2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bebeği taşımak için ana kucağı alıcaz dimi şart yani

bebeği neyle götürcen aşısına dr kontrolüne vs almak lazım ama kullanışlı bişi almalı elde taşınanlar var aynı zamanda oto koltuğu oluyo oto monteli onlardan almak istiyorum ama geçen gün baktım çok ağır içine birde bebek battaniye falan tek elde nasıl taşıncak o tarta tarta iki yana iki yana :ecrin_bebek:

özge toplantıdamıydın sen

slm kızlar kontrolden geldimm en son 17 haftamda gitmiştim 164 gr du 14 cm di şimdi 310,6 gr 21cm olmuş ayrıntılı baktıı herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi suyum gayet iyi dedi gelirkende tatonoz aşımı vuruldum ağrımaya başladıııı benim oğlan kaldırmış ayaklarını yerinde durmuyorduu çok hareketliydi maşallahhhh

ayyy rüzgar resmen camları öttürüyor yaw

oyy kuzuya maşallah ...ohhh loğluşunu gördün keyfin yerinde...

maşallah büyüsün annesi kocaman olsun

oyy kuzuya maşallah ...ohhh loğluşunu gördün keyfin yerinde...

sormaaaa yaa bugünn keyfim yerinde bide bi resmi var teyzesi kaldırmış ayaklarını pipisi ortadaa yaa hiç utanmıyorr insan saklarr nerde sele serpee ortada

duyfercim büyüyo bebişin ne güsel..
ay benim daha gitmeme 2 hafta var yaww..
o gittiğimde sanırım hem de ayrıntılıyı yapacak

şimdiye kadar hiç 4 hafta sabredememiştim gerçi hep 3 haftada gitmiştim.. doktorda öle çağırıyordu artık 3 hafta sonra gel, dayanamazsan daha erken gel diye..
bu sefer 1 ayda gidecem dayanacam..
daha cok büyümüş görmek istiyom meleği

izmirde bu kadar soğuk hayra alamet diilakannehir

evet ama işte bunlarda çok ağır geçenlerde alcaktım vaz geçtim taşınmıyoki tek elde bi tarafına bi tarafına gidiyosun kaydirigubbakcemile3

tek başınayken zor olur ama eşinle bir yere giderken ona verirsin 9 ay ben taşıdım sıra sende dersin hoopp bitti...
evde de içine koy çocuğuişini yap bir yere gittiğinde onun içinde uyur..arabada bebek güvenliği için zaten kullanmak zorundasın..

onu gördüğüm andaa kimse olmayor sanki yanımda bir o bir ben aşığım oğlumaa neyseki 20 gün sonra gitcem bir daha ki seferr

Canım 21 cm dıyosun ya.Baş popo mesafesımı olctuklerı acaba.Bende haftaya gıdıcemde benımkı tam olcuyo boyunu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…