2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar sizler isim konusunda nasil anlastiniz ya,
ben birturlu begendiremiyorum esime. :umursamaz:

Evet canim cok haklisin birde benim ilki oglan ikincide oglan eger kiz olsaydi yine alicaktim biraz biseyler ama simdi hic gerek kalmadi kiyafet almama.Oglumda ilk oldugu icin öyle seyler aldimki bazilarini 1 kez giydi kuculdu.O kadar cok esyasi varki belki 2 cocuk daha buyur oglusumun esyalariyla.
Senin birincinin ikincinin cinsiyetleri ne ayniysa cinsiyetler seninde ihtiyacin hic kalmaz yenisini almayaa

ben 45 kiloyla gebe kaldım 52 kiloyum şimdi

Canim bende ayni dertteyim ya ben begeniyorum esim begenmiyo ne dediysem hepsine bi kurp takti bende artik ogluma bi isimde karar verip ona ismiyle seslenmek istiyorumm ama bu gidisle dogum yapana kadar isme karar veremicezz esim sagolsun klava:

babadanda aynı kaderimiz benim babamda ankarada haritacıydı gezmedik doğru dürüst
ama kendim eşimi liseden beri severek evlendik kendim ettim kendim buldummm malesef ama kocamı seviyorum katlanıyorumda bazen gurbet bölede durumlar tak ettiriyo canıma ne evim var ne arkadaşın var ne aakraban var hepsi sezonluk :gitme::gitme:
bende 2 yıl buranın dağ karakolunda 2 yıl tek başına yaşadım başka evli yoktu kızım en son kafayı yemek üzereyken ilçeye tain istedik o köyde bende buraktım bebeğimin birini malesef burdada daha yıl olmadı işte doğu yolları gözüktüüü
sendemi düşük falan yaptın doğuda

Canim bende ayni dertteyim ya ben begeniyorum esim begenmiyo ne dediysem hepsine bi kurp takti bende artik ogluma bi isimde karar verip ona ismiyle seslenmek istiyorumm ama bu gidisle dogum yapana kadar isme karar veremicezz esim sagolsun klava:

Aynen canim yaa. Bizim de bu konudaki fikirlerimiz cok zit maalesef.

benimkide öyle her isme bir mazereti var.
tepem atacak yakında ama ne zaman :mymeka:

Ay bende birtek benimkini boyle zannettim. alsanaalsanasmile
elhamraaa maalesef canim bu isler oyle yurumuyor,
oda baba olacagi icin karisabiliyor. :umursamaz:

ay benimki de herşeye kulp taktı..
en son begendiği isimler almina ve çisem oldu..
onlardan da ben zorla vazgeçirdim..
en sonunda kendi istediğim ismi söyleyee söyleyee, o da bi kulp takamayınca o isimde kaldık

nursenacım valla sana o kadar şey yazdım nereye gitti noldu anlamadım bi kilo kısmı çıkmış canım benim inş hakkınızda hayırlısı olcak biyere gidersiniz bakma ben şimdilik yanımda olmadığından ve olamayacağından yakınıyorum ama haziranda bizimde ne olcamız belli olmaz ege tayini olursa zaten hepten yandım

2 bebeğim oradayken düştü..sonra eşim bir gün içinde sınıra taşındı ben yapayalnız kaldım.1hafta sonra hamile olduğu öğrendim..hamilelik boyunca yalnız başıma kaldım..zor günler geçirdim..ölümler ateşler olaylar patlamalar..en son lojmanımıza roket saldırısı oldı ön apartmanıma denk geldi..kıp-lpayı kurtulduk..eeeee sonuç olarak bebeğim korkudan aşağı inmiş..hemen kaçtım oradan ama bebeğim aşağı inmiş bir kere erken doğdu..:))))))

off benimkiyle bende bir türlü uyuşamıyoruz heleki kız isimlerinde erkek de Utku'ya karar kıldık ama kız ismine geldiğinde evde kızılca kıyamet kopuyor

Ay bende birtek benimkini boyle zannettim. alsanaalsanasmile
elhamraaa maalesef canim bu isler oyle yurumuyor,
oda baba olacagi icin karisabiliyor. :umursamaz:

baştan ambargo koysaydın okadar karışamazdı yawrum
kaydirigubbakcemile2

oğlan olursa ömer faruk istiyo bende ömer enes olsun kızımın ismi senanur bidaha kız olursa nisa diyoruz bakalım kısmet
ah bi gösterse teyzesi kapatıyo bacaklarını 5 gün sonra 3lü test donucunda bidaha gidicem inşallah öğrenicez bakalım daha göstermezsede baktırmıcam omu inat benmiii bacak kadar boyuyla oynatıyo bizi minikkk
]

allah korusun allah yaşatmasın inş hiçbirimize kötü şeyler:Saruboceq:

...........................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…