2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim eşimde 1 hafta gündüz bir hafta gece çalışmaya başladı.
ben ona bile üzülüyorum. yakınımda kimse yok, şimdi şükür iyiyim ama hamileliğim ilerleyince çok zor olacak.
ne yapalım bizim kaderimiz de bu :gitme:

ooo hoşgeldin recebim.
dur hemen bakayım siteye

inş gitmez ama onun işi bu doğru hep yok hep yok neyse az kaldı 3 sene sonra karaya çıkcak o zaman rahat ederim artık neyse alış verişe verdim kendimi :) kızlar tuzlada chicco nun deposu varmış ürünler çok ucuzmuş yarın gidip bakcam herşey yarı fiyatın bile altında satılıyomuş tabi bunu arkadaşım söledi ne derece doğru bilmiyorum yarın görücem

Hemen bakalım bakalım

canım sen yat kalk dua et sadece bir hafta oda geceleri yanında yok benimki bir gittimi 6 ay gelmiyo :gitme:

hoşbulduk canım..
bak bak eminim beğenecek bişeyler bulursun..
hastane çıkışları filan oldukça uygun..

ya ben böyle çok değişik hastane çıkışları arıyorum.
isim işlemeliler var onlarda pahalı .
alsam 1 kez giyecek sonra duracak. bende kararsız kaldım

siz şükredin yine halinize benim eşimde sürekli afyona gidiyor haftada 1 gece kesin yok ve benim annemde burda değil yapayanlız kalıyorum gece evde ama bizim için işte ne yapalım onlarda bizim için çalışıyorlar

ben de chiccodan bir tanıdık buldum ordan alıcam bazı ürünleri çok ucuza

en kötü durumda olan benim kociş galiba

Çok güzeller hakkaten yaaa
Fiyatları nasıl peki kızalr benim piyasadan pek haberim yok da

annem eminönünden bakmış 25den başlıyormuş fiyatları Osmanbeyde toptan yerleri var orayada bakmış Eminönündeki aynı ürünü 35e satıyormuş. Sanırım bi ztoplu olarak herşeyini eminönünden alcaz.

int çok güzel şeyler var ama burdan bakınca anlaşılmıyoki dokuması kumaşın kalitesi üzerindeki desenler baskımı boyamı ne hiç bişi almaya cesaret edemiyorum onun için ben int den .mağazaların adreslerini alıp gidip birebir bakmak lazım oralara.mesela civilde anakucağı gördüm şimdi çok güzel üstü kapanabiliyo daha önce görmedim hiç bundan ama acaba bunun arabaya monte yeri varmı o konuda bişi yazmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…