2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar chicco müşteri hizmetlerini aradım tam iki saattir ' tüm operatörleri diğer müşterilere hizmet veriyor 'kötükedihüso

kızlar tuzla depoda bu ay satış yokmuş şubat ayında tekrar arayın dedi temsilci

ayy ciddi misin sen vay bee

kızlar tuzla depoda bu ay satış yokmuş şubat ayında tekrar arayın dedi temsilci

ben de esimle konustum demin arkadasını arayıp bize depodan bir tanıdık ayarlayacak ben de abimlere gittiğimde uğrayıp alıcam istediğim ürünlerikaydirigubbakcemile3

sormayın ya.gece rüzgar varmış.bizimde haberimiz yoktu sobayı yakmıştık.oda gece tütmüşş baya.kzım sayesinde kurtulduk desem yeridir.wc ye kalkmasam gece işimiz kötüymüşş

Geçmiş olsun canım dikkat edin Allah korumuş valla
Sobayı söndürmeden uyumayın lütfen yaaa
sormayın ya.gece rüzgar varmış.bizimde haberimiz yoktu sobayı yakmıştık.oda gece tütmüşş baya.kzım sayesinde kurtulduk desem yeridir.wc ye kalkmasam gece işimiz kötüymüşş

aman canımm dikkatli olun allah korusun ..geçmiş olsun..

Kızlar bebeği taşımak için ana kucağı alıcaz dimi şart yani

herkes farklı yorum yapıyo kimi kullanmış kimi hiç kullanmamış!!!
ay ben alışverişi ne zaman yapıcam yaaa herşeyi annem alıyo ben ancak bebek doğunca görücem galiba ..yaaaa bebek mağzalarını delice gezmek istiyorummmmmmmm

büyük geçmiş olsun canım

kızlar ben yemeğe gidiyorum.

civilim.deki ürünler güzel ucuz ama kalitesi nasıl acaba?ben de netten ürün almaya korkuyorum hele ki bebeğim için??:sinifsinif:

ana kucağı dediğin taşımak için oluyor hani koltuk gibi o mu? puset takımı alıcam ben onun içindeki koltuk hem araba koltuğu olarak hem de ana kucağı gibi kullanılabiliyor.ayrıyetten almam baska bir ürün

çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et gerçekten çok tehlikeli allah korusun

canım çok geçmiş olsun iyi atlatmışsınız

saolun canım.Allah korudu daha kızımla görcek günlerimiz varmış.çok şükürr.aman ben akılllandım.ama dikkat etsin evi sobalı olanlar

aaa şimdi gördüm hanifecim
çok geçmiş olsun ya
verilmiş sadakanız varmış valla

Ya mehtapcım benimde yanımda tecrübeli kimse yokki soramıyom Alayımmı almayımmı diye
Bana kalsa ne var ne yok toplıcam, sonra işime yaramıcak götürüp birine vericem
Öfff ne zormuş be

Evet tatlım dediğim o yerimseniben

cosmopoli tecrübeli annelere soru sorduğumuz sayfaya yaz bakalım ne cevaplar gelcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…