Aynen canim yaa. Bizim de bu konudaki fikirlerimiz cok zit maalesef.
oğlan olursa ömer faruk istiyo bende ömer enes olsun kızımın ismi senanur bidaha kız olursa nisa diyoruz bakalım kısmet
2 bebeğim oradayken düştü..sonra eşim bir gün içinde sınıra taşındı ben yapayalnız kaldım.1hafta sonra hamile olduğu öğrendim..hamilelik boyunca yalnız başıma kaldım..zor günler geçirdim..ölümler ateşler olaylar patlamalar..en son lojmanımıza roket saldırısı oldı ön apartmanıma denk geldi..kıp-lpayı kurtulduk..eeeee sonuç olarak bebeğim korkudan aşağı inmiş..hemen kaçtım oradan ama bebeğim aşağı inmiş bir kere erken doğdu..:))))))
sensi canım sen eşine şimdiden farklı isimleri söle şunu koyalım bunu koyalım falan diye..
off benimkiyle bende bir türlü uyuşamıyoruz heleki kız isimlerinde erkek de Utku'ya karar kıldık ama kız ismine geldiğinde evde kızılca kıyamet kopuyor
2 bebeğim oradayken düştü..sonra eşim bir gün içinde sınıra taşındı ben yapayalnız kaldım.1hafta sonra hamile olduğu öğrendim..hamilelik boyunca yalnız başıma kaldım..zor günler geçirdim..ölümler ateşler olaylar patlamalar..en son lojmanımıza roket saldırısı oldı ön apartmanıma denk geldi..kıp-lpayı kurtulduk..eeeee sonuç olarak bebeğim korkudan aşağı inmiş..hemen kaçtım oradan ama bebeğim aşağı inmiş bir kere erken doğdu..:))))))
Ama ben son zamanlarda eren ismine taktim eren ismi ve anlami cok hosuma gider oldu ve durmadan esimin yaninda karnima bakip eren oglusum diye sesleniyorum sesi cikmiyo ama bakalim yavas yavas eren ismine isinmaya baslasin restimi cekip adi eren olucak oglusumun dicemm delikafadulden
Bence önce sen kafanda bi isim kesinlestir ve bu ismi esine sevdirmeye calis canim yoksa onlara kalirsa isimsiz dogar bu cocuklarr sırnaşık şey
K
aman kocana sor o öle düşünüyosa kırmadan onu sen gene koyacağın kısa bir isim ekle peşine sadece nufusta görünür o kadar kırılmaz hemde belki istemiyodur benim kaynanam kızımda adını koyacaktı bende bizde yaşayanın adı konmaz ömrü kısalırmış dedimm tırstı karı kymadıkk gelinin işine şeytanın aklı bilem ermemişş:))))amma oğlana yırtamıcam sanırım eğer oğlansa ömer kayın babamın ismi bende faruk yada enes eklerim artıkın
Oglum olursa bende Omer istiyorum ama bizimki yanasmiyor. alsanaalsanasmile
ay yok sensi bozma sinirini sabırla bekle ve
bir isim tuttur kesin ve net sürekli onu söyle herkesin yanında
Utku ismi gercekten cok guzel canim.Bende utku ve eren isminde kararsiz kaliyorum hep.Yurtdisinda oldugum icin yabancilar icin söylemesi kolay olan eren hayirlisi bakalimm zemuszemus
off ne kötü olaylar yaşamışsın. allah bir daha yaşatmasın mafoldumben
Zaten cinsiyetini bekliyorum tosbamin hele o belli olsun,
insAllah ozaman daha kesin olabilecegim.
Simdi birde ustune cinsiyet belli olmayinca bos yere simdiden canimi sikmayim. guclubacismile
1 aydır geçmedi öksürüğüm antibiyotik verdi dr 4 tane içtim daha içmedim kocam bişey olur falan dedi ama ölüyom öksürmekten geçmiş olsun limonu dilimle bal dök üstüne az sulanınca ye fayda ediyo biraz geçmiş olsun
bende senlen aynı derttenim benim eşimde jandarma malesef tain çıktı benim doğumda bi evim bile olmucak malesef hayal bile kuramıyom 30 haziran doğum 1 temmuz ilişk kesip 15 gün sonra tain çıkan yere doğuya gidicez tabe eşimin bizi götürebileceği bi yer olursa oda malesef senin en azından evin var ben yatak bile alamıyom nereye nasıl bi eve gidicem belli deiil offf askerle evlenmek zorrrr
allah onları başımızdan eksik etmesinde gitsin gelsinler zaten ben hergün eve gelmemesine alıştım üst üste geldimi banada geliyolar kendime zaman ayıramıyom
hayırlısı olsun inşallah doğumda yanında olur
ben 5 kilo aldım şimdiye kadar kilolu olduğum için bana çok 92 oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?