2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgem benim kız brkaç gündür kendini iyice bana hissettirmeye başladı valla nezaman anne ben burdayım dese o sırada kesin senin yorumlarından birini okuyor oluyorum . Bu kız sana benzerse hiç şaşırmıcam valla zemuszemus

bence çok güzel olmuş ayşe naz.benim adım da ayşe zemuszemus ayşe can kaydirigubbakcemile3 bana da dediler ayşe naz koysana diye.ben naz ismini çok seviyorum adıyla doğsun yasasın insallah.belki naz koyarım ben de adaş olur kızlarımızzzz(tabi benimkisi hala kesin değil kız olduğu)guclubacismile

ayh benzesin mi ki banaa :kedi:

kızlaarr ben geldim.işten azcık başımı kaldırabildim çok şükür.
tam da isim muhabbetine denk gelmişim.bizde 2 isim arasında kaldık eşimle.sizin de fikrinizi alayım.sizce hangisi daha güzel?
1-BEREN:güçlü,kuvvetli
2-BERıL :arınmış,aklanmış

bende ayşenaz ismini severimmmmm..kızımada (kaynanamı ismi olmasına rağmen) koymayı çok istemiştim.......

gelinim olsun bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Olabilir canım ben İzmirden İstanbula gelin geldim belki kızımda İstanbuldan İzmire gelin gelir.Bizde babasıyla koşa koşa İzmire yerleşiriz :)

Hadi hayırlısı bakalım nazlı kızlarımız sağlıkla gelsin.Hala kesin olmadığna göre kesin kız seninki

ayh benzesin mi ki banaa :kedi:

benzesin tabi boylu poslu olsun özge teyzesi gibi

selam kızlar ben geldim..tüm gece mide yanmasından uyumadım ay benim çocuk çokmu kıllı olcak be,ondan yanma olur diolar

bu arada bende kesin kızım olursa hala isim bulamadım :sm_confused:

askeriz biznerede olacağımız belli olmaz ona göre ama gelinim izmir istiyosa oraya yerleşiriz canımmmmm yerim o gelini bennn

ben geldiimm bakıyorum isimlere takılmaya başlanmış..Bizde hala isim bulamadık kızımı za eşim isimde türkçe karakter istemiyormuş.Nedeni de kızımız ilerde mail falan alırken noktalı harfleri noktasız yazmak zorunda kalırmş.adamın zoruna bakar mısınız yaa

BERİL KULAGA DAHA BİR KİBAR GELİYOR SANKİ CANIM... hihoyyyt

ya kızlar lohusalık için ne tarz bir şal düşünüyorsunuz?
hazırda varmı? yoksa yapıcakmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…