benimkisi de iki isim koyun birisi kuranda olsun diyor hay yarabbim sanki öbür tarafta kimlik kontrolü yapıyorlar kötükedihüso
ya ilerde belliki torunlara bizim isimler konulmayacak bari şimdiden kendi çocuğuma kendi ismimimi versem boshayallersmile
ya ilerde belliki torunlara bizim isimler konulmayacak bari şimdiden kendi çocuğuma kendi ismimimi versem boshayallersmile
benimkisi de iki isim koyun birisi kuranda olsun diyor hay yarabbim sanki öbür tarafta kimlik kontrolü yapıyorlar kötükedihüso
bende kaçıyorum kızlar yemek yapayım az ortalık toplayayım öptüm hepinizi herşey olacana varır ne dersek boş allah onun kaderinide isminide yaşmıştır rahme düşer düşmez sağlılı sıhatli dinine ailesine vatanına bağlı evlatlar versin bize cuma mübarek günde dualarımızı kabul etsin
öyle yapan bir sürü kişi var canım....
bizim bir tanıdığımız vardı..oğluna kendi adını koydu meğer bütün sülaledeki erkekler aynı isimdenmiş...kafamçokkarıştıdelikafadulden
öyle yapan bir sürü kişi var canım....
bizim bir tanıdığımız vardı..oğluna kendi adını koydu meğer bütün sülaledeki erkekler aynı isimdenmiş...kafamçokkarıştıdelikafadulden
benim bir arkadasım da oğluna kendi ismini verdi emre ama yanına da bir isim eklediler.bu tercih meselesi anne ve baba karar verdi fakat beni kızdıran 3.bir sahısın isme karar vermesi deli oluyorum böyle sacma seyleri duyunca cok sinirleniyorum
aslına bakarsak biyerde evet diğer tarafta kimlik kontrolü gibi bişi var çok günahkar bir kul rabbimizin huzuruna çıkıyor hertarafı günah rabbimiz ona diyorki ismin bile kur-an da geçmiyor ben seni neyin yüzü suyu hürmetine affedim.geçen gün arkadaşım anlattı en azından kimliklte olmasa bile kulağına öyle bir isim okunsun dedi
eyvahedigeldismilekızlar burda kar yerleri tuttu şimdiden
kızlar burda kar yerleri tuttu şimdiden
daemon nerde bugün yaa bilmiyorumkismile
kızlar 1 saate kalmaz bi şaheser koyucam KKya az kaldı:hulya:
kaydirigubbakcemile3
ooo kızlar bakıyorum isim konuşuluyor. Biz cinsiyetini öğrendiğimiz gün ilk defa konuştuk bu konuyu eşimle (çünkü eşim cinsiyet belli olmadan istemedi konuşmak) ve hallettik. Eşim ben eski isim istiyorum dedi. Bende dedimki iyide engüzel eski isim benim ismim :) yeni isimlerden ne saydıysam beğendiyemedim kocişe ayşe olsun dedi (bu arada bende çok severim ayşe ismini ) bende sonunada naz ekleyelim çok ayşe var dedim. Tamam dedik oldu bitti valla :) Kimsede karışmadı. Her duyanda çok beğendi
yoksaaa yoksaa tahmin ettiğim şey miii akannehirkızlar 1 saate kalmaz bi şaheser koyucam KKya az kaldı:hulya:
kaydirigubbakcemile3
ya ben arıcam da uyuyosa uyandırmayayım diye aramadım bilmiyorumkismile2 kontorum kaldı arayamıyorumda cadıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?