bunun aynısının kırmızısını annem kızııma ördü bende onu kullanayım dedim hem lohusa kırmızı takaryaya kızlar kullanılmaz olur mu yaa
kullanılır tabikide..
çok qüzel yazlık ince şallar var..
biz yazın doğum yapıcaz ama yeni doğum yaptığımız için kansız olucaz
süs olarak bile kullanılır yani..
aa sizde bi alemsiniz zemuszemus
bakın size bir örnek..
ben böle bişi örcem kendime:hulya:
allah seni sen ne gibi gözüküyon daha belli oladımı karnunCANIM MASALLAHKOCAMAN OLMUS KARNIN TAM BİR HAMİLE GİBİ GÖRÜNÜYORSUN SÜPER kaydirigubbakcemile2
aferümolumunekankayizsmileevet küsemem :1closedeyes:
kız bebişlere zaten giyidiricez de ben kendimiz için dedim...loğusalıkta ayaktan çok çabuk soğuk kapılır...
ya bu çok güzell..böyle bişi olsa yazda olsa kullanırım zaten :):)ama ben örgüyü beceremiorumki
hazelcim ordan benim kuzen aldı hani senin orda oturan cok memnun kalmadı cıtcıtları coksert mesela gitmene hiç gerek yok diyo sen rada senin ordaki aziz bebeyi takip et indirim yapıyorlar birde kaliteli
evet cnm..ben bide bi gün eminönüne gitcem,bi arkadaşım doğum yapıcak bu ay oraya gitmiş ne ararsan var diyo herşeyi bir günde halledersin diyo..gidip orayıda bi incelerim
ben beren ismini çok beğeniorum koymak istiorum,herkesin aklına beren saat geliomuş ona benzer diolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
daha neler neler var canım yaa..
ben örnek arıyodum bu qözüme çarptı ..
bikaç örnek daha aldım şimdi..
kendime kesin örücem.
qelen qiden falan olucak bakımlı cici anneler olalım
bebişlerimiz bizi qüzel qörsün dimi kaydirigubbakcemile3
kız bebişlere zaten giyidiricez de ben kendimiz için dedim...loğusalıkta ayaktan çok çabuk soğuk kapılır...
ben herşeyini aldım bebişin kıyafet banyo derecesi telsiz kendime gögüs pedi göğüs ucu kremi vs herşey tamam şimdiden sadece bebek taşıma şeyleri almadım ve birde odamı yapsam oyunparkı olan yataktanmı alsam ona karar veremedim ve yatak malzemeleri tabikide birde küveti kaldı alıncak oyuncaklarını bilem aldım
bunun aynısının kırmızısını annem kızııma ördü bende onu kullanayım dedim hem lohusa kırmızı takarya
allah seni sen ne gibi gözüküyon daha belli oladımı karnun
ay evet gelen zaten hastaneye gelsin,bi süre bana hiç kimse gelmesin eve istiorum..kaynanamda gelip bende kalcakmış..bide memleketten bi kaç torununu çağırıo ay beni delirttiler ya,eşime dedim onlar gelirse kaçarım evden annemlerde kalırım..
ben beyaz qecelik, beyaz şal, kırmızı taç, biide beyaz tüylü taşlı terlik almayı düşünüyorumzemuszemus
Şenizaferümolumunekankayizsmile
ya bu insanları anlamıyorum zaten , çok düşüncesizler..
:1closedeyes:
maşallah gelin gibi olucan desene :):) ben hiç kendimi düşünmedim ya,ne alıcağımı bile bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?