benimde 2. olcağı için telaş yapmıyorum hiç bişey almadım ilk hamileliğimde neler almıştım bide kızlar çok hediye geliyo yakın akrabaların ne eksiği var diye soruyolar onun için öle araba falan çok erken zaten 2 ay lık dolana kadar dışarı hastane dışında çıkamıysun bedenen çok yorgun oluyosun şöle çantayı alıp çıkmayı özlüyosun biyere gidicen çocuk ağlar emzirirsin üstünü güzel giyinirsin kucana alırsın cılk bebe kustu üstüne saçına aman o günlere döndüm gene zaten hamileliğin verdiği şişlik inmemiş üzerinden oturuyon kalkamıyon evde kullanacağınızı alın daha gerisini doğunca yavaş yavaş alırsınız bence
Kizlar sizler isim konusunda nasil anlastiniz ya,
ben birturlu begendiremiyorum esime. :umursamaz:
1 aydır geçmedi öksürüğüm antibiyotik verdi dr 4 tane içtim daha içmedim kocam bişey olur falan dedi ama ölüyom öksürmekten geçmiş olsun limonu dilimle bal dök üstüne az sulanınca ye fayda ediyo biraz geçmiş olsun
aktardan bitki karışımı çay al gebe olduğunuda söyle ona göre çok güzel karışımlar hazırlıyolar
bende senlen aynı derttenim benim eşimde jandarma malesef tain çıktı benim doğumda bi evim bile olmucak malesef hayal bile kuramıyom 30 haziran doğum 1 temmuz ilişk kesip 15 gün sonra tain çıkan yere doğuya gidicez tabe eşimin bizi götürebileceği bi yer olursa oda malesef senin en azından evin var ben yatak bile alamıyom nereye nasıl bi eve gidicem belli deiil offf askerle evlenmek zorrrr
canım inş iyi biyere çıkarda sende gidersin olmadı iyi bir il olmazsa yakın bir ilden tutun evi gidip gelsin hergün benim eşim ben annemin yanında olabileyim die öyle yapıyo hergün 3 saat yol gidiyo akşamda yine 3 saatte geliyo ancak ben tayin almadım sizde yaşanılabilecek yakın bir il olursa oraya gidin yinede birlikte olmuş olursunuz hiç iyi bi zamana denk gelmemiş tayin gerçi haziranda bizimde ne olacağımız belli deyil bütün bunların üstüne birde ege tayini olursa o zaman tamamen fena
allah onları başımızdan eksik etmesinde gitsin gelsinler zaten ben hergün eve gelmemesine alıştım üst üste geldimi banada geliyolar kendime zaman ayıramıyom
hayırlısı olsun inşallah doğumda yanında olur
inş canım ben olağan nöbetlerine alıştım haftanın 3 günü zaten yok ama uzun seyirlere alışılcak gibi deyil allah inş hayırlı biyer nasip eder sizede
ben 5 kilo aldım şimdiye kadar kilolu olduğum için bana çok 92 oldummm
olumunekankayizsmile
iyi fikirhihoyyyt
nursena kızzz aynı kaderli arkadaşımmmmm benimmm...jandarmanın ne hafta sonu ne bayramı ne gecesi gündüzü var çok zorrrrrrrrrrrrr
jandarma ile evlenme köy köy gezersin demişti babam ama sonra kendi istedi verdi..:S babam karacıydı daha iyiydi..
doğuda inşallah güzel bir yere gidersiniz...bizbu sene döndük..
doğu verdiğim o kadar emeğe karşılık gelirken bana mezar hediye etti malisef...
Canim bende ayni dertteyim ya ben begeniyorum esim begenmiyo ne dediysem hepsine bi kurp takti bende artik ogluma bi isimde karar verip ona ismiyle seslenmek istiyorumm ama bu gidisle dogum yapana kadar isme karar veremicezz esim sagolsunklava:
benimkide öyle her isme bir mazereti var.
tepem atacak yakında ama ne zaman :mymeka:
babadanda aynı kaderimiz benim babamda ankarada haritacıydı gezmedik doğru dürüst
ama kendim eşimi liseden beri severek evlendik kendim ettim kendim buldummm malesef ama kocamı seviyorum katlanıyorumda bazen gurbet bölede durumlar tak ettiriyo canıma ne evim var ne arkadaşın var ne aakraban var hepsi sezonluk :gitme::gitme:
bende 2 yıl buranın dağ karakolunda 2 yıl tek başına yaşadım başka evli yoktu kızım en son kafayı yemek üzereyken ilçeye tain istedik o köyde bende buraktım bebeğimin birini malesef burdada daha yıl olmadı işte doğu yolları gözüktüüü
sendemi düşük falan yaptın doğuda
Ay bende birtek benimkini boyle zannettim. alsanaalsanasmile
elhamraaa maalesef canim bu isler oyle yurumuyor,
oda baba olacagi icin karisabiliyor. :umursamaz:
oğlan olursa ömer faruk istiyo bende ömer enes olsun kızımın ismi senanur bidaha kız olursa nisa diyoruz bakalım kısmetKizlar sizler isim konusunda nasil anlastiniz ya,
ah bi gösterse teyzesi kapatıyo bacaklarını 5 gün sonra 3lü test donucunda bidaha gidicem inşallah öğrenicez bakalım daha göstermezsede baktırmıcam omu inat benmiii bacak kadar boyuyla oynatıyo bizi minikkkEvet canim cok haklisin birde benim ilki oglan ikincide oglan eger kiz olsaydi yine alicaktim biraz biseyler ama simdi hic gerek kalmadi kiyafet almama.Oglumda ilk oldugu icin öyle seyler aldimki bazilarini 1 kez giydi kuculdu.O kadar cok esyasi varki belki 2 cocuk daha buyur oglusumun esyalariyla.
Senin birincinin ikincinin cinsiyetleri ne ayniysa cinsiyetler seninde ihtiyacin hic kalmaz yenisini almayaa
anası büyümesin mümkünse dana gib olmuşum yine kızlar rekor bende 77 kg olmuşumm 2,5 kg almışımm
2 bebeğim oradayken düştü..sonra eşim bir gün içinde sınıra taşındı ben yapayalnız kaldım.1hafta sonra hamile olduğu öğrendim..hamilelik boyunca yalnız başıma kaldım..zor günler geçirdim..ölümler ateşler olaylar patlamalar..en son lojmanımıza roket saldırısı oldı ön apartmanıma denk geldi..kıp-lpayı kurtulduk..eeeee sonuç olarak bebeğim korkudan aşağı inmiş..hemen kaçtım oradan ama bebeğim aşağı inmiş bir kere erken doğdu..:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?