2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt birazdan cinnet geçirecem haber vereyim dedim. Yarın üçüncü sayfalara çıkabilirim. iş yoğunluğundan ve insanların uyuşukluğundan bunalan hamile medya planlamacı şirkette terör estirdi diye haber okursanız şaşırmayın o ben olacam sanırımmmmm

neee kafamçokkarıştı ben daha 2-3 tane zıbın aldım ve odasını boyadık temızledık o kadar. acaba çok mu yavaşım. yapmak mı lazım yavaştan

sen yine almışsın ben hiç ama hiç bişey almadım. kardeşim hediye olarak bir diş kaşıyacağı bide emzik kutusu almış emziğimiz yok ama kutumuz varkaydirigubbakcemile3

hoppsssssssssss sakin ol kuzuuuuuuu nefes al dinlen gel yamacımıza bakalım. O uyuşuklrın içinde bende varım sabahtan beri elimi bir işe dokundurmadım valla.

Sakin ol Zeynepciğim, gevşe şööööyle yavaş yavaş. Bak kızı da stresli yaparsın.

Size bişey sorcam okumayı takıp etmek için yenı yazıları f5 yapmam gerekıyo dırek acınca eskı yazılarda kalıyo sızdemı oyle yapıyosunuz

Size bişey sorcam okumayı takıp etmek için yenı yazıları f5 yapmam gerekıyo dırek acınca eskı yazılarda kalıyo sızdemı oyle yapıyosunuz

ben yenile yapıyorum. internet explorer adres çubuğunun yanındaki kutuya basıyorum sonra diğer sayfaya geçmemişse kaldığı yerden devam ediyor.

Valla kızlar haklısınız resmen kızımda stres oldu. Dün direktörümün (aynı zamanda en yakın arkadaşım) dedesi vefat etti apartopar memlekete gitti onun takip ettiği bir müşterinin işleride bana kaldı. Bir işe ortadan dahil olmanın zorluğunu bilirsiniz.bide üstüne üstlük bu müşterinin gerçek sorumlusu olan arkadaş okadar yavaşki bir iş istedim bir sürü hata yaptı delirecem. Müşteride bir yandan şıkıştırıyor off offf

neee kafamçokkarıştı ben daha 2-3 tane zıbın aldım ve odasını boyadık temızledık o kadar. acaba çok mu yavaşım. yapmak mı lazım yavaştan

ben daha sadece tek bir badi aldım o da beyaz cinsiyeti kesinleşmedi ki daha..odasını beğendim alacağım yeri de buldum.ama daha hiçbir şeyi hazır değil bence cok erken daha yahu .. 6 aydan sonra baslarım ben almaya.gerci ananesi almış herseyini kaydirigubbakcemile3

isim olarak hatırlamıyorum ama var sanırsam ay yoksa kafayı mı yedim bilmiyorumkismile

karıştırmış olabilirsin ama abartma istersen neden kafayı yiyesin cicim yahuu..biz çok konuştuk bi ara ben alıcaktım hatta salı günü belki onlar kalmıştır aklında

AMAN ALIRIZ KIZLA DAHA ÇOK ERKEN.KAFAMIZDA NETLEŞSıN YETER BENCE HERŞEY OLUR.bENIM AKLIMA DOĞUM FOTOCUSU 1000 TL ıSTERMı O KAFAMA TAKILDI VE ÇOK SAÇMA GELDı FıYAT BANA.BAKULIM HAYIRLISI OLSUN

Biz de dün akşam marangozla anlaştık, oğlumun odasının dolaplarını yapacak. Şubat ortası-sonu gibi takarım dedi.

AMAN ALIRIZ KIZLA DAHA ÇOK ERKEN.KAFAMIZDA NETLEŞSİN YETER BENCE HERŞEY OLUR.bENIM AKLIMA DOĞUM FOTOCUSU 1000 TL İSTERMİ O KAFAMA TAKILDI VE ÇOK SAÇMA GELDİ FİYAT BANA.BAKULIM HAYIRLISI OLSUN

ayyy ne güzel benim kocam hayatta izin vermez ama çok güzel bir anı bence

Selam kızlar.... Ameliyathaneye eşim son anda karar değiştirmezse girip ilk fotoğraflarımızı o çekecek. 2 tane değil de 20 tane seri çek elbet 1-2 tanesi güzel görünür dedim. 1000 lira veremem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…