sırnaşık şey yani şöyle eşim burda olduğu ay ilaç çatlatma iğnesi yumurta takibi vs yaparak yaptık bebişi işi şansa bıraksak ohoooooo yinede birkaç ayda oldu.iğneyi yaptırdığım gün tlf açıyordun ertesi gün nerdeyse uçağa atlayıp gelip yine aynı gün geri dönüyordukaydirigubbakcemile3
kızlar tuzla depoda bu ay satış yokmuş şubat ayında tekrar arayın dedi temsilci
sormayın ya.gece rüzgar varmış.bizimde haberimiz yoktu sobayı yakmıştık.oda gece tütmüşş baya.kzım sayesinde kurtulduk desem yeridir.wc ye kalkmasam gece işimiz kötüymüşş
ayy ciddi misin sen vay bee
sormayın ya.gece rüzgar varmış.bizimde haberimiz yoktu sobayı yakmıştık.oda gece tütmüşş baya.kzım sayesinde kurtulduk desem yeridir.wc ye kalkmasam gece işimiz kötüymüşş
Kızlar bebeği taşımak için ana kucağı alıcaz dimi şart yani
herkes farklı yorum yapıyo kimi kullanmış kimi hiç kullanmamış!!!
ay ben alışverişi ne zaman yapıcam yaaa herşeyi annem alıyo ben ancak bebek doğunca görücem galiba ..yaaaa bebek mağzalarını delice gezmek istiyorummmmmmmm
büyük geçmiş olsun canım
kızlar ben yemeğe gidiyorum.
civilim.deki ürünler güzel ucuz ama kalitesi nasıl acaba?ben de netten ürün almaya korkuyorum hele ki bebeğim için??:sinifsinif:
ana kucağı dediğin taşımak için oluyor hani koltuk gibi o mu? puset takımı alıcam ben onun içindeki koltuk hem araba koltuğu olarak hem de ana kucağı gibi kullanılabiliyor.ayrıyetten almam baska bir ürün
Evet tatlım dediğim o yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?