2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senn niye annende kalıyon, senide mi kocan dövüyo.. yok ben elhamrayla sana gelecem en çok aklinialirimsmile

evet o yüzden morardımm mafoldumben
sen neden yeşillendin bilmiyorumkismile

e bu kadın sölediya sabahakannehir
senn niye annende kalıyon, senide mi kocan dövüyo.. yok ben elhamrayla sana gelecem en çok aklinialirimsmile

Beni dövecek koca anasının karnından daha doğmadı. Kocacık benim dayağımdan kaçtı Elhamraya doğru yola çıktı İzmirdedelikafadulden

üçüncü dr u bırakamam sadece o geceleri bakabiliyo geceleri hastanede olduğu için diğer dr lar akşam en fazla 7 ye kadar bakabiliyo 7 den sonra yoklar m.hanede.benim eşimin işi eve 3 saat uzakta eve gelesiye 8:30 oluyo saat.onu bırakırsam kociş bebek doğana kadar hiç göremicek bebişi o zamanda çok garip oluyo sağolsun.bebeği ilk kez ultrasonda görene kadar hiç baba olcak gibi davranmıyodu bebişi gördükçe babalığa biraz daha hazır hissediyo baba adayları bizim gibi deyilki bizimki herşeyden önce içgüdüsel oysa babalık sonradan öğreniliyo.birde eşim doğumda yanımda olamayabilir yurtdışında olabilir onun için lazım bizimkine arada bebişi görsün bari istiyorum hatta eşim bi vaarrrr bi yookkkk gebelik bulantılarım sırasındada yoktu yanımda 1 ay o geldiğinde zaten geçmişti mart ayından mayısa kadarda yok ve galiba doğamda yaramı deştinnnn :çok üzgünüm:

Beni dövecek koca anasının karnından daha doğmadı. Kocacık benim dayağımdan kaçtı Elhamraya doğru yola çıktı İzmirdedelikafadulden
koca niye elhamraya gidiyo kız..
o da mı mor çatıya şıgınacak

Tek başına bu duygulşarı yaşamak sıkıntılı demi kuzu :teselli:

ooo çok iyi gözün aydın. bundan sonra rahat rahat hamilelik geçir.
biz de değişen birşey yok aynıyız yerimseniben

mafoldumben

Tek başına bu duygulşarı yaşamak sıkıntılı demi kuzu :teselli:

evet zor tabiki bi taraftan üzülüyorum kocişe bebişin hiçbişini paylaşamıyor ve belkide tekme atmaya başladığında bi gitcek doğum sonu gelcek bi taraftanda sinir oluyorum ben taşıyorum ben çekiyorum tüm kahrını falan die inş çok uzun zaman gitmez bu aralar :Saruboceq:

Ayyy fena bi durum tabi ama boşver sıkıntı yapmamaya çalış kendne
Elinde olsa o da gitmek istemez eminim
Ne yapsın o da sizler için çalışmak zorunda

tüm bunları yalnız basına yasamak zor olsa gerek ama sabırlı olmalısın sağlıkla gelsin de bebeğin su anda bence tek önemli olan sey bu.

Durumun çok karışık Allah kolaylık versin benim kocamda yanımda yok genelde annemlerde kalıyorum iş için hep şehirdışında artık dalga geçer oldum doğuma yetişirsin inşallah diye. Boşver buda bizim kaderimizolumunekankayizsmile

inşallah gitmez canım beraber yaşarsınız tüm heyecanını...

meraba kızlaarr..
nabersiniz?
ya internette civilim diye bi site var acayip güzel ve ucuz şeyler var orda..
4-5 liraya çok şeker çıtçıtlı badiler..
hele kadife tulumlar varki bayıldım ama maalesef bizim bebeler yazın doğacakları için giyemezler..ama aklım kaldı renklerinde desenlerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…