- Konu Sahibi daemon
-
- #37.161
ay kızlar mayıs annelerinden şimdiden oda alanlar var....çok hızlılar maşallah...
neee kafamçokkarıştı ben daha 2-3 tane zıbın aldım ve odasını boyadık temızledık o kadar. acaba çok mu yavaşım. yapmak mı lazım yavaştan
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt birazdan cinnet geçirecem haber vereyim dedim. Yarın üçüncü sayfalara çıkabilirim. iş yoğunluğundan ve insanların uyuşukluğundan bunalan hamile medya planlamacı şirkette terör estirdi diye haber okursanız şaşırmayın o ben olacam sanırımmmmm
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt birazdan cinnet geçirecem haber vereyim dedim. Yarın üçüncü sayfalara çıkabilirim. iş yoğunluğundan ve insanların uyuşukluğundan bunalan hamile medya planlamacı şirkette terör estirdi diye haber okursanız şaşırmayın o ben olacam sanırımmmmm
Size bişey sorcam okumayı takıp etmek için yenı yazıları f5 yapmam gerekıyo dırek acınca eskı yazılarda kalıyo sızdemı oyle yapıyosunuz
neee kafamçokkarıştı ben daha 2-3 tane zıbın aldım ve odasını boyadık temızledık o kadar. acaba çok mu yavaşım. yapmak mı lazım yavaştan
çok normal değil mi haziran annelerinden de varbilmiyorumkismile bende bu aydan sonra alıcam inşallah yani annemler alacaklarzemuszemus
bizden kim oda aldı hiç haberim yok?:bbo:
isim olarak hatırlamıyorum ama var sanırsam ay yoksa kafayı mı yedim bilmiyorumkismile
AMAN ALIRIZ KIZLA DAHA ÇOK ERKEN.KAFAMIZDA NETLEŞSİN YETER BENCE HERŞEY OLUR.bENIM AKLIMA DOĞUM FOTOCUSU 1000 TL İSTERMİ O KAFAMA TAKILDI VE ÇOK SAÇMA GELDİ FİYAT BANA.BAKULIM HAYIRLISI OLSUN
selam kızlar minişimle biz geldik nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?