gezecekler sadece süper

ya benim kızım hareketsiz bugunlerde bide iice süzüldüm valla nasıl bi hamileyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…