Kızlar bebeği taşımak için ana kucağı alıcaz dimi şart yani
yok kuşum masamdaydım yaa.. işlerimi toparladım biraz.. gamyoncuiremsuözge toplantıdamıydın sen
timamolumunekankayizsmileyok kuşum masamdaydım yaa.. işlerimi toparladım biraz.. gamyoncuiremsu
slm kızlar kontrolden geldimm en son 17 haftamda gitmiştim 164 gr du 14 cm di şimdi 310,6 gr 21cm olmuş ayrıntılı baktıı herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi suyum gayet iyi dedi gelirkende tatonoz aşımı vuruldum ağrımaya başladıııı benim oğlan kaldırmış ayaklarını yerinde durmuyorduu çok hareketliydi maşallahhhh
slm kızlar kontrolden geldimm en son 17 haftamda gitmiştim 164 gr du 14 cm di şimdi 310,6 gr 21cm olmuş ayrıntılı baktıı herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi suyum gayet iyi dedi gelirkende tatonoz aşımı vuruldum ağrımaya başladıııı benim oğlan kaldırmış ayaklarını yerinde durmuyorduu çok hareketliydi maşallahhhh
Şeniztimamolumunekankayizsmile
oyy kuzuya maşallah ...ohhh loğluşunu gördün keyfin yerinde...
maşallah büyüsün annesi kocaman olsun
evet ama işte bunlarda çok ağır geçenlerde alcaktım vaz geçtim taşınmıyoki tek elde bi tarafına bi tarafına gidiyosun kaydirigubbakcemile3
duyfercim büyüyo bebişin ne güsel..
ay benim daha gitmeme 2 hafta var yaww..
o gittiğimde sanırım hem de ayrıntılıyı yapacak
şimdiye kadar hiç 4 hafta sabredememiştim gerçi hep 3 haftada gitmiştim.. doktorda öle çağırıyordu artık 3 hafta sonra gel, dayanamazsan daha erken gel diye..
bu sefer 1 ayda gidecem dayanacam..
daha cok büyümüş görmek istiyom meleği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?