kızlar dün bu özge varya biz tlfonda konuşurken kocası buna kadar çok konuşuyosun tlfnda dedi bi furdu,utandımda kapattım
ahahahaahahkızlar dün bu özge varya biz tlfonda konuşurken kocası buna kadar çok konuşuyosun tlfnda dedi bi furdu,utandımda kapattım
geçmiş olsun dikkat et kendine ılık bişeyler iç nane limon yap ballı limonlu su yap. Bol meyve ye canımgü-nay-dın güzeller ben hasta oldum yaaaaaaaaa
boğazım şiş içim yanıyo sanki balgam var burnum akıyoooooo
offfff offfffff bi dekan geldi ya boğazımdan ondan korktum tahrişşş olmuş sanırımmmmmmmmmafoldumben çok kötüyümmm çokkkk
ohaoldumsmilekafamçokkarıştıkızlar dün bu özge varya biz tlfonda konuşurken kocası buna kadar çok konuşuyosun tlfnda dedi bi furdu,utandımda kapattım
gü-nay-dın güzeller ben hasta oldum yaaaaaaaaa
boğazım şiş içim yanıyo sanki balgam var burnum akıyoooooo
offfff offfffff bi dekan geldi ya boğazımdan ondan korktum tahrişşş olmuş sanırımmmmmmmmmafoldumben çok kötüyümmm çokkkk
ahahahaahah
yemez bana öle bişi demek
maaaaafederim onu :mymeka:
pembemavimasal cnm sende hasta olmazsın inşallah
offffffffffffffffffff
neden saklıyon saklamasana kızım ayıpmı sanki kocan utansın
işte kızlar özge hep dayak yediğinden
yakında mor çatıya sığıncak
renginide ondan MOR yaptı
evet yaa sizin ev de mor çatıydı dimi aklinialirimsmile
size gelcem temelli :jeyyar:
Öyle anlayışlı işverenler nerdeeee
Sen neden 3 ayrı doktora gidiyosun canım
ahhh aahhhh :)
üzgünüm değiştimek gerekiyor ben üşendiğimden hep siyahla yazıyordum ama içim daraldı artık siyah siyah renkleneyim azcık dedim
[
canım bende hiç memnun diilim hele kan verme konusunda zaten çoookkkk korkağım ben kan vereceğim günün gecesi uyuyamam korkudan acıyacağından deyil fobi işte neyse mesela ikili test yapılcak ücüde istiyo üç kez kan veriyorum üçlü test yapılcak üçüde istiyo allahtan 4 lü testi sadece biri istedi :) şimdi şöyle bir dr um la aynı hastanede çalışıyoruz ve daha ben evlenmeden bile hadi evlen sana bir çocuk doğurtayım seni anne yapmadan emekli olmayacağım falan diyordu ve tedavimi o yaptı gebelik için yani ona gitmek zorundaydım amaaa onun ultrasonu galubeladan kalma muayenehane deki yani e tabi bunu ona diyemedim bari dedim başka bir dr var tanıdığım ona gidim dedim onun usg çok iyi ondan faydalanmış olurum dedim ve ikinci dr a başlamış olduk üçüncü dr a ise bir gece hafif kanamam olmuştu özel bir hastaneye gittim ordada tanıdık çıktı dr ve şu tarihte gel bu tarihte birdaha gel dahada ben gelmiom sana diyemedimpeki ben sana bişey sorayım neden bu kadar çok doktora gidiyorsun hem sık hem 3 farklı doktora?ne gerek var ki.tek bir kişiye git.kafan da karışmasınişte böle kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 onun için mor renkte bu kadar ısrarcıydı demek al canım tepe tepe kullan simdi mor catı altında mor yazı rengini kaydirigubbakcemile3
ben dün annemde kaldım bi kerem
benim bi evim bilem yok
her eşya ortada:gitme:
ben dün annemde kaldım bi kerem
benim bi evim bilem yok
her eşya ortada:gitme:
Öyle anlayışlı işverenler nerdeeee
canım bende hiç memnun diilim hele kan verme konusunda zaten çoookkkk korkağım ben kan vereceğim günün gecesi uyuyamam korkudan acıyacağından deyil fobi işte neyse mesela ikili test yapılcak ücüde istiyo üç kez kan veriyorum üçlü test yapılcak üçüde istiyo allahtan 4 lü testi sadece biri istedi :) şimdi şöyle bir dr um la aynı hastanede çalışıyoruz ve daha ben evlenmeden bile hadi evlen sana bir çocuk doğurtayım seni anne yapmadan emekli olmayacağım falan diyordu ve tedavimi o yaptı gebelik için yani ona gitmek zorundaydım amaaa onun ultrasonu galubeladan kalma muayenehane deki yani e tabi bunu ona diyemedim bari dedim başka bir dr var tanıdığım ona gidim dedim onun usg çok iyi ondan faydalanmış olurum dedim ve ikinci dr a başlamış olduk üçüncü dr a ise bir gece hafif kanamam olmuştu özel bir hastaneye gittim ordada tanıdık çıktı dr ve şu tarihte gel bu tarihte birdaha gel dahada ben gelmiom sana diyemedimişte böle kaydirigubbakcemile3
bence sen acilen buna bir çözüm bulmalısın 3er kez o testleri yaptırmak 3 kez doktor kontrolüne gitmek ayda çok komik yani.hem de çok stres.bir gün yakalanırsan türkiyedeki tüm doktorlar bir olup seni doğurtmayacağız diye protesto edecekler ebede doğurmak zorunda kalacaksın haberin olaaa kaydirigubbakcemile3
:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 onun için mor renkte bu kadar ısrarcıydı demek al canım tepe tepe kullan simdi mor catı altında mor yazı rengini kaydirigubbakcemile3
olsun ben yine de gelcem size temelli
yazık sanaaaaaaaaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?