2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amma oğlana yırtamıcam sanırım eğer oğlansa ömer kayın babamın ismi bende faruk yada enes eklerim artıkın

Dedigim gibi eger konmamis olsaydi bunu yapardim,
ama birkere konulmus bile tekrar koymak inan cok sacma geliyor ya.
Birde guzel bir isim degil birkere.

Canim alintinda benim ilk yazimi siler misin, sana zahmet.
olumunekankayizsmile

Dedigim gibi eger konmamis olsaydi bunu yapardim,
ama birkere konulmus bile tekrar koymak inan cok sacma geliyor ya.
Birde guzel bir isim degil birkere.

Canim alintinda benim ilk yazimi siler misin, sana zahmet.
olumunekankayizsmile

sonradan fark edip sildim bile

Zaten cinsiyetini bekliyorum tosbamin hele o belli olsun,
insAllah ozaman daha kesin olabilecegim.
Simdi birde ustune cinsiyet belli olmayinca bos yere simdiden canimi sikmayim.
guclubacismile

bence de simdiden düşünüp strese sokma kendini herseyin hayırlısı olsun ama bence de cok gereksiz yanii

uyyy eren koyma sakın bütün erenler yaramaz oluyor.
kuzenim var eren diye ilkokula gidiyor, hala yaramaz şeytan gibi birşey delikafadulden

Benim buyuk oglusumun adida mert canim oda öyle yaramazki anlatamam sana.
Benim kaderim sanriim yaramaz ogluslardan yana.
Eren isminin anlamina bakarsak yaramaz olmasi imkansiz ama demekki isimler karakterlere yansimiyomuss kaydirigubbakcemile3
Öyle cok isimlerden vazgectimki canim artik isim konusu sikmaya basladi.Zaten esim bi turlu isim begenmiyor o ayri bi dert eren ismine tam isinmaya baslamisken sogutmuyayim simdi ondanda

benim kaynanam kızımda adını koyacaktı bende bizde yaşayanın adı konmaz ömrü kısalırmış dedimm tırstı karı kymadıkk gelinin işine şeytanın aklı bilem ermemişş:))))amma oğlana yırtamıcam sanırım eğer oğlansa ömer kayın babamın ismi bende faruk yada enes eklerim artıkın[/QUOTE]

Zekana hasta oldum
[

Canım allah bi daha yaşatmasın ne zor günler geçirmişsin :çok üzgünüm:

ahhh canımm neler yaşadım allahım bir daha yaşatmasın hiçbirini...
şimdi oğluşumun doğumuyla bende yeniden doğmuş olcam inşallah.....hayat bağımolacak oğlum..:))))99

Ben kactim canlarim sakin ufak tefek seylere kafayi takip ne kendinizi nede bebizleriniz uzmeyin emii öpüldünüz hepiniz önce göbislerden sonra yanaklardannn opuyorumnanaktan

yok canım eren güzel isim sadece dikkatli ol anlamında söyledim sırnaşık şey
ne kadar eren varsa çevremde hepsi fırlama

Gorusuruz Silam, sende dikkat et kendine. olumunekankayizsmile

Zekana hasta oldum
[[/QUOTE]

bizde de kayınpederin ismini koydurmak istiyolar bende aynen ömrü kısalır senin yerine biri geldi sen öl anlamında dedim ama yemedilerdelikafadulden...
amaaaa diğer gelinine nie ismini koyduramadın bizede karışma lafı daha çok işe yaradı...
birde kızıma senin adını koydum yeter dedim..ee o öldü ama diyor ..alsanaalsanasmile

bende kaçıyorum kızlar yemek yapayım az ortalık toplayayım öptüm hepinizi herşey olacana varır ne dersek boş allah onun kaderinide isminide yaşmıştır rahme düşer düşmez sağlılı sıhatli dinine ailesine vatanına bağlı evlatlar versin bize cuma mübarek günde dualarımızı kabul etsin

yok canım eren güzel isim sadece dikkatli ol anlamında söyledim sırnaşık şey
ne kadar eren varsa çevremde hepsi fırlama

Canim simdi ikinci firlama kucagimda 3 yasinda ve inan aksama kadar öyle yoruyoki beni.Adini mert koydugumda onada herkes mertler cok yaramaz oluyo demislerdi öylede oldu vallaeyvahedigeldismile
Desene ikinci firlama geliyo sanirim benim kaderim bu bilmiyorumkismile

Bu sefer kactimm bye byeeeeopuyorumnanaktan

Sen ne karar verdin canim isme bellimi isim ???

cinsiyeti kesinlemediğinden isme de yoğunlaşamadım bir türlü.masalı istiyordum ama birgün çok hoşuma gidiyor bir gün hiç gitmiyor.vazgeçtim ondan.eşim nisa istiyor bilemiyorum yani herşey bir muamma kaydirigubbakcemile3

Zekana hasta oldum
[

bizde de kayınpederin ismini koydurmak istiyolar bende aynen ömrü kısalır senin yerine biri geldi sen öl anlamında dedim ama yemedilerdelikafadulden...
amaaaa diğer gelinine nie ismini koyduramadın bizede karışma lafı daha çok işe yaradı...
birde kızıma senin adını koydum yeter dedim..ee o öldü ama diyor ..alsanaalsanasmile[/QUOTE]

ay sizinkilerde dayaklık. kaynanamda bana diyor pırıl güzel isim demi. tabi eşimle gülmekten yerlere yattık ama ona birşey demedik
çocuk benim ismini de ben koyarım. kaynanalar doğursun bir tane çok istiyorlarsa kendi isimlerini koysunlar alsanaalsanasmile

amin canım:Saruboceq:

amiiinnnnn

kaynanamlar sanki kendileri anasının babasının ismini koymuş da bana karışıyor diğer geline doğum yapana kadar ne isim koycanız diye soramadı bile bana gelince cadı.....

kaynanamlar sanki kendileri anasının babasının ismini koymuş da bana karışıyor diğer geline doğum yapana kadar ne isim koycanız diye soramadı bile bana gelince cadı.....

benimkisi de iki isim koyun birisi kuranda olsun diyor hay yarabbim sanki öbür tarafta kimlik kontrolü yapıyorlar kötükedihüso

ya ilerde belliki torunlara bizim isimler konulmayacak bari şimdiden kendi çocuğuma kendi ismimimi versem boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…