azalttım işte her gün almıyorum yani kaydirigubbakcemile3 centrum.u biliyorum bir ara kullanmıştım sanki o vitaminden daha evvel.elevit kullanıyorum su anda 2 günde 1 alıyorum.ayrıca ben balık yemediğim için balık yağı hapı kullanıyorum ve demir ilacı.3ü 1 arada kg aldım işte böyle.o sebeple azalttım kaydirigubbakcemile3 doktora sorucam simdi gittiğimde nasıl çözelim bu sorunu diye.
ya benim kızım hareketsiz bugunlerdebide iice süzüldüm valla nasıl bi hamileyim ben
Balik bende cok sik yemiyorum canim ama balik hapi alman gerekmez dedi doktorum.
Ben sadece centrum kullaniyorum o yuzden gunde 1 tane aliyorum.
Doktoruna danis belki demir hapini falan artik gerekmez kullanman kaydirigubbakcemile2
Canim kilo verdin anlamindami suzuldunn anlamadim ...
Icini ferah tut cok huzursuz oluyosan doktorundan randevu al ve bi kontrole git canim :ecrin_bebek:
Duyfer yandin sen canim senin oglan cok yaramaz olucakk gamyoncuiremsu
Duyfer yandin sen canim senin oglan cok yaramaz olucakk gamyoncuiremsu
kızlar elevit gerçekten iştah açıyor bu nedenle yatarken alıyorum. yoksa boğazım durmyor. ALLAHtan kilo almadım daha 1 kılo almıştım boya badana yorgunluk derken 2 kılo vermışım.
darısı başımaaa inş veririm bendee
az önce ban doğurcak gibi duruyorsun dedi arkadaşş mafoldumben
üzülme canım ben kilo almadım ama bana da öyle dıyorlar, zaten şişman hamıle kaldım bu nedenle çok dıkkat edıyorum tartılar yalan söylemez almadım ama yıne de amma şişkolaştın diyorlar. takmıyor bıle hamılelıgın tadını çıkarmaya bak.kaydirigubbakcemile5
18.HAFTA
Rahminizi tam göbek deliğinizin altında hissedebilirsiniz. Rahminiz hemen hemen bir kavun kadar ya da biraz daha büyüktür. Bu noktada kilo alımınız 4.5-5.8 kg. kadardır. Eğer aldığınız kilo belirttiğimiz kilodan daha fazlaysa doktorunuzla görüşüp bir beslenme uzmanına başvurmanız gerekebilir.
Tavsiye edilenden fazla kilo almak hamileliği ve doğumu zorlaştırabilir. Ayrıca hamilelikte alınan fazla kilolardan doğumdan sonra kurtulmak sanıldığından daha zordur.
demek ki benim 5,5 kg almış olmam cok da fazla değil bu durumda iyi bari sevindim ya
kaydirigubbakcemile5
bugun çok durgun burası. hazıran anaları meşgul sanırsam. olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5
bugun çok durgun burası. hazıran anaları meşgul sanırsam. olumunekankayizsmile
uykum var:sinifsinif: hep uyumak istiyorum hep
ay kızlar mayıs annelerinden şimdiden oda alanlar var....çok hızlılar maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?