2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canim yaa. Bizim de bu konudaki fikirlerimiz cok zit maalesef.

Ama ben son zamanlarda eren ismine taktim eren ismi ve anlami cok hosuma gider oldu ve durmadan esimin yaninda karnima bakip eren oglusum diye sesleniyorum sesi cikmiyo ama bakalim yavas yavas eren ismine isinmaya baslasin restimi cekip adi eren olucak oglusumun dicemm delikafadulden
Bence önce sen kafanda bi isim kesinlestir ve bu ismi esine sevdirmeye calis canim yoksa onlara kalirsa isimsiz dogar bu cocuklarr sırnaşık şey

kocalarımızla bizde her şey vatan için diyoruz başka yapcak bişey yok allah dağına göre kar veriyo işte allah kimseye yaşatmasın evlat acısı doğmamış bile olsa çıkmıyo içinden neyse dağıldık gene boşverelim hayata dıt turkbayragidıt dırıt dıttttt

sensicim sonuna kadar haklısın.. saçmalamışlar resmen

sensi canım sen eşine şimdiden farklı isimleri söle şunu koyalım bunu koyalım falan diye..oda annesinin ismini koymak istemediğini anlasın...

sensicim siz biran önce bebişinize isim düşünün hemde iki isim olsun ki aklına böyle bişi gelse bile iş işten geçmiş olsun ben bu isimlere alıştırdım kendimi karnımdaykende böyle sevdim böyle seslendim hep dersin.tamam allah rahmet etsin toprağı bol olsun ama sülaledeki kızların hepsinin adı aynımı olcak

ay yok sensi bozma sinirini sabırla bekle ve
bir isim tuttur kesin ve net sürekli onu söyle herkesin yanında

sensi canım sen eşine şimdiden farklı isimleri söle şunu koyalım bunu koyalım falan diye..

Bende oyle yapiyorum zaten canim, hatta kendi de koymayi dusunmuyor gibi ki,
bana soruyor kiz isimi olarak hangi isimleri dusunuyorsun diye.

Digerleri ne karisir anlamam, neyse bos bos soylesinler dursunlar bakalim. klava:

off benimkiyle bende bir türlü uyuşamıyoruz heleki kız isimlerinde erkek de Utku'ya karar kıldık ama kız ismine geldiğinde evde kızılca kıyamet kopuyor

Utku ismi gercekten cok guzel canim.Bende utku ve eren isminde kararsiz kaliyorum hep.Yurtdisinda oldugum icin yabancilar icin söylemesi kolay olan eren hayirlisi bakalimm zemuszemus

off ne kötü olaylar yaşamışsın. allah bir daha yaşatmasın mafoldumben

Bizde ilkönce Eren demiştik sonra fikir değiştirdik Utku olsun dedik bakalım kesinleşsinde cinsiyet ben daha çoook fikir değiştiririm.
Sensi alıntı yapmadan cevap vereyim ama bana kayınvalide ve kayınpeder isimlerini koymak çok saçma geliyor. Bu çocuk ikinizin ve siz karar vereceksiniz başkalarına ne? İlerde çocuğunda ismini sevmesi gerekiyor bana göre.

Son düzenleme:
Sensi canim seninde dedigin gibi baska biri o ismi vermemis olsa dusunulebilir ama ayni ailede 2 kardesin ayni ismi koymasi cok sacma bence.
Birak anne adini herhalgi bir isim olsa bile ben ayni isim koyma konusunda ben karsiyim.
Dunyada o kadar farkli ve guzel isim varken niye herkes ayni ismi koysunki.
Bu konuda esine hic birsey deme ve biran önce isme karar vermeye bak.Herkesede kizimin adi su olucak diye soyleki onlar sana söylemeden sen karar vermis ol :hulya:

ay yok sensi bozma sinirini sabırla bekle ve
bir isim tuttur kesin ve net sürekli onu söyle herkesin yanında

Zaten cinsiyetini bekliyorum tosbamin hele o belli olsun,
insAllah ozaman daha kesin olabilecegim.
Simdi birde ustune cinsiyet belli olmayinca bos yere simdiden canimi sikmayim.
guclubacismile

uyyy eren koyma sakın bütün erenler yaramaz oluyor.
kuzenim var eren diye ilkokula gidiyor, hala yaramaz şeytan gibi birşey delikafadulden

Utku ismi gercekten cok guzel canim.Bende utku ve eren isminde kararsiz kaliyorum hep.Yurtdisinda oldugum icin yabancilar icin söylemesi kolay olan eren hayirlisi bakalimm zemuszemus

bence eren de cok güzel canım düşünebilirsin benim favori isimlerimdendi o da.

off ne kötü olaylar yaşamışsın. allah bir daha yaşatmasın mafoldumben

ahhh canımm neler yaşadım allahım bir daha yaşatmasın hiçbirini...
şimdi oğluşumun doğumuyla bende yeniden doğmuş olcam inşallah.....hayat bağımolacak oğlum..:))))99

Benim fındıkımı üzmüşler mi oyy oyyyy :teselli:
Bu konuda da yanlz değilsin aşkjım bak bizimkide kendi ismini koyduramadı tutturmuş kuran da geçen bi isim koyun
Sanki biz düşünemiyoz okadarını.
Müdahale etme egoları yüksek demekki

Zaten cinsiyetini bekliyorum tosbamin hele o belli olsun,
insAllah ozaman daha kesin olabilecegim.
Simdi birde ustune cinsiyet belli olmayinca bos yere simdiden canimi sikmayim.
guclubacismile

SAĞOL CANIMCIMMM DENEYİM Bİ BAKALIMMMMMopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…