ne zamandan beri 2,5 kilo yiiiwwruummanası büyümesin mümkünse dana gib olmuşum yine kızlar rekor bende 77 kg olmuşumm 2,5 kg almışımm
ohaoldumsmileizmirde bu kadar soğuk hayra alamet diilakannehir
sormaaaa yaa bugünn keyfim yerinde bide bi resmi var teyzesi kaldırmış ayaklarını pipisi ortadaa yaa hiç utanmıyorr insan saklarr nerde sele serpee ortada
Geçmiş olsun dikkat edin Allah korumuş.sormayın ya.gece rüzgar varmış.bizimde haberimiz yoktu sobayı yakmıştık.oda gece tütmüşş baya.kzım sayesinde kurtulduk desem yeridir.wc ye kalkmasam gece işimiz kötüymüşş
ben almıycam ana kucağı puset gibi bişey alcam Senin yine annen alıyor bende ne annem alıyor ne ben kaynanam habire yelek örüyor.herkes farklı yorum yapıyo kimi kullanmış kimi hiç kullanmamış!!!
ay ben alışverişi ne zaman yapıcam yaaa herşeyi annem alıyo ben ancak bebek doğunca görücem galiba ..yaaaa bebek mağzalarını delice gezmek istiyorummmmmmmm
maşallah maşallahslm kızlar kontrolden geldimm en son 17 haftamda gitmiştim 164 gr du 14 cm di şimdi 310,6 gr 21cm olmuş ayrıntılı baktıı herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi suyum gayet iyi dedi gelirkende tatonoz aşımı vuruldum ağrımaya başladıııı benim oğlan kaldırmış ayaklarını yerinde durmuyorduu çok hareketliydi maşallahhhh
bebeğinle beraber sanada maşallah duyferanası büyümesin mümkünse dana gib olmuşum yine kızlar rekor bende 77 kg olmuşumm 2,5 kg almışımm
Canım 21 cm dıyosun ya.Baş popo mesafesımı olctuklerı acaba.Bende haftaya gıdıcemde benımkı tam olcuyo boyunu merak ettım
yiğidin malı meydanda olur şekerim..bizim oğlanda ayakları dikip açıyor...
bizim dr en son gittiğimde resmin üzerine p..p .. diye yazmış..
slm kızlar kontrolden geldimm en son 17 haftamda gitmiştim 164 gr du 14 cm di şimdi 310,6 gr 21cm olmuş ayrıntılı baktıı herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi suyum gayet iyi dedi gelirkende tatonoz aşımı vuruldum ağrımaya başladıııı benim oğlan kaldırmış ayaklarını yerinde durmuyorduu çok hareketliydi maşallahhhh
ne zamandan beri 2,5 kilo yiiiwwruumm
ohaoldumsmile
ya kızlar benim aklıma şey takılıyor bu gram konusu benim 207 grdı
11 inde gittiğimizde yani 18 hafta 1 günlük oluyorrrrr
bana az geldi birazzzz sizce normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????
gözün aydın canımmmmmmmmmm
bana az geldi birazzzz sizce normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????
izmirde bu kadar soğuk hayra alamet diilakannehir
hoşgeldiiiiiiiiiinben qeldimmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
ben bu ay 3 kilo birden almışımm eyvahedigeldismile
canim hic kafana takma henuz hicbirsey ifade etmiyor,
her an her dakka degisiyor bebegimiz.
gözün aydın canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?