- Konu Sahibi daemon
-
- #37.381
o yüzden mi morardı özgeeeeebilmiyorumkismileneden saklıyon saklamasana kızım ayıpmı sanki kocan utansın
işte kızlar özge hep dayak yediğinden
yakında mor çatıya sığıncak
renginide ondan MOR yaptı
ya çok iyisin ya çok pimpiriklisin nacizane fikrim bari en son doktoruna gitme kanıtlanmış bir zararı yok ama yararıda yok ultrasonun. hem üç doktorda ayrı şey sölerse kafan karışıcak sen daha iyisini bilrsin ama en son doktoruna ben sana gelmiyorum demeden o tarihte gitmeyiverirsin olur biter. Hem zamanına, hem parana hemde canına yazıkcanım bende hiç memnun diilim hele kan verme konusunda zaten çoookkkk korkağım ben kan vereceğim günün gecesi uyuyamam korkudan acıyacağından deyil fobi işte neyse mesela ikili test yapılcak ücüde istiyo üç kez kan veriyorum üçlü test yapılcak üçüde istiyo allahtan 4 lü testi sadece biri istedi :) şimdi şöyle bir dr um la aynı hastanede çalışıyoruz ve daha ben evlenmeden bile hadi evlen sana bir çocuk doğurtayım seni anne yapmadan emekli olmayacağım falan diyordu ve tedavimi o yaptı gebelik için yani ona gitmek zorundaydım amaaa onun ultrasonu galubeladan kalma muayenehane deki yani e tabi bunu ona diyemedim bari dedim başka bir dr var tanıdığım ona gidim dedim onun usg çok iyi ondan faydalanmış olurum dedim ve ikinci dr a başlamış olduk üçüncü dr a ise bir gece hafif kanamam olmuştu özel bir hastaneye gittim ordada tanıdık çıktı dr ve şu tarihte gel bu tarihte birdaha gel dahada ben gelmiom sana diyemedimişte böle kaydirigubbakcemile3
:umursamaz:
evet o yüzden morardımm mafoldumben
o yüzden mi morardı özgeeeeebilmiyorumkismile
evet beni kocam dövüyooo.. hepinize gelicem temelli mafoldumben
bence sen acilen buna bir çözüm bulmalısın 3er kez o testleri yaptırmak 3 kez doktor kontrolüne gitmek ayda çok komik yani.hem de çok stres.bir gün yakalanırsan türkiyedeki tüm doktorlar bir olup seni doğurtmayacağız diye protesto edecekler ebede doğurmak zorunda kalacaksın haberin olaaa kaydirigubbakcemile3
yok yok allahtan bitti kan testleri hemogram isteyrbilirler belki onada gerek yok demir falan iyi tüketiyorum die yırtabilirimde işteultrason kafamı karıştırıyo biraz birde tabi yakalanmamam lazım evet :ecrin_bebek:
sen neden yeşillendin bilmiyorumkismile
:jeyyar:
KK olarak yandığımızın resmidir...
evet evet o durumda açık mor oluruz delikafaduldenbize gel canım pembe-mor takılırız beraber kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..ben de bayadır aranızda değildim.pek giremedim internete...herkes iyidir umarım. ben aminyosentez yaptırdım. sonucum iyi çıktı çok şükür. artık içim rahat..umarım sizlerde de bir aksilik yoktur.
günaydın kızlar..ben de bayadır aranızda değildim.pek giremedim internete...herkes iyidir umarım. ben aminyosentez yaptırdım. sonucum iyi çıktı çok şükür. artık içim rahat..umarım sizlerde de bir aksilik yoktur.
vah canımmmm... :1no2:şey o da cırcır olmuş ablasıbilmiyorumkismile
:jeyyar:
evet evet o durumda açık mor oluruz delikafadulden
İçimde bahar dalları açtıkaydirigubbakcemile2evet o yüzden morardımm mafoldumben
Gözün aydın hoşgeldingünaydın kızlar..ben de bayadır aranızda değildim.pek giremedim internete...herkes iyidir umarım. ben aminyosentez yaptırdım. sonucum iyi çıktı çok şükür. artık içim rahat..umarım sizlerde de bir aksilik yoktur.
katılıyorum sana ,. Zaten ben annemde kalıyorum yatacak yerde yok özgeçay yoksa çok isterdim bize gelmeni:ecrin_bebek:
KK olarak yandığımızın resmidir...
nerden bildin cırcır olduğumuşey o da cırcır olmuş ablasıbilmiyorumkismile
sonucunun iyi çıkmasına sevindim canım çok geçmiş olsun
yok yok allahtan bitti kan testleri hemogram isteyrbilirler belki onada gerek yok demir falan iyi tüketiyorum die yırtabilirimde işteultrason kafamı karıştırıyo biraz birde tabi yakalanmamam lazım evet :ecrin_bebek:
canım gerçekten doğumda ne yapacaksın?? 3 ü bir girer artık doğuma :roflol: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?