2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunun aynısının kırmızısını annem kızııma ördü bende onu kullanayım dedim hem lohusa kırmızı takarya
CANIM MASALLAH KOCAMAN OLMUS KARNIN TAM BİR HAMİLE GİBİ GÖRÜNÜYORSUN SÜPER kaydirigubbakcemile2
allah seni sen ne gibi gözüküyon daha belli oladımı karnun

hazelcim ordan benim kuzen aldı hani senin orda oturan cok memnun kalmadı cıtcıtları coksert mesela gitmene hiç gerek yok diyo sen rada senin ordaki aziz bebeyi takip et indirim yapıyorlar birde kaliteli

ya bu çok güzell..böyle bişi olsa yazda olsa kullanırım zaten :):)ama ben örgüyü beceremiorumki

daha neler neler var canım yaa..
ben örnek arıyodum bu qözüme çarptı ..
bikaç örnek daha aldım şimdi..
kendime kesin örücem.
qelen qiden falan olucak bakımlı cici anneler olalım
bebişlerimiz bizi qüzel qörsün dimi kaydirigubbakcemile3

hazelcim ordan benim kuzen aldı hani senin orda oturan cok memnun kalmadı cıtcıtları coksert mesela gitmene hiç gerek yok diyo sen rada senin ordaki aziz bebeyi takip et indirim yapıyorlar birde kaliteli

kesinleşsin cinsiyet,hatta bi gün sende kuzenine falan geçersen beraber gider bakarız azize

evet cnm..ben bide bi gün eminönüne gitcem,bi arkadaşım doğum yapıcak bu ay oraya gitmiş ne ararsan var diyo herşeyi bir günde halledersin diyo..gidip orayıda bi incelerim

ben herşeyini aldım bebişin kıyafet banyo derecesi telsiz kendime gögüs pedi göğüs ucu kremi vs herşey tamam şimdiden sadece bebek taşıma şeyleri almadım ve birde odamı yapsam oyunparkı olan yataktanmı alsam ona karar veremedim ve yatak malzemeleri tabikide birde küveti kaldı alıncak oyuncaklarını bilem aldım

ben beren ismini çok beğeniorum koymak istiorum,herkesin aklına beren saat geliomuş ona benzer diolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yaa bize de aynı yorumu yapıyolar.bende diyorum kızımız büyüyene kadar unutulur çoktan dizi falan

ay evet gelen zaten hastaneye gelsin,bi süre bana hiç kimse gelmesin eve istiorum..kaynanamda gelip bende kalcakmış..bide memleketten bi kaç torununu çağırıo ay beni delirttiler ya,eşime dedim onlar gelirse kaçarım evden annemlerde kalırım..

kız bebişlere zaten giyidiricez de ben kendimiz için dedim...loğusalıkta ayaktan çok çabuk soğuk kapılır...

farkettim canım bir yandan iş yapıp bir yandan da size laf yetiştiricem diye yarım yamalak okuyorum kaydirigubbakcemile3 evt tabiki ince yazlık corap alıcam ben yanıma ince bir sal ya da hırka falan da.cunku sezeryan olursam üşürüm kesin sonrasında ve de odalarda klima da oluyor cok dikkat etmek lazım ayaklara ve karnımıza gaz olayı acısından

sen herşeyi halletmişsin maşallah..ben cinsiyeti kesin olmadığı için alamıorum bişi..şubatta inşallah kesinleşirse artık gezmeye başlıcam :)

bunun aynısının kırmızısını annem kızııma ördü bende onu kullanayım dedim hem lohusa kırmızı takarya

allah seni sen ne gibi gözüküyon daha belli oladımı karnun

ben beyaz qecelik, beyaz şal, kırmızı taç, biide beyaz tüylü taşlı terlik almayı düşünüyorumzemuszemus

ya bu insanları anlamıyorum zaten , çok düşüncesizler..
:1closedeyes:

tamam bende zaten cinsiyeti beklliyom canım ama gercekten orda güzel seyler var birde kadir hasta güzel ve uygun seyler var

maşallah gelin gibi olucan desene :):) ben hiç kendimi düşünmedim ya,ne alıcağımı bile bilmiorum

bende daha yeni yendi düşünmeye başladım zaten kaydirigubbakcemile3
hep oğluşum için bişiler düşünüyodum şimdiye kadar.. ama baktım ki
şaka maka 4 ay kaldı doğuma.. artık yavaş yvaş kendimide hazırlamam lazım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…