2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazel dün hava cok güzeldiya depositeye gittim gel buluşalım dicektım ben ordaki weniceyi görmemiştim cok güzel ve ucuz bebek badileri vardı

şal belki kullanılmaz da yaz bile olsa çorap kesin koyun hastane çantanıza...

hazel dün hava cok güzeldiya depositeye gittim gel buluşalım dicektım ben ordaki weniceyi görmemiştim cok güzel ve ucuz bebek badileri vardı

hadi yaa..tuh kaçırdım,eltimler falan gelmişti,bide bürsürü çocuk gezmek varken eziyet çektim..başka gün ayarlıyalım gidelim cnm..ben gittim oraya beyaz bi zıbın takımı almıştım yarı fiyatına herşey orda

şal gerekirse de ev şal dolu hem hazır hemde annemin ördükleri sülaleye yeter..:)))

evt ya onlar daha çok minikler üşürler ve uzun kollu badiler alın yaz diye hemen kısa kollu badiler giydiremeyiz annem bir sürü çorap almış renk renk küçücük görünce ağlayasım geldi yaaaaa

ben beren ismini çok beğeniorum koymak istiorum,herkesin aklına beren saat geliomuş ona benzer diolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu an %70 indirimö vardı valla cok güzel seyler vardı havalar düzelsin buluşuruz canım ben genelde üst kata cıkmadığım için görmedim orayı

kız yaza geliyo doğumumuz kullanırmıyızki ??

ya kızlar kullanılmaz olur mu yaa
kullanılır tabikide..
çok qüzel yazlık ince şallar var..
biz yazın doğum yapıcaz ama yeni doğum yaptığımız için kansız olucaz
süs olarak bile kullanılır yani..
aa sizde bi alemsiniz zemuszemus
bakın size bir örnek..
ben böle bişi örcem kendime:hulya:
ama incili falan istiorum kokoş olsun yani

şu an %70 indirimö vardı valla cok güzel seyler vardı havalar düzelsin buluşuruz canım ben genelde üst kata cıkmadığım için görmedim orayı

evet cnm..ben bide bi gün eminönüne gitcem,bi arkadaşım doğum yapıcak bu ay oraya gitmiş ne ararsan var diyo herşeyi bir günde halledersin diyo..gidip orayıda bi incelerim

benim ukraynalı arkadaşım var iki tane normal doğum yaptı doğum hanede ayaklar cok üşüyormuş o birde temmuzda doğum yaptı gecen bana ukraynadan patik getirmiş doğumda giyersin diye resim eklim birazdan cok şekerlr

ya bu çok güzell..böyle bişi olsa yazda olsa kullanırım zaten :):)ama ben örgüyü beceremiorumki

evt ya onlar daha çok minikler üşürler ve uzun kollu badiler alın yaz diye hemen kısa kollu badiler giydiremeyiz annem bir sürü çorap almış renk renk küçücük görünce ağlayasım geldi yaaaaa

kız bebişlere zaten giyidiricez de ben kendimiz için dedim...loğusalıkta ayaktan çok çabuk soğuk kapılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…