- Konu Sahibi daemon
-
- #37.441
ben de chiccodan bir tanıdık buldum ordan alıcam bazı ürünleri çok ucuza
denizci falan mı senin eşin?iyi siz bir araya gelip bebek yapabilmişsiniz bu durumda kaydirigubbakcemile3 bozma moralini nasılsa gecici bir dönemmiş.
banada tanıdık bulsana:kedi:
kızlar chicconun deposu yılın bazı günlerinde satış yapıyor. telefonla hangi günler olduğunu öğrenip gidin.
sonra boşu boşuna gitmiş olursunuz .
evet eşim deniz asbyı.:ecrin_bebek: tedaviyle oldu zatenyerimseniben
ben yarın gidicektim benneyaptımki
ben yarın gidicektim benneyaptımki
sırnaşık şey yani şöyle eşim burda olduğu ay ilaç çatlatma iğnesi yumurta takibi vs yaparak yaptık bebişi işi şansa bıraksak ohoooooo yinede birkaç ayda oldu.iğneyi yaptırdığım gün tlf açıyordun ertesi gün nerdeyse uçağa atlayıp gelip yine aynı gün geri dönüyordukaydirigubbakcemile3benim kasdettiğim bir araya gelip bebek yapabilmişsiniz iyi yani demek istedim.tedavi işi baska şeker yerimseniben
çok sevinirim canımolumunekankayizsmilealacağım zaman haber veririm sana da taşımacılığını yapan bir kişi bu.depoya da bakmak lazım aslında varsa tuzlada ben sorucam simdi abime o tuzlada yasıyor bilirler onlar
hayırdır hanifeslm kızlar ben geldimmm.
kendimi dünyanın en şanslısı hissediyorum bugün.
gece ölümden döndükde...
fiyatlar iyi ama kalitesi nasıl acaba ben netten bebek kıyafeti almaya korkuyorumazcık örgü ördüm geldim
civilime baktım fiyatlar iyi hakketten
gerçekten mi? oda güzel:roflol::roflol:sırnaşık şey yani şöyle eşim burda olduğu ay ilaç çatlatma iğnesi yumurta takibi vs yaparak yaptık bebişi işi şansa bıraksak ohoooooo yinede birkaç ayda oldu.iğneyi yaptırdığım gün tlf açıyordun ertesi gün nerdeyse uçağa atlayıp gelip yine aynı gün geri dönüyordukaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldimmm.
gece ölümden döndükde...
slm kızlar ben geldimmm.
gece ölümden döndükde...
annem eminönünden bakmış 25den başlıyormuş fiyatları Osmanbeyde toptan yerleri var orayada bakmış Eminönündeki aynı ürünü 35e satıyormuş. Sanırım bi ztoplu olarak herşeyini eminönünden alcaz.[/SIZE][/B][/COLOR]
slm kızlar ben geldimmm.
gece ölümden döndükde...
slm kızlar ben geldimmm.
gece ölümden döndükde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?