ooo kızlar bakıyorum isim konuşuluyor. Biz cinsiyetini öğrendiğimiz gün ilk defa konuştuk bu konuyu eşimle (çünkü eşim cinsiyet belli olmadan istemedi konuşmak) ve hallettik. Eşim ben eski isim istiyorum dedi. Bende dedimki iyide engüzel eski isim benim ismim :) yeni isimlerden ne saydıysam beğendiyemedim kocişe ayşe olsun dedi (bu arada bende çok severim ayşe ismini ) bende sonunada naz ekleyelim çok ayşe var dedim. Tamam dedik oldu bitti valla :) Kimsede karışmadı. Her duyanda çok beğendi
ayh benzesin mi ki banaa :kedi:Özgem benim kız brkaç gündür kendini iyice bana hissettirmeye başladı valla nezaman anne ben burdayım dese o sırada kesin senin yorumlarından birini okuyor oluyorum . Bu kız sana benzerse hiç şaşırmıcam valla zemuszemus
izmit merkezde misin sen
merkezde diilim cnm ilçedeyim
bende ayşenaz ismini severimmmmm..kızımada (kaynanamı ismi olmasına rağmen) koymayı çok istemiştim.......
gelinim olsun bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bence çok güzel olmuş ayşe naz.benim adım da ayşe zemuszemus ayşe can kaydirigubbakcemile3 bana da dediler ayşe naz koysana diye.ben naz ismini çok seviyorum adıyla doğsun yasasın insallah.belki naz koyarım ben de adaş olur kızlarımızzzz(tabi benimkisi hala kesin değil kız olduğu)guclubacismile
ayh benzesin mi ki banaa :kedi:
yoksaaa yoksaa tahmin ettiğim şey miii akannehir
ok annemle konuştum o da gebzede orda da kar yağıyormuşşş çok akannehirburda da yağmaya basladı kar esenyurttayım ben su anda
Olabilir canım ben İzmirden İstanbula gelin geldim belki kızımda İstanbuldan İzmire gelin gelir.Bizde babasıyla koşa koşa İzmire yerleşiriz :)
Hadi hayırlısı bakalım nazlı kızlarımız sağlıkla gelsin.Hala kesin olmadığna göre kesin kız seninki
benzesin tabi boylu poslu olsun özge teyzesi gibi
evdekiler bakıyormu derya baykala
kızlaarr ben geldim.işten azcık başımı kaldırabildim çok şükür.
tam da isim muhabbetine denk gelmişim.bizde 2 isim arasında kaldık eşimle.sizin de fikrinizi alayım.sizce hangisi daha güzel?
1-BEREN:güçlü,kuvvetli
2-BERİL :arınmış,aklanmış
kız hazel dün öğlen nerdeydin sen gözüm seni aradı ama yktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?