2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya doğru cnm benm de bu 18 hafta benim gittiğimde 19 a girmiştimmmm
ondan takıldımmm amannnnn herşeyi takıyorum ben kafaya neyse sağol cnmmmmmmm

Benimki hiç sölemedi gramını:gitme:

hoşgeldiiiiiiiiiin

ben toplamda 5 kilo almışım ama kendi tartımla tartılıyorum doktor tartmıyor. Ayy ne biçim doktora düşmüşüm ben yaa[/QUOTE]

hoşbuldum cnm benim dr her qittiğimde tartıyor
ama ben ynede evde kendim tartılıyorum.. en son dr aralığın 15inde qitmiştim şimdiki randövum 26 aralık yani salı qünü.. nerdeyse qitmeyeli 1,5 ay oldu ve ben 3 kilo almışım yaa toplam.. 5 kilo almış oldum akannehir

ya doğru cnm benm de bu 18 hafta benim gittiğimde 19 a girmiştimmmm
ondan takıldımmm amannnnn herşeyi takıyorum ben kafaya neyse sağol cnmmmmmmm

hepimiz öyleyız canım.Ben buraya telaşlarımı yazmak bıle ıstemıyorum diğer annelerıde telaş yaptırmayım dıye.Ben de panık yapıyorum herşeye.Çok normal.Allah hepimize sağlıklı bi şekılde bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnım ya inşallahhhh ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

ohhh doydum geldim bugün güseldi neyse ki yemekler delikafadulden

Slm kizlar oglusumla karnimizi doyurduk sizlere bi bakalim dedik.
Nasilsiniz bakalim ilk bebek sahibi olucaklar ne buyuk telas ve neyi nasi yapmasi gerektigini bilememe durumu var.Ama inanin hic stres ve telas yapicak bi durum yok herseyi yavas yavas alirsiniz.Her disari ciktiginizda bikac esya alin yeter zaten.Ayrica kucuk beden kiyafet cok almamanizi tavsiye ederim cunki en fazla 1 ay giyebiliyolar sonra hemen boy atip kilo aliyolar cunki.
Arabalar icin olan koltuklarsa tasimak gercekten cok zor oluyor zaten kendileri agir icinde bide bebek olunca cok agir oluyolar.Ben hic tasiyamazdim hep esim tasirdi.Hatta oglusum 5 aylik olduktan sonra arabada kaldi hep sadece arabada oturcagi zaman kullaniyoduk.Sonrasinda kucagimda tasiyodum oglusumu.guclubacismile

1 aydır geçmedi öksürüğüm antibiyotik verdi dr 4 tane içtim daha içmedim kocam bişey olur falan dedi ama ölüyom öksürmekten geçmiş olsun limonu dilimle bal dök üstüne az sulanınca ye fayda ediyo biraz geçmiş olsun

bende senlen aynı derttenim benim eşimde jandarma malesef tain çıktı benim doğumda bi evim bile olmucak malesef hayal bile kuramıyom 30 haziran doğum 1 temmuz ilişk kesip 15 gün sonra tain çıkan yere doğuya gidicez tabe eşimin bizi götürebileceği bi yer olursa oda malesef senin en azından evin var ben yatak bile alamıyom nereye nasıl bi eve gidicem belli deiil offf askerle evlenmek zorrrr
allah onları başımızdan eksik etmesinde gitsin gelsinler zaten ben hergün eve gelmemesine alıştım üst üste geldimi banada geliyolar kendime zaman ayıramıyom
evet eşim deniz asbyı.:ecrin_bebek: tedaviyle oldu zatenyerimseniben
hayırlısı olsun inşallah doğumda yanında olur

kaç kilo aldınki toplam

ben 5 kilo aldım şimdiye kadar kilolu olduğum için bana çok 92 oldummm

benimde 2. olcağı için telaş yapmıyorum hiç bişey almadım ilk hamileliğimde neler almıştım bide kızlar çok hediye geliyo yakın akrabaların ne eksiği var diye soruyolar onun için öle araba falan çok erken zaten 2 ay lık dolana kadar dışarı hastane dışında çıkamıysun bedenen çok yorgun oluyosun şöle çantayı alıp çıkmayı özlüyosun biyere gidicen çocuk ağlar emzirirsin üstünü güzel giyinirsin kucana alırsın cılk bebe kustu üstüne saçına aman o günlere döndüm gene zaten hamileliğin verdiği şişlik inmemiş üzerinden oturuyon kalkamıyon evde kullanacağınızı alın daha gerisini doğunca yavaş yavaş alırsınız bence

nursena kızzz aynı kaderli arkadaşımmmmm benimmm...jandarmanın ne hafta sonu ne bayramı ne gecesi gündüzü var çok zorrrrrrrrrrrrr
jandarma ile evlenme köy köy gezersin demişti babam ama sonra kendi istedi verdi..:S babam karacıydı daha iyiydi..
doğuda inşallah güzel bir yere gidersiniz...bizbu sene döndük..
doğu verdiğim o kadar emeğe karşılık gelirken bana mezar hediye etti malisef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…