evet zor tabiki bi taraftan üzülüyorum kocişe bebişin hiçbişini paylaşamıyor ve belkide tekme atmaya başladığında bi gitcek doğum sonu gelcek bi taraftanda sinir oluyorum ben taşıyorum ben çekiyorum tüm kahrını falan die inş çok uzun zaman gitmez bu aralar :Saruboceq:
meraba kızlaarr..
nabersiniz?
ya internette civilim diye bi site var acayip güzel ve ucuz şeyler var orda..
4-5 liraya çok şeker çıtçıtlı badiler..
hele kadife tulumlar varki bayıldım ama maalesef bizim bebeler yazın doğacakları için giyemezler..ama aklım kaldı renklerinde desenlerinde..
meraba kızlaarr..
nabersiniz?
ya internette civilim diye bi site var acayip güzel ve ucuz şeyler var orda..
4-5 liraya çok şeker çıtçıtlı badiler..
hele kadife tulumlar varki bayıldım ama maalesef bizim bebeler yazın doğacakları için giyemezler..ama aklım kaldı renklerinde desenlerinde..
benim eşimde 1 hafta gündüz bir hafta gece çalışmaya başladı.
ben ona bile üzülüyorum. yakınımda kimse yok, şimdi şükür iyiyim ama hamileliğim ilerleyince çok zor olacak.
ne yapalım bizim kaderimiz de bu :gitme:
ooo hoşgeldin recebim.
dur hemen bakayım siteye
bakın mesela..
406 Hoppidik Kadife Tavşan Nakışlı Şapkalı ve Badili Tulum | Bebek Giyim| Tulum| Badili Tulum | Hoppidik | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
679 Hoppidik Çiftlik Salyangoz Nakışlı 11 li Lüx Zıbın Seti | Bebek Giyim| Hastane Çıkışı ve Zıbın Setleri| Hastane Çıkışı Setleri | Hoppidik | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
hoşbulduk canım..
bak bak eminim beğenecek bişeyler bulursun..
hastane çıkışları filan oldukça uygun..
hoşbulduk canım..
bak bak eminim beğenecek bişeyler bulursun..
hastane çıkışları filan oldukça uygun..
Durumun çok karışık Allah kolaylık versin benim kocamda yanımda yok genelde annemlerde kalıyorum iş için hep şehirdışında artık dalga geçer oldum doğuma yetişirsin inşallah diye. Boşver buda bizim kaderimizolumunekankayizsmile
inş gitmez ama onun işi bu doğru hep yok hep yok neyse az kaldı 3 sene sonra karaya çıkcak o zaman rahat ederim artık neyse alış verişe verdim kendimi :) kızlar tuzlada chicco nun deposu varmış ürünler çok ucuzmuş yarın gidip bakcam herşey yarı fiyatın bile altında satılıyomuş tabi bunu arkadaşım söledi ne derece doğru bilmiyorum yarın görücem
günaydın topğin güzel annişleri
canım sen yat kalk dua et sadece bir hafta oda geceleri yanında yok benimki bir gittimi 6 ay gelmiyo :gitme:
siz şükredin yine halinize benim eşimde sürekli afyona gidiyor haftada 1 gece kesin yok ve benim annemde burda değil yapayanlız kalıyorum gece evde ama bizim için işte ne yapalım onlarda bizim için çalışıyorlar
Çok güzeller hakkaten yaaa
Fiyatları nasıl peki kızalr benim piyasadan pek haberim yok da
en kötü durumda olan benim kociş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?