2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sormaaaa yaa bugünn keyfim yerinde bide bi resmi var teyzesi kaldırmış ayaklarını pipisi ortadaa yaa hiç utanmıyorr insan saklarr nerde sele serpee ortada

yiğidin malı meydanda olur şekerim..bizim oğlanda ayakları dikip açıyor...
bizim dr en son gittiğimde resmin üzerine p..p .. diye yazmış..

sormayın ya.gece rüzgar varmış.bizimde haberimiz yoktu sobayı yakmıştık.oda gece tütmüşş baya.kzım sayesinde kurtulduk desem yeridir.wc ye kalkmasam gece işimiz kötüymüşş
Geçmiş olsun dikkat edin Allah korumuş.
ben almıycam ana kucağı puset gibi bişey alcam Senin yine annen alıyor bende ne annem alıyor ne ben kaynanam habire yelek örüyor. maşallah maşallah

anası büyümesin mümkünse dana gib olmuşum yine kızlar rekor bende 77 kg olmuşumm 2,5 kg almışımm
bebeğinle beraber sanada maşallah duyfer

Canım 21 cm dıyosun ya.Baş popo mesafesımı olctuklerı acaba.Bende haftaya gıdıcemde benımkı tam olcuyo boyunu merak ettım

valla hiç sormadım gülümm bir dahaki seferr onuda sorarımm dünya duruyor oğlumu görüncee söylüceklermide unutuyorumm

gözün aydın canımmmmmmmmmm

ya kızlar benim aklıma şey takılıyor bu gram konusu benim 207 grdı
11 inde gittiğimizde yani 18 hafta 1 günlük oluyorrrrr
bana az geldi birazzzz sizce normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????

ben qeldimmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

bende bu ay 2 kg almışım
1 kg fazla yani
ama dr zayıfsın sorun değil 2şer alsanda dedi amaakannehir

ben bu ay 3 kilo birden almışımm eyvahedigeldismile

bana az geldi birazzzz sizce normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????

Canim hic kafana takma henuz hicbirsey ifade etmiyor,
her an her dakka degisiyor bebegimiz.

Otomatik Hesaplayıcılar, Hamilelik Gebelik Otomatik Hesaplayıcılar Gebelik Hamilelik Hesaplama Yöntemleri
burada her türülü hesaplama var canım bak..
bebişin bence gayet iyi bir killoda...

bana az geldi birazzzz sizce normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????[/QUOTE]
Benimki hiç sölemedi gramını:gitme:
ben qeldimmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
hoşgeldiiiiiiiiiin
ben bu ay 3 kilo birden almışımm eyvahedigeldismile

ben toplamda 5 kilo almışım ama kendi tartımla tartılıyorum doktor tartmıyor. Ayy ne biçim doktora düşmüşüm ben yaa

kolum berbatt olduuu gitti birde sola vurduu bende solağımm offf

evettt izmir çok soğuk bizde donduk.....
biz bu sene ufo ile ısındık ama seneye soba kurmak zorunda kalıcaz galiba...(

18. Hafta
• Kemiklerinin büyük kısmı henüz lastik sertliğindedir ama zamanla sertleşir.

• Bu haftadan itibaren bebeğinizin bağırsaklarında ‘mekonyum’ denilen dışkı oluşmaya başlar.

• Bu dönemde bebeğinizin gözleri oldukça büyüktür ama zamanla normale döner.

• Sık sık el ve ayak parmaklarını açıp kapar.

• Bebeğinizin hareketlerini ilk olarak, karnınızda bir kelebeğin kanat çırpması gibi hissedebilirsiniz. ( Bebeğin büyümesine paralel olarak hareketler güçlenecektir. )

• Hissedilen hareketler tekmeleme, kol ve bacakların gerilmesi ve vücudun dönmesi olabilir. Bebeğinizin uykusu 20 dakika kadar kısa olabilir ve 2 saate kadar uzayabilir.

• Bebeğinizin hareketlerini özellikle ilk kez hissetmeye başladığınızda, hareket etmediği endişesine kapılabilirsiniz. Ama bu zamanlarda sadece güçlü hareketler hissedilir.

• Bu hafta bebeğinizin boyu 20 cm ve ağırlığı 210 gram civarına gelir.

Bence bebğin gayet normal.Ama bı sorun olsa doktorun soyler canım zaten. İçini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…